طبق اخبار واصله , امشب از ساعت 11 به مدت حداکثر 5 ساعت داون تایم دیتای گیلان
خودتون رو آماده کنید
:دی
Printable View
طبق اخبار واصله , امشب از ساعت 11 به مدت حداکثر 5 ساعت داون تایم دیتای گیلان
خودتون رو آماده کنید
:دی
اینم برای رفیقمون mollaxi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا درود بر شما و تشکر:11:
امیدوارم دوستان دیگه هم پینگشون رو از شاتل بذارن:
ping 93.110.19.14 -t
شما از کجا سرویس و چه محدودیتی دارین ؟
والا تا 2 روز پیش پینگ و تایم شاتل به کوری چشم بعضی ها که Spam میکنن و طرفداری نابه جا از ASK و غیره میکنن خوب بود ! ولی 2 روزه که همین آدرسی که پینگ گرفتین شما واسه من و دوستم بالای 250 هستش!
یک سال و خورده ای ask بودیم اوایل پینگش خوب بود اواخر دیگه از افتضاح هم گذشته بود و قطعی های زیاد ! تایم این سرور روی ask زیر 70 بود ولی اینقدر تایم اوت میداد تا 1 ماه پیش که دیگه واقعا:2::2:!!!
الانم اومدیم شاتل! ایشالله بعد این down که گفتین دیگه درست بشه مثل قبل!
واسه من هیچ شرکتی فرق نمی کنه خواهشا دروغ نگین همین پست بالاترتو میدیدی وایپر چی نوشته بعد زیرش پست میزنی میگی 250 بعدشم چرا اینقد آتیشی می شی این همه به اینو اون بی احترامی میکنی فکر نکنم کلا 18 سالتم باشه بحث با تو بی فایده بعدشم ما اینجا کلا پینگامونو می زاریم مگه کسی سوال کنه از کی بگیریم نه اینکه شیپور برداریم من خودم از همه جا گرفتم الا شاتل اونم چون همیشه بچه ها ازش مینالند کلا اینترنت گیلان داغونه خودتونو پاره پوره نکنین حالا یه قطره بیشتر یه قطره کمتر:8:
[QUOTE=mollaxi;6434814]دوست عزیز: darkman.p
شما تازه عضوی نه من ! تاریخ عضویت رو ببین ! فعالیتهای قبلی من رو از مدیران بپرس! بعد بیا وکیل شو! ASK که نمیدونم وکیلشی یا نه بدترین پینگ و افتضاح ترین تایم اوتها رو داره با اون کارشناسان مسخرش! اینو از اونایی که قدیمین سوال کن نه شما که 4 روزه عضوی!
دوست عزیز چی میگی شما ؟حالتون خوبه امروز؟؟؟16 تا پست چیه عزیز!!!!پستهای من بالای 100 تا بود نه مثل شما SPam کنم! قبلا اینجا محصولات فرهنگی میفروختم و بعدش پستها حذف میشد !!! تاریخ عضویت رو یکم نگاه بندازین بد نیست ! در ضمن شما نمیخواد وکیل مردم بشین ! اندیشه افتضاحه !!!نکنه شما وکیل اندیشه هستین که افتضاحه ؟من کی تعریف کردم ! زشت اینه که شما وکیل شدی !!!اندیشه پینگش افتضاح بوده و قطعی هاش زیاده و هست !من 5-6 ساله ADSL دارم ! از پارس وی! اندیشه و الانم شاتل!!
