اقا من به پشتیبانی گفتم احتمالش هست شبانه برگرده گفت:نه اصلا برنمیگرده دیگه
بهش گفتم:اصلا نظر کاربرا براتون مهمه گفت:نه
گفتم:اگه کاربرا برن شکایت کنن اونوقت هم مهم نیست؟گفت:نه برید شکایت کنید:n21::n21:
دیگه این نهایت ادبشون
Printable View
اقا من به پشتیبانی گفتم احتمالش هست شبانه برگرده گفت:نه اصلا برنمیگرده دیگه
بهش گفتم:اصلا نظر کاربرا براتون مهمه گفت:نه
گفتم:اگه کاربرا برن شکایت کنن اونوقت هم مهم نیست؟گفت:نه برید شکایت کنید:n21::n21:
دیگه این نهایت ادبشون
این کارشناسا کاره ایی نیستن. باید دید کی دستور داده اینجوری ب..نن به اینترنتنقل قول:
ميدونم كاره اي نيستن ولي بعضياشون خيلي بي ادبن البته خودشون هم راضي نيستن برا اين اتفاقات و ديگه نميدونن چه جوابي به كاربرا بدن
من از يه نفر پرسيدم گفت اين چند وقته كل شركتا تو استان خوزستان نامحدود و شبانه رو محدود كردن (هر كدوم به نحوي)
دوستان اینترانت چیه سایتای دانشگاه و ir رو باز میکنه؟
100% . اینترتی هست که فقط سرورای داخلی رو باز میکنه. بقیه پَرنقل قول:
پس یعنی میشه از لیچر ها داخلی یا سایت های داخلی مثل دانلودها و غیره دانلود کرد؟:n04:نقل قول:
اینم کل استفاده ی من از مخابرات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش نامحدود های مخابرات خیلی فاز داد
یه جمع بندی:پارس انلاین که پورت خالی نداره این هیچ-شاتل که معلوم نیست وی پی ان روش کار میکنه یا نه اینم هیچ-اسیاتک که اصلا شبانه نداره اینم هیچ-بدر رایان هم که شبانه نداره اینم هیچ-راصد هم فقط به صنایع فولاد adsl میده اینم هیچ-های وب هم که ساعات رایگانش خوب نیست اینم هیچ-فناوا هم که شرکت اصلیش نیست اینم هیچ-
اصلا adsl میخوایم چیکار بریم نت همراه اول با سرعت 30کیلوبایت بگیریم بهتره تازه همه جا هم میتونی ببریش:n19:
اگر هم 2ماه دیگه پارس ثبت نام کردم چه فایده از بس که مرکزمون شلوغه فکر نکنم شبانه 10کیلوبایت هم بکشم
پیشنهاد بنده اینترنت ملی ست با اینترانت پاک شوید . پاک بمانید
با این نت اونوقت باید فقط فارس نیوز رو ببینیم:)))))))نقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk