با سلام
دوستان خواهشا خودتون رو کنترل کنید با دعوا کردن و طعنه زدن کار هیچکدوممون راه نمیوفته.
نظر شخصی من اینه که مخابرات در بعضی نقاط تجهیزات خیلی خوبی داره ولی متاسفانه در بسیاری از نقاط تجهیزات فنیش بدرد نخوره. مثلا پسرخالم دور و بر دروازه تهران زندگی میکنن و واقعا خیلی خیلی کم پیش اومده که سرعتش پایین بیاد الانم یه مدت طولانی داره تقریبا با سرعت 8 الی 10 مگابیت یا همون 1 مگابایت دانلود میکنه (چه شبانه چه روزانه!) ولی بنده از یکی از شهرهای اطراف همون طرح 10 مگ مخابرات رو در دو مکان مختلف شهر گرفتم. قدیما که مشترک کم داشتند قابل تحمل بود و سرعت شبانش هم تقریبا 4 مگابیت بود ولی الان با شروع ماه رمضان سرعت کل شهر داغون شده. روزا که خیلی وقتا پینگ داره (البته داغون) ولی وب رو به زحمت باز میکنه و دانلود که اصلا حرفش رو نزن. اوج سرعتش هم شبانشه (تا جایی که البته من تست کردم!) سرعتش بین 30 کیلوبایت تا 70 کیلوبایته که واقعا ناامید کنندس. پول اشتراک 10 مگ بدی و حتی نه تنها به 1 مگ هم نمیرسه بلکه خیلی اوقات قطع هم باشه.
با شرایطی که گفتم به نظر من چیزی جز داغون بودن تجهیزات مخابرات در این منطقه که ظرفیت کشش این پهنای باند رو ندارن به ذهنم نمیرسه.
به هر حال باید مخابرات وقتی میبینه کشش این همه کاربر رو نداره یا باید به افراد بیشتری خدمات نده و یا اینکه تجهیزاتش رو بروز کنه.
موفق باشید