داداش این درسو افتادم(2تا درست زده بودم قبول بودم:n27:) ترم اخر هستم حالا باید چی کار کنم راهی نداره نمره بگیرم؟نقل قول:
Printable View
داداش این درسو افتادم(2تا درست زده بودم قبول بودم:n27:) ترم اخر هستم حالا باید چی کار کنم راهی نداره نمره بگیرم؟نقل قول:
اختصاصی پیام نورنا / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : برنامه امتحانات پایان ترم تمامی مقاطع ترم تابستان ۹۳ دانشگاه پیام نور از طریق سایت پیام نورنا برای دانشجویان تهیه و قابل دریافت شد .
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : برنامه امتحانات پایان ترم ، ترم تابستان 93 تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاه پیام نور به صورت کاملا” اختصاصی از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما دانشجویان گرامی تهیه شده است.این برنامه به دلیل در خواست های مکرر دانشجویان قرار داده شده است
برنامه امتحانی تمام رشته ها به صورت فایل پی دی اف می باشد که برای استفاده از آنها باید برنامه ای را جهت باز کردن فایلهای پی دی اف – PDF – داشته باشید که با برنامه کم حجم زیر می توانید برنامه های امتحانی را مشاهده نمایید.
تذکر مهم : این برنامه طبق آخرین تغییرات ترم تابستان سال تحصیلی 93-92 دانشگاه پیام نور به روز شده است.
تذکر 1 : توجه کنید ملاک طراحی سوالات آزمون ها بر اساس لیست منابع می باشد و تستی یا تشریحی درج شدن سوالات در این برنامه امتحانی ملاک نمی باشد.
تذکر 2 : با توجه به منتشر نشدن رسمی برنامه امتحانات ترم تابستان 93 توسط دانشگاه پیام نور ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسوولیتی در قبال برنامه انتشار یافته در این پایگاه بر عهده نمی گیرد.بنابراین این برنامه غیر رسمی می باشد و ممکن است در زمان امتحانات برنامه دچار تغییراتی شود. دانشجویان برای اطلاع از برنامه امتحانات خود به سیستم گلستان پیام نور گزارش ۴۲۸ مراجعه کنند.
مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه پیام نور کلیه گروه های آموزشی و رشته های کاردانی پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه گروه های آموزشی و رش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه های کارشناسی ناپیوسته پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور کلیه گروه های آموزشی و رش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه های کارشناسی ارشد پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور کلیه گروه های آموزشی و رشته های دکتری تخصصی پ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همین رابطه بخوانید :
دوستان کسی میدونه تا کی وقت برای ثبت نمرات دروس آزمایشگاهی هست؟ آخه هنوز نمره درس آزمایشگاه مدارهای اکتریکی من داده نشده. نکنه یوقت یادشون بره و ....
دوستان کسی که نمره ی کلاسی 4.5 گرفته باشه و توی برگه 4.67 بگیره 10نمیگیره و سیستم نمیده بهش؟
نه 9/49 هم 10 نمیده فقط 9/50 تا 9/99 10 میشهنقل قول:
داداش اصلا نگران این چیزا نباش بالاخره ثبت میکنند:n02:نقل قول:
دوستان کسی میدونه تا کی وقت برای ثبت نمرات دروس آزمایشگاهی هست؟ آخه هنوز نمره درس آزمایشگاه مدارهای اکتریکی من داده نشده. نکنه یوقت یادشون بره و ....
.....
دوستان امکانش هست نمرات امتحان امروز جمعه بیاد؟:n02:یا باید تا شنبه زجرکش بشیم:n02:
تاحالا نمره کسی جمعه اومده؟
امروز 2 تا امتحان داشتم یکیشو نرفتم سر جلسه 2 ساعت بعد توی گلستان زد غایب در امتحان.چرا نمره ها انقد زود نمیاد:n02:
چه مدارکی برای فارغ تحصیلی لازمه؟
ممنونم داداش...یه سوال دیگه..ترم اخر هستم همه درسا رو پاس کردم جز یکی:n03: که اونم درخواست معرفی به استاد دادم میخوام بدونم امتحانش چطوریه سختگیری میکنن یا راحت قبولم...نقل قول:
سلام
امروز که رفتم تو سایت گلستان دیدم نمره تشریحی پیشرفته 2 را برام زده صفر
در صورتی که من به تمام سوالات جواب داده بودم و امکان نداره صفر شده باشم
در ضمن برادر من هم با من این امتحان داده ولی برای اون هیچ نمره تشریحی ثبت نشده است . همیشه نمرات هر دو باهم تو سایت ثبت می شده
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
سلام یکی از درسهام 0.80 می خوام قبول شم.. می خوام درخواست تجدید نظر نمره تشریحی کنم ولی نمی دونم چی بنویسم
اگه یکی از دوستان لطف کنه یه متنی اینجا بزاره خیلی ممنون میشم
با تشکر:n01: