اگه یه p500 یا sx30 رو بگی تا رنج 700 حرفی ، ( بخاطر اینکه زوم خیلی بهتری داره و کاربردش برا یه کاربر خونگی بیشتره) ولی g12 برا شما دیگه نمیتونه از d3100 کاربردش بیشتر باشه . همون d3100 عالیهنقل قول:
اگه یه p500 یا sx30 رو بگی تا رنج 700 حرفی ، ( بخاطر اینکه زوم خیلی بهتری داره و کاربردش برا یه کاربر خونگی بیشتره) ولی g12 برا شما دیگه نمیتونه از d3100 کاربردش بیشتر باشه . همون d3100 عالیهنقل قول:
بله دوست عزیز من میدونمنقل قول:
من اگه باشم یا d3100 میگیرم یا اگه بودجم نمیرسید hx100
سلام دوستان
قیمت روز این RAM ها رو کسی داره؟
i
1- SanDiask Ultra II SDHC 16Gb (15Mb/s
2- SanDiask Ultra II SDHC 32Gb (15Mb/s
3- SanDiask Extrem SDHC 16Gb (30Mb/s
4-SanDiask Extrem Pro SDHC 16G (45Mb/s
ممنون
دوستان دقت کنن که خرید یک DSLR یعنی تازه شروع خرج کردن
یعنی حداقل باید 400 هزار تومان به بالا برای یک لنز همه کاره هزینه کنن البته کیفیتی که این سری دوربین ها میده کاملا غیر قابل قیاس با دوربین های کامپکت یا SLR Like هست
ولی در کل شما با خرید یک دوربین حرفه ای کاملا میتونید از عکاسی لذت ببرد ولی دوربین های کامپکت خیلی بسیتر به محیط وابسته هستند مثلا شما درحین عکاسی از شب به راحتی میتونید ایزو بالا ببرید و کاملا عکس شفاف و روشنی بگیرید با نویزی کمتر ولی در دوربین های کامپکت ایزو بالا به شدت به کیفیت لطمه میزند و یا در عکاسی از محیط های پر نور به راحتی دریچه دیافراگم تنگ میکنید و عکس واضح می گیرید ولی در کامپکت ها ممکن است با دیافراگم بسته دچار افت کیفیت شدید بشید
در دوربین های حرفه ای شما قابلیت تعویض لنز دارید و میتوانید از یک لنز واید و الترا واید استفاده کنید و یک عکس پانورمارا را در یک عکس بگیرید
فرمت خام raw یک نعمت فوق العاده برای دوربین های حرفه ای محسوب می شوند چون شما میتوانید کل تنظیمات نور و رنگ عکستان را در دست بگیرید
شما با دوربین حرفه ای میتوانید لنز ماکرو استفاده کنید و عکسی از موجودات ریز بگیرید که با دوربین کامپکت حتی نمی توانید خوابش را ببینید
این موارد گفتم که دیگه وجدانا کسی SLR Like یا کامپکت با Dslr مقایسه نکنه
چند نمونه عکس پدر مادر دار از دوربین های Dslr میزارم تا متوجه بشید که تا چه حد پتانسیل دارن
لنز ماکرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لنز الترا واید
لنز برد بلند(تله)
سلام اینجا کی sx230 داره؟میشه لطف کنید چندتا نمونه عکسشو بزارید؟
اسم دقیق اینه sx230hs به جز hs چیز دیگه ای هم هست؟
سلام...اگه میشه تا 400 یه دوربین برای فضای بسته و عکاسی از مبلمان بهم معرفی کنید...کیفیتش باید خوب باشه تا برای ادیت کردن مشکلی نداشته باشه...مرسی
سلامنقل قول:
sx230 توی رده خودش تا نزدیک 400 بهترینه شک نکنید
سلامنقل قول:
فکر کنم برای شما LX3پانا یا G11 یا G10 و S90 کنن خوب باشه البته اینا مدل های نسبتا قدیمی هستند
مدل های جدید LX5 و G12 و S95 هست که نزدیک 600 پولشون میشه
البته S95 باید ارزون تر باشه
خوب اون لنز دوم مشخصاتش چیه ؟؟؟؟نقل قول:
اگر تله ـش تا 200mm باشه میشه گفت 14x زوم داره
با سلام من یه دوربین SX130IS دارم که با فول شارژ باتریش فقط 10 دقیقه میشه فیلم گرفت میخاستم بدونم اداپتور چند ولت میخوره من خودم یه اداپتور 4 سره دارم میخاستم بدونم همین خوبه یا مخصوص داره قیمتش چقدره حدودا.
سلام
ميخواهم اهميت فايلهاي RAW را بدونم ، كه واقعا اينقدر مهمه؟ البته من روي يك فايلRAW حدود يك ربع بيشتر كار نكردم ، ولي تنظيماتي كه برام در دسترس بود را ، من با فتوشاپ با ابزاري مثل Curves يا exposure يا ... ميتونم انجام بدم.
(البته ميگم زياد با يك فايل RAW كار نكردم ولي به نظرم با فتوشاپ هم ميشه يك JPG را روي تنظيماتش دست برد)
توضيح : HX100 فيلمبرداري خوبي داره اما RAW را ساپورت نميكنه (برعكس HS20) ميخوام ببينم ارزشش را داره يا نه؟
مثال: فايل JPG اصلي:
بعد از ويرايش با فتوشاپ:
آيا منظور از RAW ويرايش در همين حده؟