من سرویس پارس آنلاینو جمع کردم یه روز بیشتر طول نکشید روز بعدش زنگ زدم آسیا تک بازم یروز بیشتر نکشید تا وصل شد کلا دو روز بدون اینترنت موندم!
Printable View
من سرویس پارس آنلاینو جمع کردم یه روز بیشتر طول نکشید روز بعدش زنگ زدم آسیا تک بازم یروز بیشتر نکشید تا وصل شد کلا دو روز بدون اینترنت موندم!
منظور از پینگ 40 تا 50 چیه. پینگ از سرور داخل ایران مثل سایت تابناک بین 25 تا 30 هست برای من.
از سرور خارجی هم در بهترین شرایط 120 بوده برای من.
من ۱۰ روز پیش پارس آنلاین ثبت نام کردم و گفتن ۱ ماه طول میکشه ... مخابراتمون شلوغه متاسفانه ...
خیلی وقت هست که شاتل دارم اما دیگه وقعا وقت فرار از شاتله ! فقط تبلیغ دانلود رایگان شبانه میکنه که اصلا به درد نخوره ... یکی مثل من که نمی خواد دانلود کنه هیچ سرویسی نداره که شب ها سرعتش لاکپشتی نشه ...
تا امروز ۸ مگ eco-office داشتم و با اینکه اصلا سرویسم دانلود رایگان شبانه نداره اما شب ها سرعتم ۱۲۸ تا ۲۵۶ میشد سرعت دانلود زیر ۴۰ ۵۰ با پینگ داخلی بالای ۱۰۰ !!!روز اما سرعت دانلودم ۸۰۰ تا ۹۰۰ با پینگ ۵۰ ...
الانم تا پارس آنلاین وصل شه یه اشتباهی کردم به حرف شاتل گوش کردم سرویس ART7 یا همون نا محدود ۱ مگ رو گرفتن ۲۳۷ هزار تومن هم دادم اما سرعتم خیلی بده و پینگ حدود ۹۰ تا ۱۰۰ و کلی هم packet lass دارم ...
فکر کن ۲۴۰ تومن پول بدی اینطوری حالت گرفته بشه ... حرومشون باشه ... امیدم به پارس آنلاینه
پارس آنلاین هم امیدوارم دانلود رایگان رو برداشته سرعت در ۲۴ ساعت افت نداشته باشه ...
من ایرانسل و مبین نت و مخابرات و ۲ تا شرکت خصوص داشتم اما بدتر از شاتل ندیدم ...
اگه مرکزت شلوغ باشه هیچ فرقی نمیکنهنقل قول:
ساعات پیک 8 تا 12:30 مشکل داریم
به شرکت های یک تماسی بگیر اگه جوابت درست دادن
درصدمصرف پهنای باندشون بپرس ببین چقدر شلوغ
اقا این قضیه گیم چیه ؟
میدونستید هر کدوم از سرعت های پارس انلاین یه سرعت پینگ میده
سرعت 2 m از همه بهتره
مال من معمولا بین 40 تا 58 هستش تو کل روز
من الان با گوشیم وصلم به اینترنت داره 52 میده
بعد من یه چیزایی شنیدم نمی دونم درست یا نه ؟
همسایم پارس آنلاین داره که الان دارم پارس میگیرم ... اون اصلا این مشکلات رو نداره و نامحدود پارس رو داره ... منم الان مثلا نا محدود شاتل رو دارم !!!سرعتش خیلی خیلی بده و بی کیفیت ...نقل قول:
پارس آنلاین فقط دانلود شبانه رو برداشته که به نظر خود من بهترین کار رو کرده ... دانلود رایگان شبانه فقط باعث افت سرعت کسایی مثل من میشن که می خوان استفاده کنن و سرعت اینقدر افت میکنه که پیر میشه آدم ...
سرعت شاتل مثل کابوس میمونه به خدا ... خود شما ۲۴۰ تومن پول بدی سرعت دانلودت ۱۲۰ و کلی هم pocket loss بدی و سرعتت کم باشه راضی هستی ؟! تا دیروز که eco-office داشتم توی روز سرعت دانلود ۸۰۰ ۹۰۰ بود و فقط شب ها افت داشتم اما الان که اینهمه پول دادم اینطوری حالم رو گرفت شاتل ... کسایی که میگن پارس آنلاین بده ۲ حالت دارن به نظرم ، یک اینکه دانلود شبانه حذف شده ناراحتن یا اینکه تاحالا شاتل رو ندیدن !!
