آ قربون دهن شما که اصل مطلب رو گفتی.نقل قول:
من دیگه وارد هیچ مبحث اخلاقی نمی شم و فقط وارد مسایل فنی می شم تا اون دوستمون که گفت منه تازه ADSL گرفتم و کم کم یاد می گیرم، آماده گی هر مناظره ی فنی با تمام کسانی که هستن دارم. D:
Printable View
آ قربون دهن شما که اصل مطلب رو گفتی.نقل قول:
من دیگه وارد هیچ مبحث اخلاقی نمی شم و فقط وارد مسایل فنی می شم تا اون دوستمون که گفت منه تازه ADSL گرفتم و کم کم یاد می گیرم، آماده گی هر مناظره ی فنی با تمام کسانی که هستن دارم. D:
اینجا رودسر ساعت 00:51 دقیقه بامداد سه شنبه اینترنت 1 ساعت و نیم هست که قطعه
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
اینجا رودسر ساعت 00:51 دقیقه بامداد سه شنبه اینترنت 1 ساعت و نیم هست که قطعه.لعنت به این اندیشه که روانیمون کرده
اینجا رشت : ساعت 12 تا 1.5 و 2 تا 3 / خط 8 لعنت به اندیشه :D
دوست عزیز اینترنت همه قطع بودهنقل قول:
با اعلام قبلی هم قطع بوده
اين دوستان مثل اینکه تو این دنیا نیستن هاااانقل قول:
دوستان تو 2 صفحه قبل دوستی نوشت که Down Time مخابراتی هست و از ساعت 11 تا 5 ساعت بعدش اینترنت قطع می شه ها. اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه خط 7 سرعت 256 محدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینحال فکر کنم چند نفر معلوم الحال بیان و باز اعلام کنن سرویسشون هیچ مشکلی نداشته :31:نقل قول:
میخوان حقوقشون حلال باشه دیگه ...
یه برنامه مثل 90 واسه دلالی تو adsl هم لازم داریم
اینم از speedtest من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 نامحدود
یعنی شما می خوای بگی که از کارمندای شرکت ها میان اینجا واسه طرفداری؟:18:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ما اعلام قبلی ندیدیم.ساعت 11:30 قطع کردند از ساعت 1 هر لینکی میزدیم تازه ارور اومد شرکت زیرساخت اعلام کرده پهنای باند تموم شده اولا اگر قرار بود تمام شه این شرکت زیرساخت نمیتونست قبل اینکه تمام بشه اضافه کنه؟دوما این اندیشه مزخرف که شرکت زیرساخت بهش اطلاعه داده و کل اطلاعات کاربرا رو داره نمیتونست به ایمیل کاربرا بفرسته ساعت 11 قطعه تا ساعت 4؟اینطوری مشتری مدارتر نمیشدن؟
نیاز به ایمیل نیست دوست عزیزنقل قول:
میتونن خیلی راحت کاری کنن که هر سایتی رو بزنی یه صفحه اطلاعیه بیاد :2:
یا حداقل تو سایتشون یه قسمت واسه اطلاعیه بزارن :2:
دوروزه سرم شلوغه:46:
پ ن: تخفیفات معرفی کاربر اندیشه حذف شد !آخرین حلقه هم پاره شد :2: