دوستان فن آوا بهتره یا آسیاتک تو مشهد هستم منم مرکز صابری:n02:؟نامحدود هم میخوام بگیرم
Printable View
دوستان فن آوا بهتره یا آسیاتک تو مشهد هستم منم مرکز صابری:n02:؟نامحدود هم میخوام بگیرم
طرف آسیاتک نرو که آشغالهنقل قول:
سلام
دوستان به جای اینکه انقدر از دست شرکت ها حرص بخورین سر ترافیک و .....
یه راه ساده ... و دور زدن کلیه شرکت های اینترنتی ایران !!!!!!!!!!!!!!!
یه سیمکارت از اتصالات خریداری کنید ..اتصالات اپراتور موبایل در امارات هست .
بعد با دادن 30 دل/ار در ماه یعنی 90 حدود هزارتومان
با استفاده از خدمات نسل چهارم ..4G.. از ترافیک بی نهایت و نامحدود لذت ببرید ......... تو ایران هم جواب میده ... (محدودیتش فکر کنم 500 گیگ در ماه هست .)
منتها برای خریدش باید با دلا/ر خرید کنید ...
خلاص ..:n02:
توجه کردین به سایت پارس و آسیا تک؟
پارس نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیا تک:
بازم به آسیا تک! حداقل توهین نکرده به آدم!
توجه کردین به نوشته ی آسیاتک: "تا زمان وجود بستر و امکانات لازم" این جمله شک برانگیزه!!!
فکر نکنم اینجوری باشه... یه چند وقته بعد از ظهرا شبکه خیلی شلوغ میشه..... پارس سیستم مدیریت ترافیکش اینطوریه که هر سرویس دو برابر سرویس پایینترش توی سیستم اولویت داره... در نتیجه هر وقت که پهنای باند کم بیاد اگه سرعت مثلا 512 بیاد رو 100 کیلو بایت سرعت یک مگ میاد رو 200 کیلو بایت، 2 مگ 400 کیلو بایت و .... دلیل اینی هم که سرویسای 2 مگ برای شبانه خوب بودن همین بود... در واقع توی روز چون پهنای باند زیاده این تفاوت اولویت سرویسها دیده نمیشه ولی توی شبانه خودش رو نشون میده(بهتره بگم نشون میداد! :n02:)....نقل قول:
اتفاقا همون بند تا وجود بستر باعث شد
تا صبانت سرعت شبانه همه سرویس هاش تبدیل به 128 شیر شده بکنه
شبی به زحمت دویست مگ دانلود میشد و صبانت میگفت شبانه رایگان برقراره
باید منتظر موند این شرکت بعدی که محدود میکنه کدومه
احساس میکنم بزودی آسیاتک هم بره تو کار هدیه.نقل قول:
Tapatalked
این چیزی ک ایشون گفتن واقعا شدنیه یا شوخی بود؟نقل قول:
اگه بشه من 50گیگ درماه بسمه3دلار بدم چه خوب میشد
رفیق من هی جو الکی ندید!!! همین الان های وب و اسیاتک محدود کردن... فقط رو سرویسهای بالای 10 گیگ در ماه ساعت دانلود 2 تا 8 دارن و سرعت ها هم باز نیست... صبا نت و پارس انلاین هر دو سرعت رو کامل برا همه سرویسها باز گذاشته بودن که الان اونا هم شدن مثل بقیه.نقل قول:
دیدم استاد. با این شرایط هیچ معلوم نیست همونم پا بر جا باشه. مثل پارس آنلاین با یه خبر چند خطی تو سایتشون میزنن زیر همه چی. بعدشم میگن قانونه و هدیه بوده.نقل قول:
Tapatalked
کاکو کدوم شرایط؟ چطور اون زمانی که شاتل شبانه رو محدود کرد کسی ازش تقلید نکرد؟ حالا هم شک نکنید... بقیه شرکتها سرویسهایی که شبانه رایگان دارن اکثرشون قیمت فوق العاده بالایی دارن.. تازه برا روزی 2 گیگ دانلود!!!نقل قول:
ولی تا قبل از این با صبانت و پارس حتی تا ماهی 500 گیگ هم حدودا میشد دانلود داشت...
خیالتون از بابت اسیاتک و های وب راحت باشه ... های وب که کلا بالای 1 مگ اصلا شبانه نداره... این نشون میده از قبل فکر ترافیک شبانشونو کردن...
