دوستان امروز برا خرید سرویس به شاتل زنگ زدم گف منطقه ی ما (خواجه ربیع مشهد)رو نهایت همون 2مگ پشتیبانی میکنه:n03: باز دم های وب گرم به ما 4مگو میده:n01:ما همچنان های وبی موندیم .
روز خوش:n18:
Printable View
دوستان امروز برا خرید سرویس به شاتل زنگ زدم گف منطقه ی ما (خواجه ربیع مشهد)رو نهایت همون 2مگ پشتیبانی میکنه:n03: باز دم های وب گرم به ما 4مگو میده:n01:ما همچنان های وبی موندیم .
روز خوش:n18:
دوستان دیشب عجیب سرعت نت بالا بود، حتی سرعتش از موقعی که محدود نبودم بیشتر شده بود، در حد روز بود، به نظرتون علتش چی میتونه باشه؟ نکنه دارن دون میپاشن؟!!!:n13:
با پیگیری های صورت گرفته با شاتل مشهد و دیتا سنتر شاتل مشکل مذکور مرتفع گردید.نقل قول:
با تشکر
امین جان دستت درد نکنه مشکلمو حل کردی الان با اکسپرس هم نهایت سرعتو میگیرم!
دوستان یک خبر عجیب من خطم از محدودیت شاتل در اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n04:
سرعتم از سرور خارجی 500 کیلو داخلی 100 کیلو!:n04:
دیدن از داخلی خیلی دانلود کردی محدودیتتو چپکی اعمال کردن :n02:نقل قول:
احتمالا ااز لینک دانلودت هست :n02:نقل قول:
شاتل داخلی هم محدود کنه یک نفر هم روش نمی مونه :n09:
دوستان یک چیزی بگم از پیشتبانی ارشد شاتل اینجا فعال هست چند روز پیش یک مشکلی گفتم گفتن آره تاپیک فلان جا دیدیم :n09:
داشتم به تعداد کانکشن های IDM (همون تکه کردن) فایل نگاه میکردم دیدم IDM فایل های سرور ایرانی رو فقط به دو قسمت تقسیم میکنه ولی خارجی ها رو همون 8 قسمت تقسیم میکنه. :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا حتی تلاش هم نمیکنه که تعداد کنکشن ها رو زیاد بکنه. مثل اینکه از تنظیمات بری تعداد کانکشن رو 2 کنی. ولی اونجا رو هم چک کردم همون 8 هست. شماها هم چک کنید. یعنی اگه کار شاتل باشه بوق بوق....
نه برا من که 16تا میده !نقل قول:
سرور خارجی خیلی جالب بود برام هنوز تو کفشم! چجوری با اون سرعت داشتم دانلود میکردم حیف لینکام تموم شده بود وگرنه ترکونده بودم البته چیزایی رو دانلود کرده بودمو ک نیاز داشتم
ولی فک کنم از محدودیت در اومدم .دی
سرور خارجی بالا هست چون تازه در اومدی از محدودیت :n09: دوباره محدود نشی :n09:نقل قول:
چه سیستم خوبی داره شاتل خیلی راحت از محدودیت در میای .دی ماه قبل102 گیگ دانلود کردم الان این ماه 2شب 0کیلو دانلود کردم!بعدش یک شبم 2گیگ زدم .دی کلا خیلی باحالن:n20:
جالبه فک کنم دارن دون میپاشن امشب مشخص میشه قافلگیرم میکنن.دی
بابا یکی بیاد جولو این شاتلو بگیره .دی این دوتا تست رو الان با گوشیم گرفتم یکیش سرور ایرانع اون یکی خارج !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم این بالا بودن سرعت به خاطر توافق ژنوه!!
روحانی مچکریم!!!:n02:
دوستان عایا پشتیبانی شاتل میتونه پینگ رو کاهش بده؟
پینگ شاتل خیلی بالاست!
آره از نظر پینگی شاتل داغونه ولی بازم عالیه خدماتشون :)نقل قول:
یک زنگی بزنن ببین میتونی مخشونو بزنی پینگتو کم کنن!:n08:
پینگ بستگی به مسیری داره که تو اون لحظه اینترنت شاتل ازش رد میشه. ایران در حال حاضر 12 لینک ارتباطی جهت اینترنت با خارج داره (Flag، Telia، Ros telecom، Pccwbtn، Delta Telecom و . . .) که توسط شرکت زیر ساخت کنترل میشن.نقل قول:
در ضمن پینگ پایین فقط تو گیم آنلاین و Voice مهمه.