کار شما واقعا مسخرست به جای اینکه طرفداری کنین یا spam کنید 4 تا چیز درست و حسابی بذارین !:13:hاگه شاتل افتضاحه پس ASK افتضاحترینه !اینو سر تعصب بیجای بعضی ها که تازه عضو شدن نمیگم!اونهایی که چند ساله ADSL دارن و از همه شرکتهای رشت adsl گرفتن میگم!در حال حاظر ASK بدترینه و پارس و شاتل بهترن! منم از قول دوستایی میگم که مشکلی با شاتل ندارن !نه مثل بعضی ها وکیل مدافع شرکت مسخره ASK هستن !!!شما پستهای قبلی جناب سوسمار رو ببین پینگ هفته ها و ماههای قبل شاتل رو بعد بیا span بده ! صفحه های قبلی رو ببین!ببینین چقدر از شاتل ناراضین و چقدر از ASK با اون کارمندانش که بدرد....:2:
بچه ها عقل دارن و اطلاعاتشون زیاده لازم نیست به حرف کسانی مثل شما گوش کنن تا برن ASK و نه جواب سوالو درست میدن نه هیچیزیو (شما حتما وکیلی:31:!)! هر روز هم تعداد زیادی جمع آوری میکنن از ASK بخاطر پینگ و تایم اوت مزخرفش!
--------------------
جواب شما آدم بی ادب ::46:
شما چه بی ادب هستین. من هم از پارس دارم و هم از اندیشه. البته الان 10 روزی هست که پارس رو تمدید نکردم و رو اندیشم. اما هر وقت که تماس گرفتم کسی بی ادب جواب من رو نداد. پارس هم زنگ می زدم بی ادب نبودن. من از بچه گی یوزر سرویس کارت اینترنت اندیشه بودم و از اون موقع عاشق اندیشه بودم. هر روز به طرق مختلف الکی می رفتم سوال می پرسیدم که فقط رفته باشم اون تو. از همون موقع هم مودب بودن. حتی فرم استخدام در اندیشه رو هم پر کردم. بماند که هیچ خبری نشد. اما همیشه عاشق دیسیپلین این شرکت بودم. مگه اینجا مدیر و یا صاحب نداره که هر کی به هر کی توهین می کنه؟ شما تو 1 پاراگراف 60 بار به اون بد بخت ها توهین کردی. متاسف هستم برای شما و امثال شما.
[QUOTE=darkman.p;6434906]دوست عزیز والا من نمیفهمم شما چی میگی؟:31:من مرض ندارم مثل بعضی ها طرفداری کنم ! من از همه شرکتها چند ساله ADSL داشتم همین گیلان خراب شده ! پارس وی=4-5 سال-ASK=1 سال و خورده ای و الان 1 ماهی هستش که اومدم شاتل! شما اگه 10 سالتم بود این چیزها رو نمیگفتی که من دارم دروغ میگم ! بابام مالک ASK و shatel ,و parsway نیست !نقل قول:
فقط چون اونجاها بودم و دیدم گفتم نه اینکه پول تبلیغات بگیرم !:31:
پست اون دوست عزیزمون رو هم خوندم ! پست رو درست بخونین به جای ...!
*********گفتم قبلا یعنی 3-4 هفته پیش که تازه shatel گرفتم پینگ این سرور ! دقت کنید این سرور ! که در ایرانه : ping eurocam-ir.ath.cx -t زیر 110 بود من از سرورهای خارجی یا جاهای دیگه نگفتم (آنلاین بازی نمیکنم) ! جناب سوسمار هم در صفحه های قبل مراجعه کنید پینگی از این سرور چند بار گرفتن و گذاشتن که زیر 110 بود از این سرور ping eurocam-ir.ath.cx -t !!! الان 2 روزه یه مشکلی پیش اومده و پینگ این سرور ping eurocam-ir.ath.cx -t که در ایرانه رفته بالای 250 ! بین 250 تا 270-280 هستش!
و زنگیدم پشتیبانی شاتل گفتن مخابرات داره یه کارایی میکنه ! دیروزم زنگیدم گفتن که آره پینگمون رفته بالا کمی و ظرفیت پر شده و استعلام کردیم از مخابرت و گفتن پیگیری میکنن و از این چیزا!!!:2:
و گرنه کسی که متعصب الکی روی وسیله یا چیزیه مریضه نه اینکه کسی که حقیقتو میگه! و منم سوال کردم که شما یهو گفتی دروغ میگیو الکی تعریف میکنی و ....
