كعبي در گفت و گو با فارس:
آرزوي هر مربي داشتن تيمي مثل پرسپوليس است
خبرگزاري فارس: بازيكن مليپوش تيم فوتبال سايپا گفت: آرزوي هر مربي است كه تيمي مثل پرسپوليس را در اختيار داشته باشد.
حسين كعبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: سايپا خوب بازي ميكند؛ اما با بدشانسي توپهاي ما گل نمي شد. در ديدار با پيام نيز بايد با 6 گل پيروز ميشديم؛ اما فقط سه گل زديم. آنچه مهم است، اينكه 3 امتياز اين مسابقه را گرفتيم.
كعبي در خصوص ديدار برابر فولاد خوزستان در روز دوشنبه، گفت: اين مسابقه يكي ازسخت ترين بازيهاي ما خواهد بود. فولاد در هفته هاي اخير نتايج خوبي كسب كرده است. من هم اگرچه زماني بازيكنش بودم؛ اما به سايپا تعلق دارم. اگر يادتان باشد، زماني كه در پرسپوليس بودم و فولاد در خطر سقوط به دسته اول قرار داشت، براي پرسپوليس گلزني كردم و اين تيم با گل من سقوط كرد. هواداران فولاد بابت اين مسئله از من تا مدت ها دلخور بودند.
بازيكن ملي پوش سايپا درباره فشردگي ليگ و بازي در تيم ملي، گفت: زماني كه مي گوييم ليگ برتر ما حرفه اي است، نبايد از اين مسئله ناراحت شويم. اكنون تيم هايي مثل آرسنال و چلسي سه روز يك بار به ميدان مي روند و تيم هاي باشگاهي ما نيز بايد مثل اين تيم ها رفتار كنند. بازيكنان ما چيزي از اروپاييها كم ندارند. اگر سه روز قبل از مسابقه با امارات اسامي اعلام شد، بازيكنان ملي پوش بايد اين آمادگي را داشته باشند كه براي تيم ملي بازي كنند.
بازيكن سابق پرسپوليس در خصوص دلايل ناكامي اين تيم در فصل جاري، اظهار داشت: در مورد اين تيم نظر خاصي ندارم زيرا بازيكن سايپا هستم؛ اما با توجه به بازيكناني كه پرسپوليس در اختيار دارد، آرزوي هر مربي است كه چنين تيمي داشته باشد. در مورد علت ناكامي اين تيم بهتر است از مربيان سوال كنيد. بهتر مي توانند در اين مورد جوابگو باشند.