نقل قول:سلامنقل قول:
ربط داره. هرچه باند رادیویی قوی تر باشه قدرت انتقال امواج هم بالاتر میره و شما برد بیشتری رو میتونید پوشش بدید.
Printable View
نقل قول:سلامنقل قول:
ربط داره. هرچه باند رادیویی قوی تر باشه قدرت انتقال امواج هم بالاتر میره و شما برد بیشتری رو میتونید پوشش بدید.
نهنقل قول:
شما Firmware مودم رو آپدیت کردی ؟؟ آپدیت کنی بهتره.
چقدر فرق میکنه ؟
آخرین فیرمورش چنده ؟
نقل قول:قدرت انتقال امواج مودم با واحد دسی بل db اندازه گیری می شه و هرچه دسی بل آنتن بیشتر باشه آنتن قوی تره .نقل قول:
اگر فاصله را به سه متر برسونم.نقل قول:
حالا کابل USB چگونه باید باشه. دو سر USB مشکل را حل می کنه. یا باید از USB مودم به پورت اترنت وصل کنم.
سلامنقل قول:
فرق که داره ولی نه اونقدر که به چشم بیاد بیشتر مشکلات مودم و این جور چیز ها رو درست میکنه.
اینم صفحه دانلود :
فقط یادت باشه حتماً ANNEX A رو دانلود کنی.کد:http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/support/WAG120N/download
اگر آپدیت کنی خیلی بهتره.
سلامنقل قول:
نقل قول:
امواج بالاتر قابلیت حمل حجم بیشتری از اطلاعات را نسبت به امواج با فرکانس کمتر را دارند و در عین حال نویز پذیری کمتری نسبت امواج پایین دارند
در این باره از یکی از دوستانم کمک گرفتم که خیلی خیلی از ایشون تشکر می کنم.
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
سلامنقل قول:
شما اگر از USB میخواهید استفاده کنید هیچ ربطی به LAN نداره پس نیاز نیست به Ethernet وصل کنید بعد ETHERNET مودم شما مگه در حال استفاده نیست ؟؟
شما کابل USB میگیرید یک سر را به پورت USB مودم وصل می کنید و سر دیگر را به پورت USB کامپیوتر.
شما بگید کابل افزایش طول usb می خوام خودشون بهتون میدند. یکسرش نری میشه و یکسرش مادگی/نقل قول:
متاسفانه بدون خواندن کاتالوگ نمی تونم کمکی کنمنقل قول:
سلام کسی نیست جواب من رو بده:20:کد:با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من می خواهم مودم ADSL رو از طریق کابل شبکه به دستگاه ----- وصل کنم . لطفاً دوستان راهنمایی کنند.
دوستان این crc چیه توی خط آخر؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه سوال
الان برد وایرلس مودم کمه
در حالی که من یک وایرلس usb دارم که بردش بیشتره
نمیشه کاری کرد اینترنت را با این مودم شعر کرد تا بردش بیشتر بشه ؟