اینم سرویس 256 پارس ساعت 4 بعد از ظهر حال کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم سرویس 256 پارس ساعت 4 بعد از ظهر حال کن
سلام .
زنگ زدم بخش فروشش گیر داده باید از مودمهای معرفی شده ی شرکت استفاده کنی و بقیه ی مودم ها رو تایید نمیکنن .
توضیح هم که میدم باز هم حرف خودشون رو میزنن . خلاصه مثل اینکه باید از مودمهای خودشون بگیریم (من وایرلس تک پورت میخواستم ولی مودمهای اونا همه 4 پورته ) و 3 پورت دیگه باید بیکار باشن ...!!
غر نزنین جفت پا میام تو صورتتونا : دی 1 گیگ دارین میگیرین دیگه چی میخواین؟؟؟ : دینقل قول:
من کل مدت نهایتا 400 مگ بگیرم :-دبلیو
میخوای بگیری 512 بگیر شبانش با یک مگ فرقی نداره یا حداقل پیش ما فرقی نداره من یک مگ داشتم اوایل شبانه 250 دانلود میکردم الان شده بود 50 تا60 2هفته پیش 512 گرفتم اونم شبانم تقریبا 50نقل قول:
اره چند شب پیش هم یه بار برا من کم کرد کلا مثل اینکه بعضی وقتا کم میکنه اما شما باید قبل 7 دی سی بشینقل قول:
دوست عزیز مودمها هیچ فرقی با هم ندارن متاسفانه پارس آنلاین میخواد مودمهای خودش رو با قیمتهای بالا تو پاچه مشتری بکنه
تمام مودم ها از یک استاندارداستفاده میکنند
دوستان در منطقه آزادي- طرشت كسي از پار استفاده ميكنه؟؟؟ سرويس 512 بخوام بگيرم سرعتش روي چنده؟؟؟؟ البته من حوصله اينكه بگيرم بد باشه پس بدم دوباره از يه جا ديگه رو ندارم اونجوري ترجيح ميدم همون وايمكس بگيرم خيلي بهتره اين دردسرها رو هم نداره قيمتهاشون كه فرقي نداره. يه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
من شب قبلترش 6:55 خاموش کردم...اما کم نکرد.نقل قول:
بهترین دانلودم تا بدین جا:
سرعت ها خیلی افت کرده مخصوصا شبانه
من دیشب 30 مگابایت دانلود داشتم که با سرعت 16 و نهایت 30 دانلود میکرد دیدم اوضاع خرابه خاموش کردم رفتم خوابیدم
نمیدونم چرا اینطوری شده بود ، من که اصلا شب ها زیاد دانلود ندارم و شاید 1 هفته بیشتره شب ها چیزی دانلود نکردم باز هم اوضاع همینه و فرقی نکرده
اسپیدشو گذشتیم کلا!!!
حالا نمیدونم چرا تا به چیز پی ان وصل میشی بعد 3-4دقیقه قطع میشه وی پی ان و دوباره باید وصلش کنی!
این یکی داره رو اعصابمون میره دیگه...
یه چیزی
من چند شب گذشته رو چک میکردم تا ساعت 7 واسم رایگان زده
از روابط عمومی پرسیدم گفت 1 تا 6 ولی واسه من 1 تا 7 شده جدیدنا
کسی هست مثل من باشه؟
تو شهرستان همدان هم هستم