به مناسبت 22 بهمن 22% تخفیف حجم اضافه و دو برابر شدن تخفیف خرید و تمدید سرویس 3و 6 ماهه هدیه آسیاتک به کاربران قدیمی و جدید بمدت 4 روز
Printable View
به مناسبت 22 بهمن 22% تخفیف حجم اضافه و دو برابر شدن تخفیف خرید و تمدید سرویس 3و 6 ماهه هدیه آسیاتک به کاربران قدیمی و جدید بمدت 4 روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این پس مشترکین آسیاتک می توانند اشتراک خود را از طریق تلفن همراه با گرفتن شماره
*
724
*
1544
#
شارژ نمایند
کسی صبا نت داره؟ شبانه چقدر دانلود میکنید از چه مرکز مخابراتی؟
من صبانت هستم شبانه ام بالای 15 نمیرهنقل قول:
شبانه رایگان مخابرات محدود شده؟
پینگ قبل و بعد از ساعت 1 شب 300 میلی ثانیه اختلاف داره سرعت هم برا سرور خارج 160 کیلوبایت کم شده :n03:
تهران:
اصفهان:
اصفهان 500 مایل تهران 450 مایل؟؟؟:n13:
mi== مایل؟:n13:
فرانکفورت:
نیویورک:
:n13:
دوستانه کجا شبانه خوبه من صبا نتم الان حدود 2 ماهه سرعت رو برای 512 به شدت پایین اووردن چون گفتن بقیه سرعتشون پایینه نمیتونن به خاطر دانلود ها پیج باز کنن پس سرعت محدود میشه
آره محدود شده چون وقتی سرعت بالا بود از ساعت 1 به بعد ملت به طریقه سبد کالایی دانلود میکردن دوباره محدود شد و هیچ ربطی به کم آوردن حجم هم نداره چون شبکه داخلی فقط سرعتش بالا بودنقل قول:
به خاطر فشار زیادی که اومد روی دستگاهاشون و باعث اختلال توی پینگ تایم میشد، دوباره محدودش کردن اینو که میگم از خودم نیست یکی از آشناهامون تو مخابرات سلمان هست از قول ایشون نقل کردم
موقتی نیست؟نقل قول:
پینگ هم خیلی بالا رفته
از دیشب اینجوری شده
سلام دوستان سرعت دانلود اینترنت مخابرات که از ساعت 1 تا 7 صبح رایگاه هستش الان دقیقا دو روز هستش که خیلی کم شده حتی به نصف هم کاهش پیدا کرده . آیا دیگر دوستان هم این مشکل رو دارند ؟ کسی میدونه دلیل این مشکل چیه ؟
دقیقا برای من هم سرعت شبانه بیست نت خیلی کم شده!
نقل قول: