من دیشب یه بسته هفتگی نامحدود خریدم ولی امروز پیامک اومد بسته هفتگی شما تموم شد چجوری همچین چیزی ممکنه !!!! به کجا شکایت کنم الان؟
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Printable View
من دیشب یه بسته هفتگی نامحدود خریدم ولی امروز پیامک اومد بسته هفتگی شما تموم شد چجوری همچین چیزی ممکنه !!!! به کجا شکایت کنم الان؟
سلام
یکی خواهشا کمک کنه ، داخل تنظیمات مودم 3جی huawei e5330 نمیشه کانال رو تغییر داد ، یه نرم افزاری یا راهی معرفی کنید تا کانال رو تغییر بدم... منتظر راهنمایی و راه حل های شما هستم
بابا لطفا جواب بدید بسته هفتگی من واسه چی باید غیر فعال بشه وقتی تاریخش اصلا نگذشته عکس رو ببینید :|||||
من فقط تنها کاری که کردم لغو تمدید رو زدم از تو اپ همراه اول که بسته روزانم خودکار تمدید نشه بعد بلافاصله اس ام اس اومد که بسته شبانه شما به پایان رسید.. :||| دارم دیوونه میشم بخدا از این همراه اول دزد بی شرف ری.... تو این سیستمشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9990 اول تماس بگیرنقل قول:
نشد به 195 شکایت کن
از بعد از ظهر 9990 رو میگیرم هیچ کس جواب نمیده :|نقل قول:
فقط ۲ گوشی به ساپورت VoLTE همراهاول اضافه شده. LG Q6 و Q6 Prime
- - - Updated - - -
فقط ۲ گوشی به ساپورت VoLTE همراهاول اضافه شده. LG Q6 و Q6 Prime
هواوی میت هم پشتیبانی داره اسمی ازش نبردهنقل قول:
ازاین اتفاقها تو این مملکت زیاد میفته برای من هم پیش اومد با شکایت کردن به 195 هم جوابی ندادن.نقل قول:
Mate 10 Pro که ندارهنقل قول:
میزنم میگه گوشی شما پستیبانی نمیشه
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
سلام مدل هایی دارن که بعضا من خبر ندارمنقل قول:
مدل پی اسمارت و میت سری های جدید
اسکرین شات های گوشی رو شبکه ایران
اسکرین شات توسط مهران:n12::n16:
یه سری از گوشیا ساپورت دارن مثل سامسونگ اسمشون تو لیست نیست باید روت کنی گوشی رو اکتیو کنی از همه مهم تر سیم کارت قابلیت HD کالش فعال باشه فعال نباشه شما رو گوشی هایی که اسمشون تو لیست هم هست نمیتونید استفاده کنید!
پس سیمکارت هم باید HD ایش فعال باشه واسه فعال سازی تلفای یا ی گوشی S8 از تو اون لیست ها یه یه ایمیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بده