وزیر هم اعلام کرد که مصوبه ای نیست... پس به جای بدبینی به اوضاع بهتره به شغال باج ندید و تا جایی که میشه از شرکتهایی که کمتر دزدی میکنن استفاده کنیم.
کدوم شرکتا برای استفاده زیاد مناسبن الان؟ یا حداقل کمتر دزدی میکنن؟نقل قول:
Tapatalked
سلام دوستان
در تهران سمت فن آوا نیاید که امشب اولین تست شبانه رو انجام دادم و اینا دیگه از پارس هم دروغ گو تر هستن !! با اینکه گفته بودن سرعت شب مثل روز که واسه من ۷۰۰ سرعت دانلود میداد ، بازه ، دقیقا از ساعت ۲ بعد محدود شد به ۱۹۰ و بالاتر هم نمیره و تابلو معلومه با اکانتینگ این کار انجام شده چون حتی ۱ ثانیه هم از این سرعت تجاوز نمیکنه در صورتی که ۲ دقیقه قبلش ۷۰۰ دانلود میداد
فردا صبح اینم میره برای تخلیه ( کمتر از ۲۴ ساعت استفاده !! )
مقصد بعدی احتمالا آسیا تک
Sent from my iPhone using Tapatalk
اسیاتک هم محدودیت داره
و سرعت شب روزش برابر نیست
حداکثر سرعتی که بده شاید 256 باشه اسیاتک هم سرعت فیکس شده است
های وب هم ساعت رایگان 3 ساعت بیشتر نیست
سرعت شبانه رایگان 10مگش میگن 250کیلوبایته اونم باید با 10گیگ ترافیک بگیری که شبانه داشته باشه من که فامیلمون داره روزا پینگ و سرعت افتضاح فقط سرعت دانلود خوبی داره و تو تایم نیم بها هم غیر قابل استفاده میشهنقل قول:
حتی از سرور ایران ؟نقل قول:
فامیلمون شبانه نیم بهاشو داره کلا تو ساعات نیم بها دیگه تعطیله صفحه هم واست به زور باز میکنه سرعتش میشه 30کیلوبایت از ساعت 10شب به بعد سرعتش پایین میاد تا صبح ولی روزا سرعت دانلودش 1مگابایت و سرعت تک کانکشن هم روزا 50کیلوبایتهنقل قول:
آسیاتک هم که تو زرد دراومد. الان باید 20 گیگ بخرید تا 2 تا 8 رایگان بده تو سرویس شهابش که 10 مگ
هست تازه سرعت شبانه بالای 250 نمی ده. قیمتش هم حدود 80 هزار تومن درمیاد.
پس یعنی میگید فردا بعد از تخلیه فن آوا برای تست آسیاتک ۱۰ گیگ که شبانه داره اقدام نکنم ؟نقل قول:
پس میمونه همون شاتل با دور زدن اکانتینگ شبانش
اوه اوه پس هیچی اینم مالید !!نقل قول:
فعلا بهترین ها همین فن آوا و مخابرات(در صورتی که استان شما شبانه رایگان داشته باشه)هستننقل قول:
شاتل منطقه به منطقه فرق میکنه حواست باشه ممکن سرور داخلی رو هم توی منطقه شما محدود کرده باشه
کلا سر در اوردن سیستم محدودیت شاتل کار سختیه
جای تو بودم فن اوا میموندم
مخابرات شبانه بالای ۲ مگ نمیده متاسفانه یعنی بازم سرعت دانلود شبانش میشه ۲۵۰ ! پس چه کاریه همین فن آوا باز ماهانه هست و هر وقت بخوای تخلیه میکنی ، مخابران باید ۱ ساله بخری شبانه داشته باشهنقل قول:
مخابرات رو باید صبر کرد تا کمپین زمستانه ببینیم چیکار میکنه
آسیا تک هم که از فرصت استفاده کرده شبانه رایگانش رو گذاشته برای سرویس های ۲۰ گیگ ترافیک که اصلا قیمتش مناسب نیست و عملا از لیست خط خورد !
