سلام، لطفا مزایا و معایب کاسپر pure رو برام بگید و اینکه از لحاظ امنیت (من کارم بیشتر تو اینترنته)، سرعت و کارایی سیستم چقدر با نسخه اینترنت سیکوریتی فرق میکنه.رو سیستمم اینترنت سیکوریتی 2012 نصبه،همین خوبه یا pure نصب کنم؟
Printable View
سلام، لطفا مزایا و معایب کاسپر pure رو برام بگید و اینکه از لحاظ امنیت (من کارم بیشتر تو اینترنته)، سرعت و کارایی سیستم چقدر با نسخه اینترنت سیکوریتی فرق میکنه.رو سیستمم اینترنت سیکوریتی 2012 نصبه،همین خوبه یا pure نصب کنم؟
یه توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم. سوال دیگه ای بود بپرسید.نقل قول:
Kaspersky Whitelisting Team
افراد حاضر در تصویر زیر، تیم لیست سفید لابراتوار کسپرسکی رو تشکیل میدند که وظیفه جمع آوری لیست برنامه های سالم و معرفی اونها به برنامه رو بر عهده دارند.
محتوای مخفی: .
با سلام من از نرم افزار proxifire استفاده می کنم ولی به خاطر کاسپر 2012 که نصبه .وقتی نرم افزار باز می کنم ارور میده.
از چنتا پریدم گفتم باید قرنطینه نمیدونم اد کنی نرم افزارو قبل از نصب اینا.
حالا نمیدونم باید چیکار کنم چه جوری اد کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید
ممنون،میشه در مورد قسمت رمزنگاری و مخفی سازی اطلاعات کاسپر pure بیشتر توضیح بدید.این قسمت میتونه کار نرم افزارهایی مثل folder guard یا folder lock رو انجام بده؟نقل قول:
کارهای این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انجام بدید، ببینید مشکل برطرف میشه یا نه.نقل قول:
بله، میتونید یک Container یا گاوصندوق ایجاد کنید و اطلاعات درون اون رو مخفی کنید.نقل قول:
البته برنامه هایی که گفتید برنامه های تخصصی این کار و دارای امکانات بیشتر هستند.
مثلا خودم از folder guard استفاده میکنم که میتونه مستقیما روی یک پوشه پسورد بذاره.
این هم کلیپ کوتاهی از لحظه اهدای جایزه آقای کسپرسکی.
بی صدا هست البته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با کسپر چطوری باید دسترسی بازی فیفا رو به اینترنت ببندم؟
ممنون
سلام
کسی فایروال کومودو با آنتی ویروس کسپر پیشنهاد میده؟
دوستان چه جوری میشه تو کسپرسکی 2012 دسترسی اینترنت سکیوریتی به برنامه ها رو ضعیف تر کنیم تا لجرای برنامه ها سریعتر بشه ؟