راستی میتونی آخرین آپدیت مادربردم را برای ویندوز ایکسپی در بیاری؟ (تو سایتش رفتم یه کم گیج شدم:دی)نقل قول:
Printable View
راستی میتونی آخرین آپدیت مادربردم را برای ویندوز ایکسپی در بیاری؟ (تو سایتش رفتم یه کم گیج شدم:دی)نقل قول:
نقل قول:
اقا مهدي عزيز اين سوالها رو تو پي ام بنويسي بهتر نيست؟
boy iran چند صفحه پیش اومد جای صندلی نشین پاسخ داد بهش گیر ندادی اونوقت به من گیر میدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن این خودش یه نوع سواله (البته از نوع در خواستیش!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من به در ميگم كه ديوار بشنوه . بوي ايران عزيز از شما بعيد بود . اينجا فقط بايد سوال بپرسي نه اينكه جواب بدي .
ممنون
بهروز
شرمنده جوابي ندارم بدمنقل قول:
نمي طاقتشون كمه فكر مي كنند مشكلشون بايد خدا حل كنهنقل قول:
ممنون عزيزمنقل قول:
جنبه نداريم همش دنباله مادريات هستيم
سلام مسعود جاننقل قول:
سلام بر شما
1. اگه ببینی یکی و تو خیابون کتک میزنن چیکار می کنی؟
بستگي دارد مي روم جداشون مي كنم
2. اگه بعد از 1000 سال رفتی اون دنیا ، دوست داری تو اون دنیا (اول از همه) کی و ببینی؟
برام مهم نيست تا الان
3. به نظرت یه مورچه می تونه یه فیل و از پا در بیاره؟
بله كافيه بره تو گوشش
ممنون عزيز:40::11:
نقل قول:
خب میریم سر سوالها..
1. سلام..( این الآن مثلا سوال بود )
سلام واقعا:40:
2. خوبی؟
ممنون شما خوب هستيد؟
4. گفته بودی سیستمت پینتوم 3 یه، درسته؟
نه 4 هست نه 3
5. دوست داری چند تا بچه داشته باشی؟ و چی باشن؟
دوتا پسر دوتا دختر 4 تا اگر هم نشد دوتا اولي پسر دومي دختر
6. اگه در آینده، خدا بهت یه پسر بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یه دختر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اسم هاشونو چی میزاری؟
بهش فكر نكردم اما اسمهاي ايراني را دوست دارم مثل آريامهر:10:
7. وقتی بابا شدی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجازه میدی بچه هات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان اینجا عضو بشن و فعالیت کنن؟
بله حتما
8. تحصیلاتت و رشته ی تحصیلیت چی بود؟
ديپلم رياضي فيزيك البته كامپيوترهم دارم
9. اگه من از اینجا برم، یادت میاد یه روز یه TECی اینجا عضو بوده؟
بله حتما يادم مي آيد فعلا كه هستي مادر جان :19:
10. بقیه بچه ها چطور؟ به نظرت یادی از من میکنن؟ به خوشی یادم میکنن یا به بدی؟
اونهايي كه براشون مادر بودي آره
ممنون عزيز :40::40::11::11:
خوب بهتر هست از نظر آدمهاش خوب من اونجا بزرگ شدم برام اونجا بهتره:40::11:نقل قول:
ممنون اميد:40::11: