خیر اینطور نیست من امروز هم با پارس آنلاین امتحان کردم هم با نت مخابرات هیچکدوم اینطوری نبودننقل قول:
Printable View
خیر اینطور نیست من امروز هم با پارس آنلاین امتحان کردم هم با نت مخابرات هیچکدوم اینطوری نبودننقل قول:
نقل قول:
اگه به نظرت با 1 مگ 700 حتی 500 دانلود کردن داغونه نرو های وب ، بابا دانلوده 700 برا 8مگه ،دانلوده 1مگ میشه 128 ، سرعت دانلوده 60 هم که برا سرعت 512 ست اینا تو گوگلم هست وقتی یکی با سرعته 512 می تونه 600 دانلود کنه تقسیماته باینریم بلد نباشه کاملا تابلویه که داره بیشتر از سرعتش استفاده می کنه ، دیگه شماها چه انتظاری از اینترنت ایران دارید ؟ خداییش شرکتا تو ایران به مشترکاشون پهنای باند می دن،همشون نه فقط های وب
زنگ زدم پشتیبانی میگم افت سرعت و و پینگ بالا هست
طرف میگه بخاطر راندازی فیلتر ینگ هوشمند می باشد :n03:
من که بزودی از این شرکت میرم
دوستان ما اومدیم رو یک خط دیگمون های وب گرفتیم :دی از طریق سایت درخواست دادم و مبغ سرویس +رانژه رو هم دادم اطلاعاتمم تو اکانتینگ ایجاد شده و از این نظر هاش تمومه حالا چثدر طول میکشه سرویسم وصل بشه ؟
بعدش من خطمو از شاتل استعلام کرده بودم اوکی بود اگر به مشکل بخوره و بگن پی سی امی و اینا در این صورت تکلیف چیه ؟ اینا پولو پس میدن ؟
سرعت 128 گرفتم با شبانه سرعتش تو شب چنده؟ البته منطقمون سرعتش خوبه و خلوت هست از این نظراش مطمئنم به نظرتون رو چند میبندن ؟
-در بدترین حالت 72 ساعته رانژه میشه،128 فک کنم 1.5 مگابیت سرعت بده،الان دیگه هیچ مرکزی خلوت نیس:n09:نقل قول:
سلام دوستان
من الان ۳ هفته میشه که برای اینترنت از شاتل درخواست دادم ولی هنوز برام وصل نکردن . اولش گفتن فیبر نوریه الان میگن تجهیزاتمون مشکل داره
الان از های وب سوال کردم گفت ما ۳ روزه براتون ۱۰۰٪ وصل میکنیم
خواستم بدونم سرعتش چطوره؟
مرکز مخابراتی مالک اشتر هستم.
سرعت ۸ مگ رو بگیرم سرعتم روی چنده؟
بسته ی فشفشه بزنم بازم همون سرعت رو میده؟
ممنون
من 12 مگ دارم سرعتم داغونهنقل قول:
طرفش نیا برو همون شاتل بهتره
شاتل همین حالا پینگ 99 هست 8.8.8.8هستنقل قول:
یعنی های وب توی علامه کلا پوکیده ؟؟؟؟
آخه هم عجله دارم هم اینکه قیمت های وب ارزونتره اگه از فشفشه استفاده کنی. شاتل یکم دانلود کنی محدود میکنهنقل قول:
دوستانی که توی تهران های وب دارن چطوره سرعتش؟