وضعیت این کادیلاک که واقعا حیف شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وضعیت این کادیلاک که واقعا حیف شد
با تشکر از لطف شما استاد عزیز
بله ای کاش که نزدیک بودیم و میشد همکاری داشته باشیم.
دیروز 2 عدد فولی کش با سایزهای مختلف از یکی از دوستان گرفتم که یکیش با اینکه نسبتا بزرگ هم بود ولی به کارم نیومد و دیگری که سایز 4 بود و متوسط رو از داخل انداختم و به سختی توانستم فولی و کلاچ رو از روی کمپرسور باز کنم...
در تصویر زیر کلاچ کامل کمپرسور رو میبینید که بوبین داخل اون قرار داره و با باز کردن 6 عدد پیچ پرس شده به بدنه فولی میشه اون رو هم اوراق کرد...
در تصویر زیر قسمت سوکت خور بوبین کلاچ کولر رو میبینید که در واقع یک آهنربای قویه و وقتی که برق به سیم پیچ اون وارد میشه تبدیل به آهنربا میشه و با میدان مغناطیسی قوی که ایجاد میکنه کمپرسور رو درگیر میکنه
در تصاویر بالا پیچ های پرس شده رو میبینید که به سختی پرس ها رو باز کردم و اقدام به باز کرن اونها کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که در تصاویر مشاهده فرمودید قسمت بوبین جدا شد و قسمتی هم که بلبرینگ روش هست و در واقع توپی محسوب میشه هم میشه دید و به این روش قسمت کلاچ کمپرسور کاملا اوراق شد.
حالا نوبت میرسه به خرید بلبرینگ کمپرسور و بردن به تراشکاری تا به وسیله پرس بلبرینگ قدیمی خارج بشه و بلبرینگ جدید نصب بشه...
البته نگرانی من اینه که با این قیمتهای جدید چقدر باید بابت این بلبرینگ پول بدم:n36:
به نوعی میتونم بگم که با این اوضاع کشور و تورم احمقانه دیگه باید یه تیر خلاص به ماشین بازی زد و دیگه این کار مختص عده ای خاص خواهد شد و این موضوع رو در تهرانم به وضوح میشه دید.
یادمه قدیما وقتی بازار میرفتم با 100 150 هزار تومان کلی قطعه میخریدم و برای مثال همین ماشینی که دستمه اکثر قطعاتش نو شد.
سلام دوستان بعد از کلی گشتن به این نتیجع رسیدم که یه holley 4160 600cfm بگیرم که به گفته خود holley واسه موتور stock بهترین گذینس دو تا مسله هست اول اینکه دریچه دو وکیوم چطور کار میکنه و تبدیل سنگ وسط spread به square واسه سوار کردن کارب holley به اندازه کافی خوب هست یا سنگو عوض کنم؟؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اینا رو انتخاب کردم
آقا اینا چقدر قشنگن !!:n01:نقل قول:
این کاربراتور خیلی جالبه و براقه آدم حیفش میاد ببنده رو ماشین به درد دکوری میخوره:n12::n06:
بعد اینا را با قیمت دلار آزاد میارین چقدر میشه؟ :n36:
فکر کنم پول پراید من بشه:n02:
نقل قول:
آقا محمد اینی که گفتی واسه همه ماشینا هم هست حتی ماشین معمولی مثل پراید و پژو و اینا همشون لوازمشون گرون شده:n27:
آشنامون ماشین میخرید تعمیر میکرد میفروخت منم گاهی وقت داشتم کمکش میکردم کار یاد بگیرم الانه سه 4 ماهی یه ماشین میگیره خیلی باید خرجش کنه میگه دیگه صرف نمیکنه تازه ماشین معمولی پراید و سمند و اینا نه مثل مال شما و آقا کامارو که کار هرکی نیست:n37:
خیلی بدشانسیه ها بعد یه عمری منم میخواستم ماشین آمریکایی بگیرم همه چی ریخت بهم گرون شد:n30:
سلام
بلبرینگ در سه جهت که نشانگر داره 120 درجه نصب میشه وهمینطور عمق نصب شده هم با فیلر گیج اندازه زده بشه تا استاندارد نصب بشه
آقا محمد این بلبرینگه که میخوایین عوض کنین من نمیدونم قیمتش چنده اما مال چرخای جلو پراید تقریبا توی همین اندازهاست و چند ماه قبل قیمت گرفتم طرفای 150 تومن جنس خوبش بود حالا ممکنه مثلا اینی که مال کولره یه ذره کوچیکتر باشه قیمتش مثلا 110 یا 120 باشه :n13:
اینجوریا که میبینم جا زدنش هم همون پرس میخواد که گفتین و باید تا ته جا بره که برسه به آخرش که بسته است و دیگه اندازه گیری نمیخواد چون اون طرفش بسته است و خود بخودی نمیشه بیشتر پرس کرد درسته؟:n36:
ببخشید شما استادی اما گاهی که سروکارم میافته به تعمیرگاها وامیستم نگاه میکنم یه چیزایی یاد میگیرم:n01:
بعد یه سوالی داشتم میخوام بدونم اگه از این تریلیها داشته باشم برای اینکه باهاش ماشین اینور اونور ببرم اشکالی نداره؟ یعنی مثلا اجازه خاصی میخواد یا باید گواهینامه مخصوص باشه و این چیزا؟:n13:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
آخه داشتم فکر میکردم گاهی آدم از این ماشینای خوابیده حالا مثلا آمریکایی یه جایی میبینه خوبه بخره اما راه نمیره یا اینکه خودش تنهاست بعد ماشینو بذاره پشت این تریلیا و خودش بکشه ببره شهرش یا تعمیرگاه و اینجوری دردسر خیلی کمتر داره:n06:
البته نه از اون در و داغونا که تایرش پنچرو تیکه پاره است موتور و صندلی و شیشه و هیچی هم نداره و سقفشم نابود شده که فقط بدرد ذوب کردن و ساختن قوطی روغن نباتی میخوره:n02:
کسی نظری نداره؟؟نقل قول:
نقل قول:
ظاهرا مناسب باشه ولیممکنه در بخشی از موقعیتها مشکل بوجود بیاد، مثلا در مورد ارتفاع بوجود آمده بعد از نصب و همچنین وجود آدابپتور ، آیا مشکلی برای بستن کاپوت پدید نمیاد؟
و یا احینا محفظه فیلتر هوا کاملا با این نمونه هماهنگی داره؟
ظاهرا توضیحاتی داده که برای نصب هماهنگی لازم را داره ( در بخش Emissions ) که در ادامه برای مدلهای 1968 و جدیدتر مناسب نصب اعلام کرده، ولی بهتره مجددا از فروشنده سوال کنید.
وکیوم ساسات به 260 هزار تومان رسیده!
مسلما با این وضعیت ، انجام ساده ترین کارها با بیشترین هزینه انجام میشه و باید خیلی خیلی بیشتر از گذشته ابداع و ابتکار و حتی اختراع از خودمون بروز بدیم و بعید نیست در آینده بخاطر استفاده از قطعات ارزانتر خودروهای دیگه تو ماشینهایی که داریم، اتومبیلها به چیزی مثل این تغییر شکل پیدا کنند!