این سایت مبین نت از وقتی گرفتن فارسیش کردن قسمت حجم باقی مانده رو می زنه موجود نیست! حالا ما چیکار کنیم بعد؟!!
Printable View
این سایت مبین نت از وقتی گرفتن فارسیش کردن قسمت حجم باقی مانده رو می زنه موجود نیست! حالا ما چیکار کنیم بعد؟!!
سلام ، هر کاری میکنم از طریق سایت مبین نت نمیتونم وارد حساب Ecare بشم ! دائما میگه نام کاربری یا رمز عبور مشکل دارد.
ایراد از منه یا سایت؟ چون قبلا میتونستم به راحتی وارد شم ( تا وقتی استایلش تغییر نکرده بود)
خواهش میکنم این پست رو پاک نکنید تا همه بخونن و اون عزیزانی که خدایی نکرده میخوان بزرگترن اشتباه عمرشون رو مرتکب بشن و مبین نتی بشن آگاه بشن و اشتباه نکنن.
بیشتر از یک ساله که مشترک بدترین و بی وجدان ترین سرویس دهنده ی اینترنت در دنیا هستم.
در طی این مدت اجباری ( نیاز به وایمکس داشتم و گول ساعات رایگان رو خوردم) انواع و اقسام ایرادهایی که
یک سرویس کم سرعت دایال آپ هم به این وفور نداشت رو تجربه کرد. از قطعی های چندین و چند ساعته تا نوسانهای وحشتناک ، انواع و اقسام بازی در آوردنها با جی میل و یاهو و ...
هروقت مشکلی بود تا یک ساعت پشت خط پشتیبانی بی مصرف این شرکت منتظر موندم و در آخر یا ایراد رو گردن آنت دهی انداختن یا مودم، یا دانش ناقص من و در آخر هم در کمال پررویی و بی شرمی ایراد رو سراسری جلوه دادن در حالی که در 50% مواقع اکثر دوستان من بدون مشکل در حال استفاده از نت بودن. تا به حال پیش نیومده ه بتونم یک ایمیل بی دردسر با این سرویس بی مصرف ارسال کنم. تورنت رو گاه و بی گاه میبنده یا محدود میکنه. سایتهای مهم و همگانی گاها باز نمیشن. ویدئوی آنلاین حتی با سرویس یک مگابیت این شرکت رویایی بیش نیست. طرحهای تعرفه ی مسخره....
آقای مبین نت میدونی کاری که شما میکنید دزدیه؟ خواهش میکنن طرفداران سینه چاک این شرکت سکوت کنن و به حرف من گوش کنن..
به نظر شما وقتی من یک طرح یک ماهه فعال میکنم ولی در نیمی از ماه با نوسان و کندی و قطعی سرویس رویه رو هستم اسم این کار چی میشه؟ با عبارت کم فروشی مشکل ندارین؟
وجدان میدونین چیه؟ تا حالا چیزی تو سرتون چرخیده که اینهمه پولی که دارین میگیرین آیا درسته و با رضایته یا نه؟
اگر به قیامت اعتقاد داشته باشین که کارتون ساخته اس... اگرم نه که تو همین دنیا حسابتون رو میرسه...
خجالت بکشین. کاری کردین که تکنولوژی پیشرفته ی وایمکس رو مترادف کلمه ی دردسر کردین.
دوستانی که احساس همدردی میکنن لطفا از این پست و حرفهاش تشکر کنند که معلوم بشه تنها نیستم...
یا باید از ورژن اینگلیسی استفاده کنی یا حدود دو سال صبر کن که اینم درست شهنقل قول:
1. واسه من 2 روز شد.2.سرعت دانلود یک مگابیت معمولا حدود 120 کیلوبایته.3.بستگی به منطقه داره, 120 در مناطق کم ترافیک4. من تمومش نکردم, نمی دونم.5. نمی دونم چرا اینجوریه اما واسه منم سرعت آپلودش خیلی نوسان داشت, از 120 تا 500.نقل قول:
چطور میشه از ورژن انگلیسیش استفاده کرد؟نقل قول:
دادا ناراحت نباش خداییش این جواب که ایم جا ایرانه همرو قانع میکنه.دی:نقل قول:
تو ایران اگه اینترنت پیدا کردی مارم خبر کن. من الان 3 روزه با 512 2شب به بعد دانلودم نهایت 10kb هست.چه کنیم؟
نقل قول:اصولا چون در مملکت گل و بلبل هرکاری رو به کاردان می سپارن اینطوری میشه! موندم این طراح چیزی به اسم بتا آشنایی داره یا نه؟ لااقل ajax میذاشت.نقل قول:
متاسفانه در اکثر شرکت های دولتی یا ظاهرا خصوصی اکثر بودجه را به افراد آشنا یا به عبارتی پارتی دار میدهند تا کارهای اینچنین ارزشمندی بسازند.
آدرس صفحه قبلی : (با تشکر از Forgotten) (ورژن چینی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم دوست خوبم. من این ماه 128 گرفتم و شبها با سرعت 1 کیلوبایت کلا به شبکه وصل هستم. نون حلاله دیگه...نقل قول:
ای خاک بر سرم!
من تازه اشتراکم را عوض کردم و میخوام بیام تهران.
شما کجای تهرانی که مینالی؟ من که اهوازیم از اشتراک جدیدم راضی هستم. (به نسبت قبلی خوبه)
الآن ساعت 3 بامداد دارم راحت وبگردی میکنم.