بابا خیلی ظلمه اینجوری فن آوا !! یعنی چی اخه ۱۹۰ !!نقل قول:
حالا ببینم فردا شاتل رو یکم بررسی کنم ولی احتمال زیاد ۱ خط از ۳ خط خودم رو از فن آوا تخلیه کنم برم شاتل رو هم تست کنم فوقش اینه که اونم اگه نشد دور بزنیم دوباره بر میگردم همین فن آوا مگه اینکه یه شرکت دیگه پیدا کنم
دوستان میشه مودم رو گذاشت روی بریج بعدش 2تا کامپیوترو با کابل lan بهش وصل کنیم و تو هر دو کامپیوتر دو اکانت متفاوت وارد کنیم؟یعنی استفاده از دو اکانت بر روی یک خط تلفن:n13:
uploadbaz هم که فیلتر شده
عجب چه وضعیه!!!!!!نقل قول:
باز نامحدودارو حجم منصفانشو کمتر کردن؟
من تازه دیدم :n02:
اینا که تازه کم کرده بودن :n08:
هرروز میشینن هی در راستای جلب رضایت نامحدودارو هم کمتر و کمتر میکنن :n08:
20 گیگ شد 15 گیگ 15 گیگ شد 8 گیگ
با همون قیمت
حالا خوبه قیمت هارو در راستای جلب رضایت بیشتر نمیکنن :n08:
عجب بیشرفهای گدا گشنه ای هستن اینا
تازه فهمیدم این پارس آنلاین چقدر بی کلاس و دزد مسلک هستش
اگر تغییر آی اس پی با یک کلیک و بدون ثبت نام و مدرک فرستادن و این چیزا انجام میشد و اینترنت بدون تاخیر وصل میشد صد در صد یعنی تمام کاربرای پارس این شرکت رو ترک میکردند
بیشتر کاربرا مثل من غیرحرفه ای و آماتور هستند و حوصله اینکارارو ندارن و پارس با اشراف به این موضوع در حال سودجویی و سواستفاده بیشتر هست
از فنآوا چه سرویسی گرفتی که شبانه 190 بیشتر بهت نمیده. نکنه 2مگشه؟نقل قول:
آسیاتک هم وضعیت خوبی نداره. خودم قبل از پارسآنلاین 2مگ داشتم. شبانه فیکس میشد روی 120. ظاهرن هنوز هم همین طوریه.
تو فرومش پرسیدم سرعت اون 8مگش تو شبانه چنده گفتن، 250 کیلوبایت.
دیگه دوره شبانه رایگان به سر اومده.
اگه مخابرات 5 مگ یا 10 مگ با شبانه رایگان میداد باز میشد بهش امیدوار بود.
این کارشناس پ آ که مرتب میگه طرح از 10 آذر قراره سراسری بشه ، من از شاتل پرسیدم گفت برای ما چنین طرحی قرار نیست اجرا بشه. پس بالاخره حرف کیو باور کنیم؟
بعید میدونم. مشکل اینه که در آن واحد روی یه خط تلفن یه سرویس بیشتر نمیتونه فعال باشه. چون هر دو تا باید از یه باند فرکانسی مشخص استفاده کنن برای ارسال و دریافت دیتا.نقل قول:
اگه به این راحتی میشد این کار رو انجام داد که کسی نمیرفت از این مودمهای گرونقیمت ترکیبکننده دو تا خط تلفن بگیره.
خیلی جالیه شما الان یه بسته 24 گیگ اینترنت شبانه ایرانسل بخری سرعتش که به راحتی بالاتر از سرویسهای پارس هست حتی پول هر 1گیگش هم ارزون تر می افته برای کاربر...
اولین باره همچین سرعتی از پارس آنلاین میبینم!!
1 مگ 6 گیگ گرفتمنقل قول:
برای مخابرات باید تا دی ماه صبر کرد که طرح کمپین زمستانه بزنه شاید یه فرجی بشه
این بسته 24 گیگی کجاست ؟ چرا من تو سایتش پیدا نمیکنم . ساعت رایگان ایرانسل که هر کیلوبایتی 1 ریال هست ... یک گیگ که خدا داند ...نقل قول:
دوستان پارس انلاین شبانه رو کلا برداشت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر میکنیم ببینیم چی میشه.نقل قول:
ولی بازم میگم. دوره دانلود هر گیگ زیر 100 تومن سر اومده. یعن الآن دیگه دانلود گیگ زیر 300 تومن بعیده گیر بیاد. تازه اگه مثل همین سرویس 1 مگ فنآوا هم که بگیری، با این سرعت ماهی 100 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد. 30 هزار تومن بابتش میدی. میشه گیگی 300 تومن.
تازه هزینهاش به کنار. ماهی 100 گیگ کلن میشه شبی 3 تا 3.5 گیگ. یه فیلم بخواب بگیری 3 شب طول میکشه.:n03:
.........................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
(البته به شرطی که شما در مناطق تحت پوشش 3G باشید خرید این بسته کار راه انداز خواهدبود.)