جواب شما کلا در پست اول صفحه داده شده ولی اینکه میگید تستای گاج آسونه باید بگم بله آسونه ولی تستای دهه ی 90 نسبت به سال های پیش سخت تر شدهنقل قول:
جواب شما کلا در پست اول صفحه داده شده ولی اینکه میگید تستای گاج آسونه باید بگم بله آسونه ولی تستای دهه ی 90 نسبت به سال های پیش سخت تر شدهنقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان....
یه چند تا کتاب کمک آموزشی (برای کنکور و امتحان نهایی ) لازم دارم.
برای این درس ها:
فلسفه و منطق
روانشناسی
ریاضی 3
ادبیات :( قافیه ؛ عروض و متون نظم نثر)
جامعه شناسی دوم و سوم و پیش دانشگاهی
ریاضی پیش دانشگاهی.
عربی پیش دانشگاهی.
دوستان من هم برای امتحانات نهایی کتاب ها رو لازم دارم و هم کنکور پس اگر برای یه درس دو تا کتاب مدر نظرتون هست لطفا بگید ( یکی برای امتحان و یکی برای کنکور)
میخوام کتاب ها به نحوی باشن که هم به طور دقیق درس رو توضیح داده باشن و هم سوال و تست داشته باشن. (اگر برای درسی دو تا کتاب هم معرفی کنید که یکی صرفا تست باشه و یکی هم توضیح دقیق و مفهومی درس ممون میشم)
لطفا راهنمایی کنید .
ممنون.
یعنی شما برای فیزیک فقط گاج رو خوندید؟؟(به جز فیزیک1)فیزیک کنکور رو چطور دادید با تستای گاج؟؟نقل قول:
تستای گاج زیادی آسون نیستن به نظرتون؟؟
تو پستای قبل گفتن گاج خوب نیستنقل قول:
الان من خیلی سبز بگیرم یا الگو
خیلی سبز کدومش؟ هر دو جلد پیشش و برا پایه پس چی
الگو هم که دوجلده پیشش هر دوجلد؟(تستش دیگه؟)
پایش رو هم که خودم دیدم
در ضمن این کتابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرتون چیه؟
نقل قول:یکی از نزدیک ترین دوستام توی کنکور تجربی امسال فیزیک رو 85% زد و از روی جوکار هم تست می زد و فیزیکش تو قلم چی هم +80% بود معمولا.نقل قول:
پس نتیجه می گیریم گاج یا جوکار کتاب های بدی نیست...بستگی به فرد داره.خوب چند نفر بودند از رو الگو هم خوندن و بالا زدن.
ممنون.
شیمی سه بین سبز و مبتکران موندم
خیلی شبیهن
یکی رو بگیر و خوب تست هاش رو بزن ، فرق زیادی نمیکنن ...نقل قول:
پیشنهاد من شیمی 3 مبتکران مولف بهمن بازرگانی هست
سلام بچه ها فک کنم برای ریاضی پایه کتاب مهندس مهربان تخته سیاه از همه بهتره و واقعا برای کنکور کافیه. نظر شما چیه؟تخته سیاه بگیرم؟؟
فلسفه و منطق=گاج سفیدنقل قول:
روانشناسی=خیلی سبز عالیه.
ادبیات قافیه و عرض=خیلی سبز
جامعه شناسی دوم و سوم و پیش دانشگاهی= گاج سفید
برای ریاضی ها هم اگه منظورتون ریاضی انسانیه گاج سفید یه کتاب ریاضی انسانی داره که خوبه. اگه ریاضیتون یکم قوی باشه کتاب ریاضی انسانی کتاب آخر مهر و ماه خلاصه توضیح داده و خوبه
نقل قول:
"فیزیک پیش1:آموزش این کتاب بی نقصه.مفهومی تر از این نمیشه.مخصوصا تو ...."
-منظورتون از فیزیک پیش 1 چیه ؟ خود کتاب درسی ؟