ساعت شبانه کی شروع میشه ؟
Printable View
ساعت شبانه کی شروع میشه ؟
به امید شبانه نباش چون تو ایران فقط بلدن پول بگیرن
دوستان از شبی که سرعت ۳۰ شد من دانلود نکردم هر شب ساعت 2:10 انلاین شدم سرعت رو چک کردم ۳۰ بود به مدت ۹ روز امشب دیدم سرعت بالا رفته ۸۰-۹۰ فکر کنم بکجور الگوریتم ریاضی باشه که مقدار مشخصی رو با سرعت بالا دانلود کنی حجم دانلود تقسیم بر شب های دانلود باید از مقدار مشخصی کمتر باشه وگرنه سرعت بصورت پله ای پایین میاد کسانی که کمترین دانلود رو دارن بالا ترین سرعت و کسانیکه حجم بالا دارن سرعت ۳۰ . تا مقدار دانلود همه در محور زمان بصورت مساوی در بیاد دوستان من چند روز دیگه هم دانلود نمی کنم تا این تءوری رو تست کنم اگر نتیجه داد بهتون میگم اما اگر حق با من باشه با کمتر کردن مقدار دانلود میتونیم سرعت رو ثابت نگه داریم و با ۹ روز دانلود نکردن اونو از ۳۰ خارج کنیم
اقا به نظر من الگوریتم خاصی نداره جز کم فروشی دانلود شبانه،دیدن دخل و خرجشون نمیخونه گفتن محدود کنیم سرعت شبانه رو که مردم حجم بخرن و دانلود رو توی ساعت غیر رایگان انجام بدن عین اسیاتکنقل قول:
اون تفاوت سرعت شمام به نظر من مال چند شب دانلود کردن نیست،ماله تفاوت لینک دانلود شما بوده که ممکنه داخلی بوده سرعتت رفته رو 90 یا سرورش قوی تر بوده
دوستانی که سرویس سرعت بالا گرفتید منظورم ۱ مگ و بالاتره اگر شبانه بهتون نمیدن فکر کنم راحت بتونید شکایت کنید چون دیگه نمیتونن بگن شما همین طوری هم دارید بیشتر از سرعتتون دانلود میکنید حد افل باید روی ۱۰۰ که باشید میشه یه چیزی حدود ۱.۵-۲ گیگ فکر کنم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نه من امتحان کردم حدود یک هفته سرعت روی 30 بود چه سرور داخلی و چه خارجی، چند شبه آمده روی 60نقل قول:
من تقریباً هر شب دانلود دارم
کم فروشی صبانته، من تا آخر این دوره صبانت میمونم اگر درست نشد میرم از یکجای دیگه سرویس میگیرم
فقط رفتن مشتریها از صبانته که مجبورشان میکنه سرعت را برگردانند
ساعت شبانه : 2 تا 7نقل قول:
حدس من هم همینهنقل قول:
خودم یک هفته دانلود نکردم هیچی نشد
سرعت سرویسات چقدره؟ تو قرادادنقل قول:
من زنگیدم پشتیبانی گفتم سرعت شبانم اومده بایین گفت یه 10 روی میشه که مشکل داریم گفت بیشتر از 10 روزه تقریبا 2 ماه گفت نمیدونم چرا خطم رو هم چک کرد گفتم مشکلی نداره گفت شب ها شلوغ میشه گفتم من تا سر ساعت 2 تا 500 کیلو بایت هم دانلود کردم اون وقت یهو شلوغ میشه و تو تموم ایران هم این اتفاق می اتفه گفت یه لحظه و وصلم کرد به یکی دیگه اون گفت شب زنگ بزنید منم گفتم حتما ساعت 2 هم هستید گفت اره 24 ساعت هستیم گفتم باشه و خداحافظ