lمن فقط میخواستم بدونم کسی از دوستان مشهد اینجا هست که الان روی مسیر ترکیه باشه ؟نقل قول:
Printable View
lمن فقط میخواستم بدونم کسی از دوستان مشهد اینجا هست که الان روی مسیر ترکیه باشه ؟نقل قول:
نقل قول:
یک مگا بایت دیگه؟
Sent from my RM-914_eu_euro1_225 using Tapatalk
یعنی واقا سرعت دانلود روزانه شما 1 مگابایت در ثانیه و سرعت دانلود شبانه یا همون رایگان شما 256 کیلوبایت در ثانیه است؟؟؟؟؟!!!!! :n04:.آقا اگر واقعا واسه اکثر دوستان اینطوری هست پس بابا دم مخابرات مشهد گرم.چرا اینقدر به این بدبخت گیر میدید.!!!! :n04::n02:.سرعت دانلود روزانه با پهنای باند دو مگ یعنی واقعا برابر است با یک مگ در ثانیه!!!! :blink::sq_14::thumbsup: و بعد سرعت دانلود رایگانش هم هست 256 کیلو بایت در ثانیه؟؟؟؟!!! من خیلی خوشحالم.اشک تو چشام حلقه زده. :n28::n20::34:.آقا خواهشا بگو که شوخی نمیکنی.بقیه دوستان هم با طرح پاییزه طلایی همین سرعتها رو دارن؟نقل قول:
مخابرات چه گرون بشه چه ارزون نباید بیشتر از3ماه بگیری خود من اگه میتونستم1ماهه میگرفتم.البته فقط دفعه اول3ماهه گرفتم وگرنه الان ماه به ماه شارژمیکنم.نقل قول:
نقل قول:بابا قبلا هم عکس گذاشتم دیگه . بازم میزارم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دان استریم روی 7523 بسته شده که ماکزیمم سرعت همون 1 مگ رو با IDM میده
در ضمن الان مثلا خیلی کار خوبی کرده ؟ اخه من سرعت روزانه ام اینقدر باشه جز ضرر چیزی داره .
الان مثلا میخوام برم یه ویدئو 50 مگی رو ببینم . میرم تا چند ثانیه اول رو ببینم تا بفهمم ارزش نگاه کردن داره یا نه که شب بزارم دانلود . منتهی نمیشه . چون چی ؟ سر هم 10 ثانیه 10 مگ از حجمت راحت میره .
من 29 دی این طرح رو خریدم که 6 گیگ داشت . 5 گیگ هم خودم خریدم . شد 11 گیگ . الان تقریبا 1 ماه و چند روز گذشته ولی چی ؟ واسم همش 3.7 گیگ مونده تهش . که فکر کنم فقط بتونم تا یک ماه دیگه حفظش کنم .
حالا اینکه همه این سرعت رو دارن نمیدونم .
الان باز هی پینگ برای من میره میاد وقتی اینطوری میشه اعصابم به هم میریزه
سایت های غیرداخلی برای من فقط با google dns باز میشه برای شما هم همینطوریه ؟
بله,معلوم نیست چه کار دارن میکنننقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD
سلام سرعت دانلود روزانه سرویس های نقره ای و برنزی به تریتیب چقدر است؟
با OpenDNS باز میشه، مشکلی نداره :n01:نقل قول: