امروز رفته بودم پیش فتحی قیمت روز گفت الیت 380 ، پریمیوم موجود نیست ، آرکید 320 که میگفت تعدادش کم شده قیمتش رفته بالا . قراره بیاد تو بازار به زودی میکشه پایین . جاسپر و لایت آن .
امروز رفته بودم پیش فتحی قیمت روز گفت الیت 380 ، پریمیوم موجود نیست ، آرکید 320 که میگفت تعدادش کم شده قیمتش رفته بالا . قراره بیاد تو بازار به زودی میکشه پایین . جاسپر و لایت آن .
تو مهر ماه 240 تومن بودنقل قول:
و اين زمانيست كه به قيمت خون نياكانمان ميفروشيم
بازي كردن كه نان شب نيست
پس هر آن كس كه مي خرد لابد شكمش سير است
پس ما همچنان بالا مي بريم
تا جايي كه از آن سمت ديگرش سقوط كنيم
سقوطي به بلنداي همه سالهايي كه خون مردم را در شيشه مي كرديم
1.از بچه ها کسانی که الیت گرفتن لطفا بگن که تو هارد کنسولشون چه بازیهایی وجود داشت ( دمو و یا کامل) ؟
2.اگر بخوام هاردمو فرمت کنم فقط میتونم Save هارو توسط مموری نگه دارم ؟ نمیشه از یه طریقی بازیهای کوچیکی که تو هاردش هست رو نگه داشت ؟
آقا من از فروشگاه dc و media قیمت گرفتم ( الایت جاسپر ) گفتن 410000 ت با گارانتی !
از مگااستور قیمت کردم گفته 320000 که گارانتی نداره!
آقا به نظر شما مشکوک نیست؟!!!
میشه اطمینان کرد و خرید؟!
گارانتی که برا کنسول اونم اینجا (ایران) واقعا بی معنی هست . اینا واسه خودشون بازار درست کردن که هر کاری خواستی با کنسول بکنی مشتریه خودشون باشی .نقل قول:
یا خودت اشتباه میکنی که میگی گفته الیت جسپر 320 یا اگر مطمئنی که اینو گفته شک نکن چرت گفته و یه جای کارش میشنگه .
دادا اگه تهرانی خودت پاشو برو پشت شهرداری (توپخونه) - پاساژ لباف و دورو برش رو خودت بگرد و قیمت بگیر .
بعد برو از اونی که بهتر قیمت داده بخر و ببر و حالشو ببر :46:
این بازی ها در هارد موجود بود دوست عزیزنقل قول:
Astropor
Bejweld 2
Crystal Quest
Dig Dug
Feeding Frenzy
Frogger
GALAGA
Hexic HD
Tewel Quest
Cars
Viva Pinata
Jousf
Pacman
Scarmble
Tine Pilot
Zuma
Wik : Fable Of Souls
Test drive Unlimate HD
اینها رو میشه انتقال داد فقط باید تئجه داشته باشید که مموری این قدر حافظه داشته باشه
مخصوصا دمو ها خیلی حافظه می گیره
تو هارد من هم 8 تا بازی هست که یکیش رو تو هم تو هاردت داری . اونم Hexic HD هست که کامل هم هست . برای تو کدوم بازیها کامله ؟نقل قول:
این بازی ها در هارد موجود بود دوست عزیز
Astropor
Bejweld 2
Crystal Quest
Dig Dug
Feeding Frenzy
Frogger
GALAGA
Hexic HD
Tewel Quest
Cars
Viva Pinata
Jousf
Pacman
Scarmble
Tine Pilot
Zuma
Wik : Fable Of Souls
Test drive Unlimate HD
اینها رو میشه انتقال داد فقط باید تئجه داشته باشید که مموری این قدر حافظه داشته باشه
مخصوصا دمو ها خیلی حافظه می گیره
راستی تاریخ ساخت کنسولت ؟؟؟
تنها بازی کامل من هم مثل شما Helix HD هست و برای اینکه بقیه ی بازی ها به صورت Full Game آزاد بشه باید به لایو وصل شدنقل قول:
ویرایش
تاریخ ساخت : 2008 / 7 / 19
بله از لایو باخبرم . سمت لایو نریم بهتره :31:نقل قول:
تاریخ کنسولت رو نگفتی ؟؟؟
من امروز از پایتخت هم قیمت گرفتم حول و حوش 440 میدادن الیت جسپر رو و فالکون هم 420 بود که میگفت فالکون کابل HDMI داره و جسپر نداره !!! بالاخره داره یا نداره ؟؟ و البته ادعای گارانتی هم میکردن !
والله ما لپ تاپ HP خریدیم کیبوردش ایراد داشت ، زنگ میزدم گارانتیش هیچ کس گوشی رو ور نمیداشت ، فرداش هم رفتم مغازه که ازش خریده بودم قبول نکرد میگفت خودت خرابش کردی اونم تو 12 ساعت !!!!! حالا این گارانتی چه صیغه ایه و چه بامبول من در اوردیه که این جماعت بلانسبت دزد معلوم نیست از کجاشون در اوردن خدا میدونه . دیگه چه برسه به گارانتی کنسول اونم هک شده :)