اینی که شما گفتید 750 هزاه 120 میل. همه جا هم ازش تعریف کردن. اگه بوش نزدیک باشه میارزه به نظرم.نقل قول:
چطوری میشه یکی دو میل از این عطرها رو خرید تا بوشو تست کنم. اصلا هست همچین چیزی؟:n33:
Printable View
اینی که شما گفتید 750 هزاه 120 میل. همه جا هم ازش تعریف کردن. اگه بوش نزدیک باشه میارزه به نظرم.نقل قول:
چطوری میشه یکی دو میل از این عطرها رو خرید تا بوشو تست کنم. اصلا هست همچین چیزی؟:n33:
یه سوال! کرید اونتوس رو خود سایت کرید 350 دلار میفروشه. دلار 3500 و قطعا هزینه گمرکی و ترخیص میاد روش وارد کننده اش هم حداقل صد تا 200 باید سود بگیره رو هر اودکلن. چه جوری 750 تومن به فروش میرسه؟ باید 1500000 باشه حداقل قیمتش.
در رابطه با وجود سمپل اونتوس اطلاعی ندارم .سایر دوستان اگر بدونن راهنمایی میکنن.نقل قول:
عطرهای کرید کیفیت بالایی دارن و خب قیمت های بالا:n05: کپی های متعددی هم ازش موجوده مثل ریو اوتوس ،ماین پور هوم و..
Jaguar VISION III هم شباهتی به اونتوس داره قیمتش هم مناسبه.
خیر اگر مطابق با گفته ی فرید دنبال مشابه اونتوس هستید کلا این 212 ای که گفتم فرق داره!نقل قول:
...
در مورد سایت های فروش اینترنتی عطر صحبت نمیشه چون تبلیغات خلاف قوانین هست دوست عزیز
مشابه با اونتوس در درجه اول:
cargo for men و بعد از اون mine رو بهتون معرفی میکنم
اولی حدود 120 دومی کمی کمتر به فروش میرسه
:n16:نقل قول:
ینی اصلا عطر خنک با موندگاری و پخش بالا وجود نداره؟ حتی گرون قیمت ترین ها هم همینجوریه؟
چرا دوست گرامی دو نمونه بسیار عالی:نقل قول:
ایسی میاکه بلو
مونت بلنک لجند (شیشه مشکی)
منتهی با خواسته شما (اون حس یخ جور نیست)
ایسی میاکه خیلی گیاهی هست من خوشم نمیاد راستش بوی گل شمعدونی میده
مونت بلنک هم درسته خنک دسته بندی میشه ولی همچی فرش نیست ولی خوشبو هستش
بین گرون قیمتها هم آلور اسپرت، بلو دشنل و تام فورد نرولی میشه نام برد
مرسی :n40:نقل قول:
فک میکنم از نظر حس یخ زدگی شما فقط پورشه رو قبول دارین
از اون 3/4 مدلی که داره اسنسش از لحاظ خنکی رایحه موندگاری و پخش بهتره؟
منم همین سوال برام پیش اومد که به ارجینال بودن شک کردم. تو اینترنت از 750 تا 850 دیدم.نقل قول:
نقل قول:دلایل مختلفی دارهنقل قول:
1- کسایی که تو کار واردات هستند همیشه بصورت عمده و بدون واسطه ها خرید می کنند که معمولا تخفیف های قابل ملاحظه ای از فروشنده شامل حالشون میشه. همین الان هم اگه قیمت پایه گوشی ها مثلا ایفون رو نگاه کنید قیمت سایت اپل با قیمت فروش ایران تقریبا یکی هست در صورتی که تازه دلال های گرامی بیشترین و بالاترین سود و حباب قیمت رو روی این گوشی اعمال می کنند.
2- علاوه بر تخفیف روی خرید عمده ، معمولا واردکنندگان اصلی از ارز مرجع هم برای خرید استفاده می کنند. وقتی برای واردات خودروهای پورشه و مازراتی چندصدهزار دلاری از ارز مرجع استفاده میشه دیگه یه ادکلن حداکثر 300 دلاری جای خودش رو داره
3- گمرک هم مثل همه ادارات دیگه چم و خم و راه های میانبر خودش رو داره که براحتی و بصورت قانونی می شه از تخفیفات مختلف استفاده کرد. (این تازه درصورتی هست که فرض کنیم کالا از گمرک گذشته)
یکی از دوستان چند سال پیش تو کار واردات خودرو بود و براحتی و با آشنایی و رابطه با افراد معمولی تو گمرک از تخفیفات تا 30% برای هر دستگاه استفاده می کرد
ضمن تائید صحبت های دوستمون، نکته دیگه اینکه عطریات در اروپا شامل مالیات میشه که قیمت را بالا میبره و طبیعتا موقع صادرات هم مالیاتی در کار نیست و هم تخفیفات عمده به خریدار داده میشه.
موقع خرید عطرهای Creed باید به بچ نامبرشون (سال ساخت) توجه کرد.بعضا عطرهای تاریخ گذشته با قیمت های کمتر فروخته میشه.