یه سوال دیگه ببخشید . الان تمدید رو بزنم چقدر طول میکشه سرویس جدید فعال بشه ؟ بلافاصله ؟
Printable View
یه سوال دیگه ببخشید . الان تمدید رو بزنم چقدر طول میکشه سرویس جدید فعال بشه ؟ بلافاصله ؟
اول باید قبل از انتخاب سرویس اون بالا نوشته بروزرسانی اونو بزن بعد سرویست رو پرداخت کن ساعت 12 شب فعال میشه اگه میخوای الان فعال بشه 1544زنگ بزن برات فعال میکنن.نقل قول:
اگه برای 1هفته بعد میخوای سرویست فعال بشه بروز رسانی رو نزن بعد سرویس بگیر بعد از تموم شدن سرویس فعلی اون فعال میشه
حدود 2 ماهه که همش در تغییرات کاذب به سر می برند ی روز sms میاد که مرکز فلان تداخل دارخه بعدش میبینی افتضاح تر میشه یه روز خودت زنگ میزنی میگن داریم یه کارایی میکنیم باز میبینی بعدش که الان باشه افتضاح د افتضاح میشه حالا الانم تو سایت زدن دیگه فک کنم کلا قطع شه تا 24 خردادنقل قول:
من قسمت اخبارو نگاه کردم هیچ چیزی نزدن در باره تغییرات
از14خرداد قطع میشه تا 25نقل قول:
دوستان پس این مشکل همگانیه؟ زنگ زدم میگن مشکل از مرکز مخابراتی شماست و احتمالآ ویندوز شما هم مشکل داره ! این هم از سرویس 2mb ما
بیا آسیاتک ، نامحدود واسه مشهد آسیاتک از همه بهتر هست ، منم گرفتم ۳هفته پیش.نقل قول:
بله به صورت آزمایشی مشهد و فکر کنم اصفهان رو برداشته نامحدود ، به زودی بقیه استان ها هم برداشته میشه.نقل قول:
من ۵۱۲ برنزی دارم مرکز صابری ، جز چند روز اول که مشکل داشتم خوب بوده تا الان ، البته از دیروز مرکزمون داره بهینه سازی میکنه مشکل داریم .نقل قول:
سرعت هم معمولا بین ۴۵تا ۵۵ هست ، بعضی اوقات تا ۷۰ هم میره.
ولی تو مازندران که بعد از تغییرات گذاشتن و خیلی دارن میتونم بگم که از 100%کاربرا حدوئدا 80%نامحدود دارن اونایی رو هم که محدود دارن مال جشنواره بود که کذاشتن حجمی گرفتننقل قول:
كسی رف نمایشگاه كتاب بن بیگیره ؟ چجوریاست ؟