پس شما ميگفتيد پينگ مربوط به بازي انلاينه و ربطي به دانلود ندارد الان ميگيد پينگ بالاست سرعت فروم اومده پايين
موفق باشيد
Printable View
پس شما ميگفتيد پينگ مربوط به بازي انلاينه و ربطي به دانلود ندارد الان ميگيد پينگ بالاست سرعت فروم اومده پايين
موفق باشيد
ping مربوط به بازی انلاین و همچنین سرعت باز کردن صفحات هست ( اینطور سرچ کردم دستگیرم شد!)نقل قول:
دلیل اینکه سرعت از 64 میاد پایینتر ( در مورد 512 می گم ) چیه ؟ مگه خط رو بین 8 نفر تقسیم نمی کنن؟ پس باید حداقل سرعت 64 باشه!!!
این کارشون خیلی زشته ... من به عنوان یک کاربر این isp با بچه کوچیک روزها نمی تونم بیام نت و تمام استفاده من از اینترنت شبهاست... بیشتر هم با یک سایت خاص سروکاردارم
ولی شبها متاسفانه در حد دیال آپ هم سرعت ندارم ... واقعا متاسفم فکر اینجا رو نکردن که کاربرانی هستند که شبها از نت میخوان استفاده کنن... خط رو لابد بین 20 نفر شیر کردن
نه اتفاقا شاتل از اين کارا نمي کنه
سرعت من که شبو روز بين 60 تا 70 هست
مرکز : شهيد آيت
درضمن 512 تقسيم بر هشت ميشه به خاطر تبديل کيلو بيت به کيلو بايت و ربطي به تعداد کاربر و تقسيم بين اونها نداره
اینم سرعت من که اومده پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا شاتل اینقدر سر رانژه اذیت میکنه؟ 8 شهریور قرارداد بستم تا الان وصل نشده هیچ، میگن تا هفته دیگه هم وصل نمیشه!
زنگ زدم مرکز مخابراتیمون (دیالمه) گفتن از چهارشنبه هفته پیش رانژه شده! اما هر چی به شاتلیا میگم مخابرات میگه رانژه شده زیر بار نمیرن و میگن نشده و تاخیر هم از خود مخابرات دیالمه است به خاطر تازه راه افتادن مرکز و کابل برگردان و اینجور حرفا...
برای شماها هم اینجوری بوده؟ راست میگن یا دارن منو میپیچونن؟
سلام دوستان
کسی میدونه مارک مودم هایی که این شرکت باهاشون مشکل نداره کدوم هاست ؟
یا این حرف ها از سر بازار گرمی برای رد کردن مودم های خودشون به مشتریه ؟
من میخوام یک مودم d-link بگیرم اما موندم
یک asus am 602 دارم که بدون مشکل کار میکنه
شاتل افتضاح شده ديگه به درد نمي خوره کسي نگيره
هيچي نمي تونيد دانلود کنيد اصلا به درد نمي خوره من 512 اکو دارم روزها که محدوده دانلودش
شب ها سرعت به حدي هست که پيج هم باز نمي شه ديگه حسابش رو بکنيد
شاتل افتضاح هست کسي نگيره ديگه فايده نداره شاتل سال گذشته خوب بود که شبي يک فيلم دانلود مي شد از بس گفتند شاتل همه اومدند شاتل خوب معلومه ديگه کم آورده
شاتل نگيريد
نه داداش افتضاح نیست جدا من روزها راضی هستم ازش ... 256 کجا میتونست بالای 55 دانلود کنه ؟ :31:نقل قول:
ولی شب ها افتضاحه ! دلیل ؟
1- بسیار ترافیک بالاست و شاتل نتونسته سیستم اش رو جوری طراحی کنه که پهنای باند کامل بین هم هقسمت بشه ... یکی مثل من صفحه هم نمیتون باز کنه و یکی دیگه داره 18 دانلود میکنه ... این نامردی هست ... خودشون ه ممشغول هستند و گفتند تا هفته آینده این مشکلات حل میشه ! :2:
2- این سه گیگ ترافیک کار همه رو خراب کرده ... ملت حریص تر شدند :18:
3- ماه رمضونه و همه دارند دانلود می کنند ... کلا آدم شب زنده دار زیاد شده یکی اش خودم :46:
ولی این یه خوبی هم داشت :دی !
من دیگه مجبورم ساعت 12 بخوابم ونزدیک مدرسه ها خوبم درست شد :دی