....لطفا حذف شود
Printable View
....لطفا حذف شود
کسی از لایزر خبر نداره میگم از تابستون برگشته
نه برنگشته تمام یوزرها رو به شرکت آسیا تک انتقال داد ،مثل خود بنده قرارداد با لایزر داشتم ولی بعد از تعطیل شدن لایزر به آسیا تک انتقال داد ،الان هم مشخص هست به صورت نمایندگی انتقال داده به آسیا تک .نقل قول:
خب اگر بار گران بودیم رفتیم
منم رفتم اسیاتک
8 تا 10 صبح دان رایگان داره که من نیازم برطرف میشه فقط 5 تومن هزینه راه اندازی رفت تو پاچم
نقل قول:
شما چقدر تو اون دو ساعت نیم چاشت دانلود میکنی ؟
من هفته ای باید 2 گیگ انیمه جدیدی که شنبه ها پخش میشه دانلود کنم و 2 گیکم به طور متوسط اپدیت و نرم افزار دارم
ای بابا
شماها که هنوز دارین اینجا پست میذارین
جمعش کنین برین دیگه
من جمع کردم رفتم های وب،خوبیش اینه که حداقل شبانه رایگان داره فعلا
حتی اگه سرعت اسمی رو هم بده روزی 500 مگ دانلود رایگان دارم که حداقل نیازم اکی میشهنقل قول:
ایشا الله منم کم کم میرم تو اسیاتک پیغام میزارم
سرعت ایشون بالا نیست مال شما پایینه که احتمالا به علت کیفیت پایین خط تلفنتون از سمت مخابراته یا اینکه زیادی پایین بستن واستون که زنگ بزنی احتمالا درستش کنن واست ...نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد سرویس گیم پارس آنلاین چیه؟
اگه مثلا پینگ 46 باشه بعد از فعال سازی سرویس گیم چند میشه؟!
بهشون بگو یا پول گیگهای باقیمونده رو برگردونید یا گیگای باقیمونده رو ببصورت کد هدیه دربیارنکه 2سوم قیمت(1سوم تخفیف:n02:) بفروشمنقل قول:
آقا واسه درخواست تخلیه باید زنگ بزنم پشتیبانی یا باید برم نمایندگی شهرمون؟
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
اگه هنوز نگرفتی
در مورد داتک پرس و جو کن
میگن برای بازی خوبه
پینگ حالت عادی پارس داخلی برای من همیشه بالای 50 و ساعات پیک بیشتر بود
اما صبانت پینگ کمتری داشت در حالت عادی
با تشکرنقل قول:
صبانت پینگش پایین تره یا پارس آنلاین با فعال سازی سرویس گیم؟
تا حالا استفاده نکردمنقل قول:
خبر ندارم
تو خوزستان رفاتک نمایندگی پارس آنلاین بود برام مسیج اومد که نمایندگی مخابرات شده انگار پارس داره ورشکست میشه!
حذف شود...!
امیدوارم انقدر وضعشون خراب بشه تا اقای ف.ح برگرده امریکا!نقل قول:
نه اصلا ممنوع الخروج بشه نتونه برگرده به نظرت بهتر نیست امیر جان ؟؟؟؟:n09:نقل قول:
سلام من آرت 7 گرفتم.یکی لطفاً این قضیه محدود شدنا رو توضیح میده؟مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا... اون دیگه خیلی نامردیه! :n31:نقل قول:
آرت 7 مال شاتله... تست مال رایتله... اینجام تاپیک پارس آنلاینه... حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو! :n02: :n07:نقل قول:
(این شوخی بود البته..... اگر سرویستون مال شاتل هست سوالتون رو توی تاپیک شاتل بپرسید :n16:)
رضا کاکو... این دزدا نبودنشون بهتر از بودنشونه... اگرم باشن حداقل مثل این اوباش که پلیس تو خیابون میگردونتشون تا مردم ببینن و عبرت بگیرن بشه وضعیتش...جون داداش اون روزی که رفتم نمایندگی هر اینچ از راه که میخواستم برم تخلیه کنم همینجور فحشش میدادم... خودمون کم مشکلات داریم اینا هم هی بازی در میارن.. تو برگه فسخ نوشتم به امید متلاشی شدن پارس افلاین...انقدر اعصابم داغون بود عکس نگرفتم... وقتی فکر میکنم تو این 7 سال به اینا 1.500 پول اینترنت دادم فشارم میفته و میخوام به مرگ لبیک بگم... ( اون اسپیکرشم به همون خدا قسم گذاشتم و به عنوان غنیمت جنگی ازش نگهداری میکنم)نقل قول:
همش بکنار 4 نفر رو تو این مدت اورده بودم پارس... پیش اونا هم اعتبارم به هم ریخت... بدتر از همه تو شهری افتادم که همشون به قول گفتنی چیزشون ( فراخه) یه isp نیست که برم تست کنم! مخابرات هم رفتم دو صفحه نامه دادم بهشون که لامصبا مخابرات سر پل ذهاب طرح پاییزه داره چرا شما ندارید و بخش اینترننتون میگه ما هیچی نمیدونیم! برگشته یه کلمه میگه سوال مفهوم نیست دوباره بپرسید...برگشتن به دایل اپ سخته کاکو
دوستان من الان دانلود کنم هنوز رایگانه یا 1/3 قیمت حساب میشه؟ :n13:
امشب ؛ فرداشب و پس فرداشب رایگانهنقل قول:
خودتم اگه کاربر یه فروم دیگه بودی پکیج بی ربط بودن کامل میشد !:n08:نقل قول:
3g بزن بر بدن . ایرانسل شبانه هم داره که مفت در میادنقل قول:
فک نکنم خیلی بالا باشه!نقل قول:
حذف شود...