خوش بختانه از این دانشگاه های ایران رفتیم و سنمون حتما بالای 20 هستش :31:
اگه ناراحت شدین sorry دوست عزیز:11:
عجب d:نقل قول:
دمت گرم این شد ولی تو رو خدا هی نگین از این شرکتو از اون شرکت پینگاتونو بزارین که ببینیم چه خبره
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
میشه بپرسم منبع اخباره واصله کجا بوده؟نقل قول:
[QUOTE=Xsis;6434930]دوست عزیز:نقل قول:
من دروغ نگفتم و بی ادب نیستم ! ایشون یه لعنی حرف زدن منم به همون لحن جواب دادم و گفتم در پست قبلیم اگه ناراحت شدین sorry :11:
شما برای خودتون متاسفن باشید که دیسیبلین در ASK حرف میزنین و اینکه تو بحثی که مربوط نمیشه بهتون دخالت میکنید:41:!
واقعا نمیدونم چی میگم! پشتیبانی ASK رو همه میشناسن!من نگفتم بی ادبانه حرف میزنن! گفتم کارشناسش همون پسره جواب سر بالا میده ! چند بار به شخصه به خاطر همین برخوردش دیدم که چند نفر باهاش درگیر شدن ! نمیدونم والا شما چی میگین!هر وقت میزنگیدی میگفت مشکل از خودتونه !مشکل از خودتونه ! همه دروغ میگن چون شما از ASK دیسیبلین دیدی و غیره خوبه پس!شهرهای دیگه هم دوستان از ASK مینالن دیگه چه برسه به رشت که خودم به چشمه دارم میبینم!
*** منظورم از مشکل ASK پینگ و تایم اوت هستش! سرعت و قیمتش مخصوصا 128 نامحدود خوب بود نسبت به شاتل که 64 رو ارایه میکنه 20 هزار تومان ! تا حدود 1 ماه پیش و این اواخر هم از دوستم سوال میکردم خیلی قطعی و وصلی شد !منظور کلیم از افتضاح بودن پینگ و تایم اوت زیاد ASK هستش که کلافه میکنه آدمو!***
بیخیال ! خود بچه ها قضاوت میکنن بین شرکتها!و این بحثهای الکی در ایران واسه همه عادی شده:2:طرفداری الکی کسی که میکنه مریضه حالا چه برسه من باشم- شما باشی یا هر کس دیگه!!!
دوستان شاتیلی لطفا از این سرور ping eurocam-ir.ath.cx -t پینگ بگیرن ! آیا میدونن مشکل کی درست میشه؟
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
نقل قول:
دوست من اخه مشکل خیلی ها پینگه واسه همین میگیم پینگ بذارین دیگه! یکی واسه بازی آنلاین- یکی واسه شرینگ یکی واسه چیزهای دیگه...:5:
شما لطف میکنی یه پینگ از این آدرس بذارین :
ping eurocam-ir.ath.cx -t
ببینیم وضعیت ASK چطور شده در این 1 ماهی که نبودیم !
تشکر از شما
[QUOTE=mollaxi;6434990]شما اگر ابتدایی ترین اصول صحبت در انجمن ها رو بلد بودین اینجوری صحبت نمی کردین. مهم زمان رجیستر کردن یوزر در انجمن نیست. کلا افرادی مثل شما زیاد هستن که همیشه مدعی هستند. اینجا اطاق خواب شخصی شما نیست که شما توش موزیک گوش کنی و من یا سایرین بریم تو حال و فیلم سینمایی ببینیم. اگر جنبه ی محیط عمومی ندارین یا نمی تونین، باید در پیام خصوصی با پارتنرتون صحب کنین. وقتی در تاپیکی که 376,106 بیننیده و 10600 پست داره صحبت می کنید باید انتظارتون رو بالا ببرین تا ما برای شما و امثال شما متاسف نشیم.نقل قول:
من نمی دونم که می گی پسره انگار اونجا کلا یکی جواب می ده. یا مگه اونجا بی در و پیکره که پسره با همه دعوا کنه و کسی هم کاری به کارش نداشته باشه؟اصلا اونجا اکثرا خانوم ها جواب می دن. پسره کی هست؟