پس کار درست انجام دادی پرس از جو همسایه ها بهترین کار
منکر اینکه تصمیم پارس انلاین به نفع بعضی کاربرهاست نیستم
ولی عجیب که شاتل توی منطقه شما با اینکه خیلی وقته محدودیت شبانه داره انقدر وضع خراب باشه
جدیدا هرکی ازم راهنمایی برای گرفتن سرویس میخواد شاتل معرفی میکنم
یا اینکه 3 : شما کسی که هر دوتاش دیده باشه و شرکت سومی انتخاب بکنه ندیدی ! :3:نقل قول:
دیروز خط جدیدم بعد انتقال از پارس آفلاین بالا اومد ... از مخابرات ... سرعت 450 فیکس دانلود شبانه 1 تا 7 صبح رایگان .... تنها کاری کردم برای دوستام که پارس آفلاین داشتم ایمیل کردم ... همه رفته بودن فرم جمع آوری پرکرده بودن :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهی چند ؟نقل قول:
سرعت چند ؟
کدوم شهر ؟
محدودیت روزانه و در کل ماهانه چند گیگ ؟
هر گیگ اضافه رو چند میروشن ؟
حالا خوبه ما هم بریم مخابرات چند وقت دیگه اونم شبانه رو برداره
البته 99% بچه ها میگند مخابرات اصلا شبانه نداره و داره دروغ میگه. نمیدونم شما چه جوری و چی رو گرفتی
با سلام خدمت همه
آیا پارس آنلاین سرویس گیم مثل شاتل برای کاهش پینگ داره؟!!
با تشکر
سرعت رو میذارن روی 4 مگ خیلی تاثیر نداره من یه مدت گذاشتم به درد نمیخورد فقط سرعت رو میاورد پاییننقل قول:
نقل قول:
یعنی سرعت رو چقدر پایین میاره سرویس گیم؟!
پینگ چقدر اومد پایین؟!
سرعت دانلود رو 4 بسته میشه دیگه
الان برای من روی 4 هستش و سرعت دان حدود 400 هستش
نقل قول:
با فعال کردن سرویس گیم چقدر پینگتون کاهش پیدا کرده؟؟
داداش من سرویس گیم فعال کردم پینگم با سرورهای اروپا و آمریکا تا 130 اومد، ولی پینگ پارس آنلاین کاملا ربط به IP داره که باهاش متصل میشی و هر بار که مودم رو ریست کنی یه پینگ جدید میگیری.نقل قول:
پینگ پارس آنلاین در حالت معمولی حتی از پینگ پروفایل گیم بقیه شرکتها هم بهتره. حالا شما ببین پینگش روی پروفایل گیمش چطور میشه دیگه :n01:نقل قول:
پارس انلاين من هنوز نيومده اما همسايمون كه با ps4 بازي ميكنه ميگه پينگ سرور داخلي رو بين ٤٠ تا ٤٥ ميگيره و توي بازي هيچ مشكلي نداره و با هم call of duty advanced warefare رو من با شاتل به سختي بازي ميكنم اون راحت ... حالت گيمينگ شاتل كه تاثيري براي من نداشت شايد براي بقيه داشته ...
داداش اگر پینگ برات مهمه برو صبانت بگیرنقل قول:
پارس آنلاین پایدار نیست یک روز خوبه یک روز بده
سلام بچه ها
من مدت هاست که پارس دارم
الان سرویسم نامحدود 256ـه میدونین حتما که حجم نامحدود ها رو خیلی آوردن پایین، شده 14 گیگ در ماه، که اصلا نمیصرفه واسه دانلود
اگر بخوام برگردم سرویس های عادی هم که دانلود شبانه یک سوم از ترافیک اصلی کم میکنه، یعنی فرضا من در ماه 20 گیگ رایگان دانلود کنم حدود 7 گیگ از ترافیک اصلیم کم میشه، که این اصلا منطقی نیست، پس واسه دانلود باید چیکار کرد؟ من قبلا روی سرویس های معمولی در ساعات شبانه خیلی خوب دانلود داشتم و میتونستم فیلم و بازی و نرم افزار بگیرم ولی الان......
