ممنونم دوست عزیز منظورتون چیه 7 مگ میکشه خوب چقدر باید باشه؟نقل قول:
این 7 مگ تاثیری تو سرع اینترنت داره؟
منظورم سرعت اینترنت انتقالیش به کامپیوتر هستش نه اینترنت رو گوشی ؟
Printable View
ممنونم دوست عزیز منظورتون چیه 7 مگ میکشه خوب چقدر باید باشه؟نقل قول:
این 7 مگ تاثیری تو سرع اینترنت داره؟
منظورم سرعت اینترنت انتقالیش به کامپیوتر هستش نه اینترنت رو گوشی ؟
عزیز با این کد هم همش صفر نشون میدهنقل قول:
فرقی نمی کنه گوشی شما بیشتر از هفت مگابیت نمیکشه چه روی پی سی چه موبایل البته هفت مگ هم سرعت نسبتا خوبیهنقل قول:
تست سرعت LTE ایرانسل :
محتوای مخفی: تهران-خیابان جمهوری نرسیده به حافظ داخل ماشین در حال حرکت
فکر نمی کنم هیچکدومتون بتونید با گوشی 4G خودتون به همچین سرعت پایداری و با سه خط آنتن دست پیدا کنید که من با مودم این سرعت رو دارم.
قابل ذکر هست که گوشی من حتی یک خط آنتن هم در همان مکان مودم آنتن دهی 4G نداشت. البته سرعت از این هم بالاتر بود تا حدود ۱۶ مگابیت ولی سرعت سروری که دانلود می کردم تا این حد محدود بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تست سرعت سرور لندن که بسیار عالی بود:
این هم تست سرعت سرور منچستر که بسیار عالی بود:
این هم تست سرعت سرور لیون فرانسه که بسیار عالی بود:
این هم تست سرعت سرور مونیخ آلمان که بسیار عالی بود:
این هم تست سرعت سرور شمال کاناداکه خوب بود:
این هم تست سرعت سرور ریچموند آمریکاکه خوب بود:
این هم تست سرعت سرور لس آنجلس که خوب بود:
دانلود فایل ۵۰ مگی از تبیان با مودم
سیگنال در حدی که موبایل روی ۴ جی نمی مونه
برنامه network speed
نقل قول:
سخنگوی قوه قضاییه: افرادی در یکی از اپراتورها اطلاعات محرمانه را به افراد غیر میدادند که با گزارش وزارت اطلاعات تحت تعقیب قرار گرفتند
سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری خود درباره وام ۶۵۰۰ میلیاردی، اخذ تعهد از برخی رسانهها، بازداشت مسئول بیمه توسعه، ۱۲ بازداشتی در پروندههای منابع طبیعی، سیگار مارلبورو و یک اپراتور تلفن همراه و همچنین روحانی مربوط به شیخ استخاره، علت مرخصی رحیمی و ارسال پرونده سیاسی به دادگاه مطالبی را عنوان کرد.
حجتالاسلام محسنی اژهای در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی براینکه در هفتههای اخیر اخباری مربوط به دستگیری چند نفر در پروندههایی مربوط به سازمان منابع طبیعی، ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین پرونده مربوط به سیگار مارلبرو شنیده شده در صورت امکان در این مورد توضیح دهید، گفت: در خصوص هر سه موردی که اسم بردید پروندههایی تشکیل شده است. وی در خصوص پرونده یکی از اپراتوراهای تلفن همراه اظهار داشت: برخی افراد بودند که سوءاستفاده اطلاعاتی میکردند و برخی اطلاعات محرمانه را به افراد غیر میدادند.
وی افزود: این افراد با گزارش وزارت اطلاعات تحت تعقیب قرار گرفتند و 3 نفر بازداشت شدند که این پرونده هم در مراحل رسیدگی اولیه است.
البته این خبر معلوم نکرده دقیقاً همراه اول منظورش بوده یا ایرانسل چون هردو گند عظیمی بالا آورده اند.
به نظرم تا زمانی که VOLTE نباشه، 4g فقط برای مودم خوبه چون درحالت LTE مهمترین قابلیت گوشی که مکالمه هست، از دست میره
همراه اول بوده اینم لینک خبرنقل قول: