دوستان یک سوال فوری من مدتی بود از مودم استفاده نمی کردم. الان لازم شده دوباره مبین نتم رو فعال کنم. الان پول رو بریزم ساعت ۹ شب بلافاصله خط فعال میشه یا میکشه به فردا صبج ؟
Printable View
دوستان یک سوال فوری من مدتی بود از مودم استفاده نمی کردم. الان لازم شده دوباره مبین نتم رو فعال کنم. الان پول رو بریزم ساعت ۹ شب بلافاصله خط فعال میشه یا میکشه به فردا صبج ؟
به احتمال زیاد حداکثر پس از نیم ساعت فعال میشهنقل قول:
سلام.
دوستان من د حال حاضر وایمکس ایرانسل دارم قصد دارم یک مبین نت 1MB/s 25GB جایگزینش کنم.بیشتر به خاطر اینکه بازی های فوتبالرو آنلاین نگاه میکنم 512KB/S ایرانسل برام کافی نیست + دانلود شبانه هم میخوام.
1-توصیه میکنید؟
2-در حال حاضر مبین نت 512KB/s یکی از دوستام رو گرفتم برای تست با دوتا آنتن که تو خونه ما پرم میکنه شرایط اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(که البته متغیر هم هست) در رابطه با دانلود شبانه با این مودم دوستم هیچ کاهش سرعتی ندارم تو این مدتی که دستم بوده.
سوال بعدی اینه که برای 1MB/S معرفی نامه و نامه از محل تجاری....میخوان؟ چقدر طول میکشه برام راه اندازی کنند؟ اینطور که شنیدم 1 ساله بگیرم (سالی 250 تومن) مودم هم رایگان DX350 میدن؟
ممنونم.
اگه 512 خوب بوده دلیل نمیشه حتما 1 مگ هم سرعتش خوب باشهنقل قول:
کلا وضع 512 های مبین نت بهتر از بقیه سرعت ها است این چیزیه که خودشون هم تاکید می کنند با این حال همه چی بستگی به تعداد یوزرهای منطقه تون داره
کلا مبین نت یه هندونه سربسته است که باید بازش کنی ببینی توش چطوره
معمولا از وقتی که درخواست بدی تا وصل کنن حداکثر 2-3 روز طول می کشه خیلی از وقت ها هم اگه خیالت از سیگنال راحت باشه پول نصب رو ازت همون تو مغازه می گیرن مودم رو میدن دستت
با دو چراخ روشن چیز زیادی نمیشه گفت بهتر بود یه اسکرین شات از صفحه وایمکس مبن نت می زاشتی بقیه پارامتر ها رو هم ببینیم چطورن
بله برای سرعت بالای 128 یه مدرکی چیزی می خوان ولی بازم بستگی داره چقدر باهات راه بیان (با کارت دانشجویی تاریخ گذشته هم میشه)
به نظر من شما وقتی داری واسه 1 سال 250 میدی دیگه مودم رایگان دروغی بیش نیست از این 250 تومن 110 تومنش پول مودمه. (اگه طرح کم مصرف یک ساله (B1106) رو نگاه کنی 1 مگ با 18 گیگ تازه میشه 144 تومن)
در ضمن به نظرم مودم BM632 بگیری بهتره
کسی هست که تجربه ی 128 تو تهران رو داشته باشه؟! سرعت دانلود چقدر هست؟ تو شب؟ تو روز؟!
بلافاصله وصل ميشه فقط بايد مودم رو خاموش و روشن كنينقل قول:
خوب مرسی دوست عزیز بابت پاسخ.نقل قول:
در حال حاضر یک مودم BM632W دارم که برای وایمکس ایرانسلم هستش میتونم ازه مون برای مبین نت هم استفاده کنم؟
+
اینم عکس از شرایط مودم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس مطمئن هستید ضرف یکی دو روز وصل میکنند؟
حالا این 1MB بگیرم پینگ هم به طبع کاهش پیدا میکنه نسبت به 512KB ؟
ما تو شمال شرق تهران هستیم.کسی 1mB آین اطراف داره؟
+
پیشنهاد شما برای من چیه؟ من شدیدا به سرعت 1MB/S برای تماشای آنلاین احتیاج دارم(هفته ای دو تا 2 ساعت که میشه رو هم حدودا 800MB 900MB). حالا کدوم اشتراک رو بردارم نمیدونم در طول روز فیس بوک و وب گردی هم دارم + دانلود شبانه...
ممنونم.
منظور این صفحه نبود تو مرورگر 192.168.1.1 وارد کنید بعد یوزر و پسورد رو وارد کنید بعد به صفحه وایمکس برید و از اونجا اسکرین شات بزاریدنقل قول:
RSSI شما معمولی است. این بهترین جا تو خونه است؟ بگردید و بهترین موقعیت رو پیدا کنید
اگه منظورتون تماشای انلاین برنامه هست که مجبورید همون 1 مگ رو بردارید چون به نظرم با 512 کیفیت دیدن برنامه مطلوب نباشه از طرف دیگه چون شما باید با یک طرح شروع کنید دستتون بستس و
با توجه به نوع مودمی که میخواید فقط از بین 512 و 1 مگ می تونید انتخاب داشته باشید
بهترین راهی که به ذهنم میرسه که کمترین هزینه رو هم داشته باشه اینه که یا از دوستانی که هم منطقه با شما هستند و 1 مگ دارند مشورت بگیرید و یا اینکه با مودم دوستتون (اگه فعلا بهش احتیاج نداره) یه بار یه سرویس 1 مگ بگیرید و شرایط منطقه تون رو امتحان کنید.
یه راه دیگه هم هست که یکم به شانس احتاج داره و اینکه یه مودم دست دوم با قیمت خوب بگیرید که اگه شرایط خوب نبود تو فروشش ضرر نکنید
می تونید اون مودم ایرانسل رو به مبین نت تبدیل کنید فکر کنم تو تهران یه هزینه 25-30 تومنی داشته باشه
البته بعدش دیگه همزمان نمی تونید از ایرانسل استفاده کنید هیچی، حتی نمی تونید به ایرانسل هم برگردید
نه دلیل نمیشه چون به نظرم اشتراک ها از هم جدا هستند و ممکنه یوزرهایی که تو منطقتون 1 مگ دارند زیاد باشند ولی 512 ها کمنقل قول:
و درنتیجه پینگ شما بیشتر بشه
من این ماه 128 شارژ کردم و واقعا حالم از هرچی اینترنته بهم خورد. در طول روز بین 10 تا 20 کیلوبایت و شبها تقریبا 1 تا 10 کیلوبایت سرعت دانلود این سرویس استثنایی هست اگر شانس بیاری و کلا وصل باشی که تقریبا نیمی از روز نوسانه ، و نیمی از روز هم قطع. کلا مبین نت چون به طور مدام در حال توسعه ی شبکه و ارتقاء و نصب آنتنهاست همیشه نوسان داره.نقل قول:
شعار مبین نت : با ما اینترنت را فراموش کنید
دوتا خیابون بالاتر یکی رو میشناختم 1MB داشت راضی هم بود ....!نقل قول:
من اگه همین اشتراک یکساله 250 تومن رو بگیرم چقدر ضرر کردم؟ به نظرم دردسر خیلی کمتری نسبت به خرید مودم و تبدیل ...داشته باشه.
در رابطه با آنتن هم جاهای دیگه خونه میتونم آنتن بهتری بگیرم .
ممنونم.