اره کاکو... مشکل اینجاست که تو اتاق من سیگنال 3g انقدر ضعیف هست که سرعتم در کل شاید به 100 کیلو هم نرسته... منتها اتاق کنار دستم سیگنال انقدر خوبه که سرعت زیر 300 نمیاد... اگه بدونید کابل usb 2 با طول حدود 10 متر ایا با قیمت پایین گیر میاد؟نقل قول:
کسی میدونه قضیه ی این طرح ها چیه:
مثلا: POL-512-12GN دوازده ماهه تا 432 گیگ ترافیک شبانه ؟؟
یعنی از هر راهی میخان پول در بیارن!!!
نقل قول:
ماهی 12 گیگ بهت حجم میدن که میشه سالی 144 گیگ... اگه در روز هیچ استفاده ای از اینترنت نکنی میتونی در بازه شبانه در طول سال 432 گیگ دانلود داشته باشی ... حدودا ماهی 36 گیگ ....
حالا جدا از اینکه این طرح خیلی مسخره هست.. حتی اگه کسی رو این طرح حساب باز کرده حتما صبر کنه ببینه بعد از این طرح ایا سرعت سرویسها 512 و 256 در طول شب همون سرعت روزانه هست؟ چون از این دزدا هیچ چیز بعید نیست...
داداش شما با مودم های مخصوص 3g تست کن صددرصد سیگنال نو اتاق خودت زیاد میشهنقل قول:
ولی زیاد رو شبانش حساب نکن احتمال برداشتن شبانش خیلی زیاده
خدا خیرت بده... باید حداقل 80 تومن پول یه مودم بدم.. من با گوشی تست کردم و تو اتاق خودم سیگنال 100 درصد با 95 dbm هست اما اتاق کناری 100 درصد با 81 dbm...نقل قول:
تمام مشکل من همون شبانه هست...و اگه بخوام برم ایرانسل فقط برا همون 24 گیگ هست.. وگرنه میموندم پارس و 128 ماهی 2 گیگ رو میگیرفتم خوب! زیر 10 تومن هم درمیومد
اگه گوشیت از این سیمبین قدیمی هاست فیلد تست به کارت میاد :n01::n05:نقل قول:
اتفاقا سیمبین دارم و از زمان edge هم با این برنامه کار میکنم... ولی این برنامه سیگنال و دکلهای 3g رو شناسایی نمیکنه متاسفانه:n37:نقل قول:
اگه کابلتو میخوای بلند کنی یه کابل یو اس بی به میکروی ارزون بگیر و از وسط نصف کن و با سیم تلفن دو طرف رو به هم وصل کن خوب کار میکنهنقل قول:
:n02::n10:
حالا از کجا معلوم که شبانه واقعا حجم زیادی دانلود بشه و در ماه بشه 36 گیگ .....:n30:نقل قول:
عاقا زنگ زدیم برای تخلیه ...به 82200 021
شماره تلفن اشتراک رو گفتیم ....گفتیم چطور باید تخلیه کرد :n21: ...تلفنی میشه یا باید فرم پر کرد ...یارو گفت دلیل نارضایتتون چی هست شما که سابقه استفاده زیادی دارید . گفتم برای جلب رضایت پارس انلاین !!!!!!
یارو جوری جلوی صدا رو خفه کرد که من نشنوم . به خیالش که من نمیشنوم بعد با خنده به همکارش گفت برای جلب رضایت تخیله میکنن ..همکارش رو صداش رو شنیدم گفت بازم تخلیه برای ترافیک شبانه ؟!!!!!!
بعد گفت فرم پر کنید و حضوری به نمایندگی شهرتون برید .
ببینید ملت !!!!!!!!!!!! خودشون هم میدونن ........
از من میشونید از 10 اذر حتی اگر قصد تخیله نداشتید زنگ بزنید و روش تخیله رو بپرسید ..دلیلش رو هم حذف ترافیک شبانه اعلام کنید ....
باور کنید وقتی تعداد تلفن ها و اعلام تخلیه ها زیاد بشه کلک و پرشون میریزه و ممکنه تجدید نظر کننن .......
برای تخلیه در شهر زنجان کجا باید زنگ بزنیم ؟
تلفنی نمی شه ؟ باید فرم پر کرد ؟