در يک کلام باید تخلیه کرد همونطور که من وخیلی از دوستان دیگه تخلیه کردیمنقل قول:
چیزی که زیاده isp از جای دیگه نت بگیر
برای دانلود 20 گیگ خرید 7 گیگ که میشه حدودا 20 تومن منطقی نیست؟ با این حساب شما برای دانلود کردن یک راه بیشتر ندارین ؛ تخلیه و رفتن به یه شرکتی که دانلود شبانه کاملا رایگان دارهنقل قول:
دوستان یه چیزی هم بگم ...
این یک سوم شدن حجم شبانه ...اینجوری نیست که هر چی دانلود کردی یک سومش از حجمتون کم بشه و تمام !!!!!!!
مطمئنا سر همین 1/3 هم کلی حجم دزدی خواهند کرد ....
پیشنهاد شما چیه؟ بجز شاتل البته،نقل قول:
صبانت؟ آسیاتک؟ مخابرات؟ الان کدوم isp بهتره و کاربران راضی تر هستن ازش؟ البته مثه اینکه این محدودیت ترافیک توی ساعات شبانه رو باید همه اجرایی کنن، چرا اینقد ما باید زجر بکشیم، همه جا نامحدوده، من پسرخالم توی هلند هست سرویسش اونجا 12مگه نامحدوده، میگه اصلا ما نمیدونیم ترافیک چی هست، البته قیاس هلند با اینجا مع الفارغه.....
واقعا فکر میکنید منطقیه؟ وقتی صحبت از ترافیک رایگان میشه معنیش چی میتونه باشه؟ غیر اینه که کاربران در اون ساعات به راحتی و بدون دغدغه به دانلود فایل های مورد نظرشون بپردازن؟ کاربرا بیان واسه استفاده از ترافیک رایگان 20هزار تومن هزینه ی ترافیک بدن؟؟؟؟؟ دیگه چرا اسمش رایگانه؟نقل قول:
که بیایم اون یه ذره امیدی هم که داشتن رو هم ازشون بگیریم؟ البته این سیاست isp نیست، که اصلا هم منصفانه نیست...
والا این سیستم اکانتینگی که اینا دارن در حالت عادی بعضی شبا از ما حجم کم می کرد دیگه وای به حال اون موقع که بخواد یه همچین محاسباتی هم انجام بده:n02:نقل قول:
عزیز شما بهتره از همسایه ها و دوستان سوال کنی چون تو هر منطقه و شهری یه isp خوب عمل میکنهنقل قول:
فعلا بین اینا فن آوا و های وب رو یه آماری بگیر صبانت که شبانش محدودیت داره آسیاتک هم باید سرویسهای 10 گیگ و 20 گیگ حجم ماهانه بگیری تا شبانه داشته باشه که به صرفه نیست
من خودم نامحدود مخابرات گرفتم یه مقدار کمتر دانلود میکنم ولی دیگه اعصابم سر حجم ماهیانه و این داستانا خورد نمیشه
الان دیگه اسمش شبانه رایگان نیست ؛ هدیه شبانه هست که یا همین یک سوم هم همچنان هدیه شبانه استنقل قول:
به نطرم شما بهترین راه همون تغییر isp هست مثل اینکه فن آوا و آسیاتک بعضی سرویس هاشون شبانه رایگان دارن
اتفاقا خودم هم نظرم روی مخابرات بود، درسته سرعتش پایین تره ولی دیگه حداقل خیالت راحته از بابت حجم و این حرفا، بین مخابرات و های وب باید تحقیق کنم،نقل قول:
ممنون
دوستان خوزستانی :
امروز رفتم شاتل و نیمادنت سر زدم ...
شاتل میگه : سرویس ECO یک مگ به بالا دانلود رایگان شبانه داره
ارزونترینش یک مگابیت یک ماهه با 4 گیگ حجم 20900تومان + 15000 تومان هزینه ی راه اندازی
(اینطور که حساب کردم سه ماهش نه تنها ارزونتر در نمیاد بلکه انگار کمی هم گرونتر میشه :n27:)
نیمادنت میگه (مخصوص خوزستانی ها) :سرویس یک مگ 5 گیگ به بالا دانلود رایگان شبانه داره
ارزونترینش یک مگابیت یک ماهه با 5 گیگ حجم 19000تومان + 9000تومان هزینه ی راه اندازی
(امیدوارم مفید واقع بشه)
دوستانی که اطلاع کافی دارن بگن کدوم رو انتخاب کنم ؟
دوستانی که اطلاع کافی ندارن (!) حداقل بگن واسه این ماه و تست اوّل کدوم رو انتخاب کنم ؟
واسه من فقط سرعت در دانلود شبانه مهمّه و به پینگ در بازی کاری ندارم
(شبانه نهایتش 2 یا 3 گیگ دانلود رایگان داشته باشم کافیه)
یه پیشنهاد :
به هر جا کوچ کردید یک ماهه بگیرید واسه تست بعد اگر راضی بودید چند ماهه تمدید کنین ...