با تشکر
بله اقا امین در این مورد اطلاع دارم....نقل قول:
متاسفانه مسیر تلیا و انگلیس(flag tel) رو به شاتل انداختن که از پینگ بالایی برخوردار هستن ):
این سرور شما هم گاهی اوقات پینگش پایین میشه..اما بدلیل اینکه مسیر عوض میشه پینگ بالا پایین میشه...شما نمیتونی کاری کنی فقط مسیرش اذربایجان یا روس تلکام بمونه؟
همه چیز شاتل خوبه جز پینگش:n02:نقل قول:
فایده نداشت!
بله لینک اینترنت دیتا سنتر هم مسیرش عوض میشه و به همین دلیل پینگ ثابت نیست و کاریش هم نمیشه کرد.نقل قول:
البته لینک ثابت هم یه ریسکی داره که اگه او مسیر به هر دلیلی قطع بشه تا وصل مجدد اون لینک، اینترنت قطع میشه!
با تشکر
پینگ من 67 ِ!
بالاس یعنی؟: دی
چرا میگید پینگ ِ شاتل بالاس؟: دی
آقا چطور میشه تعداد کانکشن ها از ۸ بیشتر بشه؟
من توی نتظیماتش هم ۱۶ ست کردم ولی با هر سروری بیشتر از ۸ تا نمیشه!
اون پیگ داخلی هست که شما میگیری!نقل قول:
پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو بگیر متوجه میشی چقدر پینگ بالاس!
====
شما کار زیر رو انجام بده حل میشه:
دوستان یک سوال مهم
من اینترنت آرت 1 - 128 - شاتل رو دارم. همون طور که میدونید تا زمانی که حجم دانلودتون روی این آرت به 9 گیگ نرسیده سرعت دانلود روی 100 هست. و وقتی از این میزان بگذره سرهت میاد روی 30-40. حالا من سرویسی دارم که این محدودیت رو از روی اینترنت ام برداشته و میشه باز با همون سرعت 100 دانلود کنم. ما هم خوره ی دانلودیم و گذاشتیم سه روز پشت هم فایل دریافت شه. الان سرعت اینترنت شاتل ام بدون اون سرویس شده روی 5-6 کیلوبایت.
حالا سوالم اینه اگه من به دانلودم پشت هم ادامه بدم و میزان دریافت ام مثلا برسه به 100 گیگ شاتل سرویس آرت من رو قطع نمی کنه ؟ یا مدعی نمیشه چی جوری این قدر دریافت داشتی ؟؟
چون با دانلود پشت سر هم ام توی سه روز مارو رسونده به 5 کیلوبایت. ممکنه 6 روز بگذره بزنه من رو از بیخ و بن قطع کنه ؟ یا اینکه هیچ قطعی ای ار کار نیست و دوستان تونستن با دست کاری سرعتشون ، حجم زیادی رو دانلود کنن بدون هیچ قطعی ای ؟
مرسی
نقل قول:
كلا از نظر سرعتت ميتونه هر كاري دلش ميخواد انجام بده ولي به هيچ وجه نميتونه سرويستو قطع كنه ...چون از نظر حقوقي ميتوني پيگير شي ...مطمئن باش قطع نميشي..:n02:
دوستان جهت اطلاع بگم:
ورژن جدید idm قابلیت 32 کانکشن شدن بهش اضافه شده!
در شبانه امشب, این ورژن رو تست کنید و نتیجه سرعت رو اینجا اعلام کنید.....
نقل قول:
من پینگ 4.2.2.4 رو منظورم بود دیگه.نمیدونم..
پینگ داخلی مثل چی؟
همین تنظیمات رو انجام دادم ولی اضافه نشد
میشه ربطی به ورژنش داشته باشه؟ واسه من ورژن ۵.۱۴ هست!!!
راست میگه مهدی
پینگم از 4.2.2.4
600عه!
از 8.8.8.8 هم
750 هست!!!!!!!!
:n04:
دوست عزیز به نظر شما با عقل جور در میاد در ایران پینگ 4.2.2.4 65 باشه؟ اونم برای شرکتی مثل شاتل؟!!!:n02:نقل قول:
داخلی مثل:
tabnak.ir
itna.ir
va....
دو احتمال وجود داره:
1. سروری که شما ازش دانلود میکنی 16 کانکشن رو محدود کرده باشه!
