سلام دوستان ، برای افزایش پهنای باند یک سایت تجهیزات جدید نصب میکنند یا از طریق نرم افزار افزایش پهنای باند صورت میگیره ؟؟ اگه کسی بلده یه توضیح بده ....
Printable View
سلام دوستان ، برای افزایش پهنای باند یک سایت تجهیزات جدید نصب میکنند یا از طریق نرم افزار افزایش پهنای باند صورت میگیره ؟؟ اگه کسی بلده یه توضیح بده ....
رایگان سه تا 7نقل قول:
رایگان ول شده که. طرحاشون مثلا شده 10 گیگ+10گیگ هدیه شبانه و زده 2 تا 7!نقل قول:
با این بسته هدیه جام جهانی می شه شبانه 3-7 رفت؟
اره میشه استفاده کنینقل قول:
سلام TKC در اصل ارتباطات سیار کیش میشهنقل قول:
ولی چن وقتیه کلا قاطی میزنه اسم ها تو سامسونگ های وب رو TKC میزنه
های وب هست.
سلام پهنای باند هر کریر بصورت نرم افزاری هستنقل قول:
پهنای اینترنت هم بصورت نرم افزاری هست چون الان اکثر سایت ها مجهز به فیبر هستن و اونایی که لینک بک دارن هم پهنای گیگابیتی دارن که مشکلی از اون بابت نیست بصورت نرم افزاری هست
دوستان مشکل قطعی نت و پایین اومدن سرعت ندارین توی همراه اول؟ از 2 روز پیش نت اولش روی 4g عه بعد یهو میزنه no service ( یا گاهی ام نمیزنه ) و میره روی H+ بعد میره دوباره روی H و مدام بین h,h+ میچرخه و عملا" نت تعطیله وقتی این حالت پیش میاد ( سرعت میاد در حد 10 20 کیلوبایت )
حتی از طریق تنظیمات گوشی ام کاری کردم فقط روی 4g بمونه ولی وقتی اینکارو کردم بعد از چند دقیقه کلا" میره رو حالت emergency calls only....
شهر همدان اگه کسی دیگه این مشکلو داره بگید ممنون
حدف گردد....
آقا من اینجا اشتباه کردم آیا؟ اگر کسی برداشت دیگه ای از سایت همراه اول داره روشن کنه ما رو لطفا.نقل قول:
شبانه رایگان نامحدود همراه اول از 3 تا 7 صبح هست و هنوز طرحش حذف نشدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]