تازه این رو هم در نظر بگیرید که آی اس پی مورد نظرتون هم ممکنه یه چند وقت دیگه اوضاعش مثل پارس آنلاین بشه ...
پس سرویس چند ماهه نگیرید بهتره
منتظرم :n16:
دوست عزیز پیشنهاد میکنم شاتل نگیری ... من راضی نبودم ... الان نامحدود آرت ۷ گرفتم یه مقدار بهتر شده اما ۲۴۰ تومن در ماه میدم ... سرعت در شب به زیر ۳۰ ۴۰ می رسید با سرویس eco-office 8Mbps برام اما در روز خیلی خوب بود و بالای ۸۰۰ بود ...نقل قول:
شاتل قبلا خیلی خوب بود اما چند ماه هست که به خوبی قبل نیست و من که برام دانلود شبانه مهم نیست الان پارس آنلاین ثبت نام کردم منتظرم وصل شه تا ۲ هفته دیگه .... شاید اگه شاتل دانلود شبانه رو برداره بعدا برگردم به شاتل ...
دوستان شما سرعت روزانتون چطوره ؟ سرعت اسمی رو دارید؟من موندم این 9 مگ دقیقا چیه وکی اتفاق میوفته512 محدود
شاتل مگه شبانه رایگان داره؟نقل قول:
حداکثر حجم دانلودی در ماه نوشته 5 گیگ
میگن توسط پروچسی داخلی حداکثر شبی یک گیگ
در مقابل مرحوم پارس که ماهی به راحتی 120 گیگ دانلود داشت 5 گیگ و 30 گیگ اصلا قابل مقایسه نبود
نه بابا همش قطع وصل با کندی فراواننقل قول:
به نظرت الان سرعت من طبیعیه؟ یعنی همه نصف سرعتو میگیرند؟نقل قول:
میخوام یک ماه امتحانی بگیرم شاید تو منطقه ی ما خوب بود ...نقل قول:
دوستان خوزستانی :n11: از "نیمادنت" اطلاعی ندارید ؟:n15:
کیفیتش ؟
:n16:
من 512 پارس انلاین دارم. الان سرعت نتم چطوریاست؟:n02: پینگ بدرد چه کاری میخوره؟:n13:
نه طبیعی نیستنقل قول:
آره امکان داره
آره خوبه.پینگ مدت زمانیه که طول میکشه تا یک درخواست به سرور ارسال بشه.(واحد میلی ثانیه) و بیشتر به درد بازی های اینترنتی میخوره...نقل قول:
منم ۵۱۲ ام:
سرعت دانلودت چرا اینقد بالاست؟؟؟
من اول هفته میرم خطمو تخلیه میکنم........نه فقط برای حذف شبانه......چون خیلی وقته دانلود ندارم و در هفته دو گیگ کمتر دانلود دارم
اما برای سرویس دهی مسخره پارس آنلاین و عدم احترام به مشتری تخلیه میکنم.......پارس آنلاین خیلی وقته که به مشتریاش اهمیت نمیده و فقط به فکر سود بیشتره
مثلا هدیه هاش رو خیلی کم کرده یا همین حذف شبانه تشویقی
همین سرویس جدیدی که بعد از حذف شبانه درست کردن و فقط به صورت سالانه ارائه میشه نشونه اینه که پارس آنلاین فقط به فکر سود هست و مشتریاش رو احمق فرض کرده
فقط موندم این حجمی که برام مونده رو چجوری دو سه روزه بسوزونم چون میخوام قبل دهم تخلیه کنم تا نشون بدم که زیر بار طرح های توهین آمیز پارس آنلاین نمیرم
....لطفا حذف شود