2. idm مشکل داشته باشه...
که من نظرم گزینه اول هست...شما این لینک رو تست کن و نتیجه رو اعلام کن:
داداش میگی ورژن چندش ؟نقل قول:
و اینکه از کجا باید تعداد کانکشن ها رو ببریم بالا ؟
ورژن 6.18 بیلد 8نقل قول:
option>>connction
البته idm پیام میده که بعضی سایتا ممکنه 32 کانشکن رو محدود کرده باشن!
نقل قول:
پینگ من باز بهتره امین!
برای من بین 300 تا 350 هست .. دی:
والا من از همین جا گذاشتم روی عدد 16 ولی وقت دانلود از 8 تا بیشتر نمیشه ! دارم لینک رو با سایت mul.ir مستقیم می کنم.نقل قول:
دوست عزیز این تنظیمات رو هم انجام بده»نقل قول:
ممنون درست شد عزیزنقل قول:
اما هیچ تغییری تو سرعت دانلود نشد. مدام بین 120 تا 150 متغیره. بعضی اوقات هم 2 ثانیه میشه 200
شما میدونی اگه من آرت ام رو ببرم روی 5-4 که نوشته سرعت 320 تا 380 هست ، عدد دانلود رو چقدر بالاتر از حالت 128 میبره که روی 120 هست ؟
دوست عزیز افزایش سرعت به عوامل زیادی بستگی داره..از جمله تعداد یوزر در حال استفاده- پهنای باند مرکز و...نقل قول:
این افزایش تعداد کانکشن کاری میکنه که از حداکثر پهنای باند استفاده کنید.
در مورد سرویس های ارت متاسفانه اطلاعی ندارم....
منم مثل شما تا تونستم دانلود کردم 220 گیگ گرفتم ولی موقعی که دورم تموم شد 7 روز نذاشتن وصل شم با اینکه پول ریخته بودم . کلی باشون بحث کردم ولی فایده ای نداشت ! جالبیش اینجا بود بهم گفتن برو سرویس محدود بگیر .نقل قول:
از وقتی مهدی رفته دیگه تاپیک پارس حال نمیده خلوت شده :n02:
دوستان این 32 کانکشن IDM نسخه ی جدید تست بگیرید اعلام کنید فقط من یک موردی را بهش شک دارم اصلا گیریم که سرور مربوطه 32 کانکشن را ساپورت کنه , ولی اگر 3 تا لینک همزمان Run کنیم میشه 32*3 کانکشن که از مجموع محدودیت کانکشن برای یک IP اکثر سرورهای خوب هم میره بالا...تک کانکشن هم که موقع Building فایل های حجم بالا جونش در میاد دقایقی از ساعت رایگان عقب می افتیم :n09:
حالا خلاصه تست کنید اعلام کنید دیگه :n06:
ممنون که گفتی عزیزنقل قول:
حالا به نظر شما باید چه کنم ؟ آرت رو از 1 ببرم بالاتر تا گیر ندند ؟
یا مثلا نگذارم از 100 گیگ بیشتر شه در یک ماه ؟ میخوام یه عدد ماکزیمم برای آرت 1 بیاد دستم که بدونم بیش از اون در ماه نگیرم که تابلو شه بهم گیر بدند !
ضمن اینکه شما چی گفتی بهشون وقتی ازت پرسیدن چه جوری این مقدار دانلود کردی ؟ و همین طور بعد چی شد؟ رفتی سرویس محدود گرفتی یا تغییر دادی به آی اس پی دیگه ؟
پارس انلاین لیاقت من رو نداشت که اونجا بمونم:n02:نقل قول:
حالا من امشب یه تست میگیرم و نتیجه رو میگم که عایا تاثیری داشته یا خیر:n02:!
رضا جان راستی یادت باشه وقتی تنظیمات رو 32 کانکشن میزاری این گزینه رو هم باید high speed بزاری تا لینکا به 32 کانکشن برسن:
چطوزی به این راحتی هی idm جدید میریزید؟ لیست قبلی دانلودتون نمیپره؟ توی چه حالتی باید پاک و نصب یشه؟نقل قول:
خوب از لیست دانلودات بکاپ بگیر:n02:نقل قول:
نقل قول:نیازی به بکاپ نیست!نقل قول:
اگر idm رو اپدیت کنید یا بصورت کامل پاک نکـنید مشکلی برای لیست دانلود پیش نمیاد!
بهترین تنظیم برای mul.irنقل قول: