سلام
من گوشی 4G ندارم ولی یه دونه مودم 4G دارم
با این وجود چه طوری میشه سیم کارتمو رایگان 4G کنم و بسته اینترنت هدیه همراه اولو بگیرم
Printable View
سلام
من گوشی 4G ندارم ولی یه دونه مودم 4G دارم
با این وجود چه طوری میشه سیم کارتمو رایگان 4G کنم و بسته اینترنت هدیه همراه اولو بگیرم
وای فای کالینگ هم کار میکنه؟نقل قول:
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
پروفایل ها درست هستند و گوشیا تنظیمنقل قول:
ولی خیر از سوی همراه اول IMS ریجستر نمیشه! فعلا همراه اول مشکل رو گردن صاب برندا میندازه ولی ایراد از خودشونه
دوستان یه بسته از این تخفیف دارهای رمضان گرفتم روز اول تمدید کنسل کردم الان پیامک میاد که با فلان بسته تمدید میشه هرچی هم کد کنسل میزنم میگه مشمول لغو تمدید نیسش! البته تو همراه من بسته تمدیدی نشون نمیده اما خب اگر تمدید کنه میره تو حسابم با توجه به ثابت بودن خطم!
کسی تجربه ای در این مورد داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اسکرین شات از چه گوشییه؟نقل قول:
کار میکنه Volte یا فقط نشون میده؟؟
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
منم همین بسته رو گرفتم هر چی لغو میزدم میگفت شامل تمدید نیست!با پشتیبانی همراه اول صحبت کردم گفت تمدید لغو شده.سیستمشون مشکل داره چون بعد از تموم شدن بسته برای من تمدید نشد.نقل قول:
مهلت بسته تموم شد تمدید نشدنقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه خطر رفع شد
Sent from my iPhone using Tapatalk
:n02:مشتی نشون میده چیه؟ بیا من شات بدم بهت نشون نده volte رو ولی کار کنه volteنقل قول:
بعدشم گرفتی مارو؟ کار میکنه هواوی میت هست
اونایی که VOLTE دارن و فعاله لطفا بگن کیفیت صداتون چطوریه؟ در حدی هست که بشه گفت HD ?
بلحاظ منطقی اگه بخواد HD هم باشه باید دو طرف VOLTE باشن دیگه درسته؟
سلامنقل قول:
بله دقیقا درست متوجه شدید همینطور که وقتی رو شبکه ایرانسل وقتی دو طرف رو 3G هستن کیفیت بالاتری رو تجربه میکنن اینجا هم باید دو طرف روی تلفای یا VOLTE یا وایفای باشن
کیفیت صدا خب دو برابر 3G ایرانسل میشه گفت هست و هم رده کیفیت تماس صوتی فیس تایم و نرم افزارای مشابه .... هست و تقریبا صدایی واضح و شفاف رو تجربه میکنید
که هنوز تو ایران جا نیافتاده