یه سوال دیگه اینکه مشکلش چی میتونه باشه؟نقل قول:
جزء وسایل ممنوعه هست؟
منع ورود داره؟
بازم ممنون :10:
یه سوال دیگه اینکه مشکلش چی میتونه باشه؟نقل قول:
جزء وسایل ممنوعه هست؟
منع ورود داره؟
بازم ممنون :10:
نتونستم این صفحاتی رو که دادی با Dial-up ببینم . چی هستن اینا ؟ این اخری که میگی داری چی هست و مثلا save رو چیکارش میتونی بکنی ؟ چه دستکاری ؟نقل قول:
اولی و سومی تو مایه های ram reader هستند دیگه . درسته ؟
دومی XPORT چی هست ؟
یه چیزیه شبیه به مموری خود 360 ولی کنارش SD میخوره .نقل قول:
بعد میتونی وص کنی به PC و از این حرفها .
مثلن من سیو بازی رو میارم تو PC بعدش دستکاریش میکنم ، سر GTA پولهامو زیاد کردم :31:
ظرفیت هارد الیت مگه 120 گیگ نیست !؟ چرا تو قسمت هارد ظرفیت رو 107 گیگ نوشته پس و 13 گیگ کجاست ؟
آخه سعید جان یه چیز حول و حوش 50 تومن فرق معامله است ، یعنی اگه حداکثر از هر 7 تا دستگاه که میفروشن ، یکیش کاملاً خراب در بیاد که نمیاد (یعنی مثلاً تو جعبه اش هیچی نباشه و پوچ باشه) ارزش داره آدم اون 50 تومن رو مثل بیمه پرداخت کنه .
حالا اگه خراب هم در بیاد که کل دستگاه به ارزش فرضی 350 هزار تومن رو نمیندازن تو جوب که ، یه آی سی 10 ، 20 هزار تومنی خرابه فوقش دیگه خیلی باید بدشانس باشی بیشتر از اینا ضرر کنی .
اصلاً 50 تومن بابت گارانتی رقم مسخره و احمقانه ایه ! بدبختی اینجاس که اگه خراب هم بشه خیلی شیک میگن شامل گارانتی نمیشه ، حالا چی شامل گارانتی میشه ؟ حتماً اگه چاپ دفترچه اش کمرنگ باشه برات عوض میکنن !
البته بماند که از یکیشون در جواب شنیدم که میگفت اون گارانتی دارا سفارش اروپاست و کیفیت بهتری داره (حتماً این بدون گارانتی ها سفارش دوقوزآباده و گفتن سفارشی برامون جنس بنجل بزنین)
نقل قول:
دوستان لطفاً راهنماییم کنید چه لوازم جانبی ضرورت داره یا میتونه بدرد بخور باشه اگه تهیه کنم . من یه کابل HDMI و Optic در ابتدا لازم خواهم داشت . چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه ؟ باطری و شارژر هم دارم .
همین چیزایی که پدرام معرفی کرد برای بک آپ گرفتن از سیوها هم بدرد بخورن (البته اگه راه حل دیگه ای جر متصل کردن به PC وجود نداره). اینجا قیمتش چنده و کجا میشه پیدا کرد ؟
نه منظورم بابت گیر های فرودگاه و حمل و نقل و این مسایلش بود فقط :31::46:نقل قول:
همین طوری هستنقل قول:
هارد 20 هم 7 گیگش اشغاله و 13 گیگ قابل استفاده
این طور که ms گفته یک سری فایل های سیستمی خود کنسول تو اون حجم هست که نمیشه دستکاریش کرد
من معرفی نکردم دوستمون sonixax معرفی کرد :31:نقل قول:
البته شما حتما برای اتصال باید transfer kit خود کنسول رو تهیه کنی که فکر کنم فتحی داشته باشه
یا اگه بخوای میتونه بیاره برات
اگه روش دیگه ای استفاده کنی کنسول دیگه هارد رو نمیشناسه
و آخرین سوال و انشا الله سفارش خرید :31:نقل قول:
من دقیقا باید بگم چه مدلی رو برام بیاره؟
2 - 3 جا خوندم که برد های مختلفی داره(جاسپر و..؟)
و یه چیز دیگه هم که دوستم بهم گفت اینه که ساخت کشور های هم دارن؟(رجیون؟؟ و اینکه پال باشه و j نباشه؟؟ :31:)
elite بهترین و کاملترین مدل این کنسوله که الان یک جورایی Default برای 360 هستنقل قول:
برد هم الان تو دنیا به خصوص اونور همشون jasper هست که بهینه شده ترین برد برای این کنسول هست
همه کنسول ها از دم ساخت china هستن و region pal برای ایران وکلا دنیا بهترین هست
هم تبدیل 30 تومانی برق نمی خواد
هم ارزونتره و هم بازی هاش بین 7 تا 12 روز زودتر از j عرضه میشه
در اخر :
jump in تون مبارک باشه
البته یک مقداری هم میره برای تیبل های هارد ، هار کامپیوتر هم بخری چند گیگیش میپره چه برسه به 360 .نقل قول:
اون وسیله هم نیازیه به کابل و ترنسفر کیت نداره ، در حقیقت سیو هات رو میریزه روی MiniSD خیلی باحاله :40: