آقا ما این shift رو دانلود کردیم فقط بخاطر شبیه ساز تو ماشین حالا که دانلود کردیم میبینیم از شبیه ساز خبری نیست
آقا ما این shift رو دانلود کردیم فقط بخاطر شبیه ساز تو ماشین حالا که دانلود کردیم میبینیم از شبیه ساز خبری نیست
خبر قدیمیه...نقل قول:
لینکشو میتونی بذاری؟؟ خیلی درهم برهمه.نقل قول:
یه خبر اینکه کسایی که Go میخرن باید فکر کانورت کردن UMD هاشونو از سرشون بیرون کنن.
دوستان اگه خبرای حدید کم میذارم ,سرم شلوغه,شرمنده...کد:http://news.cnet.com/8301-17938_105-10361908-1.html
بچه ها من فاینال فانتزی جدید رو دانلود کردم......تا حالا فاینال فانتزی بازی نکردم....میشه یه خورده بگین جریانش چیه و باید چکار کرد؟من چیزی سر در نیاوردم
بازیهای rpg معمولا منوی شلوغ پلوغی دارن.... این فاینال فانتزی دیسیدا هم نیمه اکشن و نیمه rpg هست...
شما توی منو میتونید راهنما رو پیدا کنید که در مورد تمامی انتخابها توضیح داده(البته من که حوصلشو نداشتم)شما فقط گاهی که یه قابلیت جدید اضافه میشه به منو برو و اونو فعال کن تا تیک سبز رنگ جلوش ظاهر بشه... گاهی هم میتونی ابزارهای جدید بخری و چیزایی که بدست آوردی بفروشی
قسمت اصلی بازی هم که مثل صفحه شطرنجه فقط کافیه به سمت اون آیکون قرمز حرکت کنی و روی خونه های سر راهت که زره هست کلیک کنی تا مبارزه با اون فعال بشه...
مبارزه هم قلق داره...از راهنمای بازی استفاده کن!
شبیه سازی در نسخه ی psp وجود ندارد و مختص نسخه های ps3 xbox pc می باشدنقل قول:
سلام دوستان.
چند وقتی پست ندادم دلم برای همتون خیلی تنگ شده بود.(البته همه صفحات تاپیک را میخواندم اما پستی نمیدادم.)
دیشب دموی بازی MGS:PW (METAL GEAR SOLID PEACE WALKER)i را دانلود کردم و امروز بازی کردم.
برای من که تا الان MGS بازی نکردم یکم طول کشید تا با روند و محیط بازی آشنا بشم.اما بعد از یکم بازی کردن مجذوب بازی شدم.
بازی خوبی هست.
چند تا اسکرین شات هم تهیه کردم اگه دوست داشتید ببینید.
محتوای مخفی: اسکرین شات
بچه ها یه پیشنهاد دارم
اگه موافقین بیاین بازیها رو تبادل کنیم
یه گروه تشکیل بدم بد کار رو شروع کنیم من الان دنبال بازی nfs:shift و فیفا10 هستم برای psp بدبختی این روزا هم تند و تند بازیهای جدید میاد آدم می مونه
نظرتون چیه؟؟
دوستان لینک دانلود بازی fifa10 را در تاپیک مربوط به دانلود بازی های psp قرار دادم.
پست منفرد زیر:
چند عدد اسکرین شات از این بازیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4263897&postcount=2133
محتوای مخفی: اسکرین شات
من که خودم اهل فوتبال نیستم.دوستانی که fifa باز هستن بگن که گرافیک بازی نسبت به نسخه قبلی تغییری داشته یا نه؟
من این بازی ها را موجود دارم.نقل قول:
البته نیاز به تعویض با بازی های دیگه ندارم.
اگه توی بازار گیر نیاوردی و خواستی پیغام خصوصی بزن تا بیشتر صحبت کنیم.
راستی هر بازی قدیمی و جدید دیگه ای هم که خواستی دارم(اگه هم نداشتم برات جور میکنم)
ما بیچاره هایی که فریمورمون 5.03 هست باید فقط حسرت بخوریم!!!نقل قول:
دیشب دموی بازی MGS:PW (METAL GEAR SOLID PEACE WALKER)i را دانلود کردم و امروز بازی کردم.
برای من که تا الان MGS بازی نکردم یکم طول کشید تا با روند و محیط بازی آشنا بشم.اما بعد از یکم بازی کردن مجذوب بازی شدم.
بازی خوبی هست.
باز جای شکرش باقیه که یه بازی مثل نید فور اسپید روش اجرا میشه...هرچند خیلی زود تموم شد!
من که اکثر مواقع djmax portable 2 بازی میکنم...اصلا تکراری نمیشه.اونقدر مراحل متنوع و درجه سختیهی مختلف داره که حالا حالاها باهاش درگیرم!به نظر من بهترین بازی موزیکاله!
علی جان معلوم نیست روی چه فریمورهایی جواب میده؟!نقل قول:
دوستان لینک دانلود بازی fifa10 را در تاپیک مربوط به دانلود بازی های psp قرار دادم.