نقل قول:
در مورد طرح رعد ببخشید اشتباه شد منظورم حسابگر بود طرح خوبیه برای دانلود روزانه
Printable View
نقل قول:
در مورد طرح رعد ببخشید اشتباه شد منظورم حسابگر بود طرح خوبیه برای دانلود روزانه
دوستان مشکل قبلی باز برگشت از امروز 1000بار قطع شده وصل شده و ارور داده مال شما چی؟
آره.دوباره شروع شد!بازم امروز محدود شده با اررور فراوان!!15 کیلوبیت!!نقل قول:
من چندین بار شکایت کردم از بازرسی تماس گرفتن گفتن پیگیری می کنیم چون من هفته پیش درخواست تعویض پورت دادم دیروز پورتم رو تعویض کردم و باز تماس گرفتم تا امروز صبح که باز تماس گرفتم و اینترنت رو وصل کردن باید ببینیم امشب باز قطعی مکرر رو دارم یا نه ؟
بازم دیشب خراب بود!
سلامنقل قول:
متاسفانه اره
کلا 300 مگ تونست دانلود کنه سیستم
خدا ازشون نگذره
شما پورتتون رو تعویض کردید؟
با توجه به این که همه این مشکل رو دارن، (ولی اکثرا متوجهش نمیشن چون یا اهل دانلود شبانه نیستن و یا در طول روز زیاد کلیپ نگاه نمیکنن و از چیز پی ان استفاده نمیکنن. در حالی که مخابرات تنها برتریش نسبت به بقیه همین دانلود شبانس و اگه این وضع درست نشه دیگه موندن فایده نداره) خیلی بعیده که مربوط به پورت باشه. (غیر ممکن نیست) من امروز صبح تماس گرفتم و حالیشون کردم که مشکل کلیه، (اوپراتوره میگفت یه طوری صحبت میکنی که انگار نمایندگی هستی، گفتم که آره من نماینده همه کاربرای مخابراتم :n02:) در نهایت قرار شد که حتما رسیدگی کنن. (احتمالش زیاده که امروز یا فردا درست شه)نقل قول:
نقل قول:
دوستان همگی باید با پشتیبانی تماس بگیرم و هم شکایت کنین و با لحن تند صحبت کنیم اینطور فایده نداره .....من دیروز پورتم تعویض شد دوبار قطعی مکرر پا برجاست:n34:
آخه پورت عوض شدن چیه که دارن گول می زنننقل قول:
یه سوییچ با تعداد زیادی پورت کنار هم هر مشکلی باشه برای همه پورت ها هست
با تعویض پورت هم حل بشو نیست