جدیداً زیاد میره رو حالت اینترانت ! رو اعصابه :n27:
Printable View
جدیداً زیاد میره رو حالت اینترانت ! رو اعصابه :n27:
برای من امروز روز سوم هست که سرویس چابک 10 گیگ سرعتش در حد دایالآپ هست پشتیبانی هم میگه مشکل از مرکز مخابراته خوب اونموقع که پول میگرفتین ازم طرف حسابم شما بودین الان مشکل مرکز مخابرات رو من باید پیگیری کنم؟
مخابرات الان به نسبت وضعش بهتره فقط هر چند دقیقه یک بار کلا قطع میشه و هیچ صفحهای باز نمیشه
آسیا هم که کلا از نطر سرعت و پینگ منهدم شده طوری که من هرچی واسه دانلود داشته باشم میذارم با مخابرات
آسیا هم قطع میشه هر از گاهی ولی وقتیم وصله کلا کاری نمیشه باش کرد صفحات نصفه باز میشن سرعت دانلودم که زیر 50 هست
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
کسی توی تهران مشکل اختلال و افت سرعت نداره الان؟
در عرض ۱ ساعت ۱۵ بار اینترنتم قطع شد. پشتیبانی زنگ زدم ۵۷ نفر تو صف برای ارتباط با پشتیبانی بودن :|
کلا دانلود که نمیشه کرد با این سرعت. صفحات بسختی باز میشه 3 روزه به بدترین شکل شده. گاهی اوقات کامل قطع میشه. چه اشتباهی کردم اومدم اسیاتک.
من اصفهان هستم از عصر تا حالا اختلال داره آسیاتک فقط اینترانت هست ...
منم فارس هستم
بعد از ظهر تا الآن همه چیز داغون شده
شاید میخوان بعد از یک ماه چیزایی که داغون شده رو درست کنن:n13: خدا کنه:n02:
نقل قول:
نه داداش زیاد دل تو خوش نکن اتفاقا بر عکس چون نزدیک انتخاباته دارن تست میکنن از چند روز دیگه به احتمال زیاد رو حالت اینترانت باید بریم خدا بیمرزه اینترنت جهانی رو :n07:..امروز خیلی دیگه طولانی شد حالت اینترانت آسیاتک کرج تازه یه 10 دقیقه هست از حالت اینترانت در اومدیم:n09:
من که تازه اومدم ولی فکر کنم امروز اصفهان هم همینطور شده باشهنقل قول:
دیشب ساعت اول شبانه هم رفت رو اینترانت
منم تازه تمدید کردم بدترین که بدترین موقع بود انگار کاشکی میشد سرویس رو pause کرد:n02:
ای بابا من میخواستم تازه نامحدود بگیرم!شما 100 درصد میدونی که این طرح و برداشته؟نقل قول: