نقل قول:
دوست عزیز این محدودیت به مرکز ربطی نداره وسراسر اعمال شده از شانس بد من هم زنگ زدم شاتل سرویس بگیرم پورت ها شون توی مرکز ما پر بود حالا قرار شد خبر بدند
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز این محدودیت به مرکز ربطی نداره وسراسر اعمال شده از شانس بد من هم زنگ زدم شاتل سرویس بگیرم پورت ها شون توی مرکز ما پر بود حالا قرار شد خبر بدند
من فقط دو شب اول که سرویس یک مگ را گرفتم سرعتم عالی بود و شبی شش گیگ گرفتمنقل قول:
از شب سوم شد شبی حدود 1.5 گیگ تا هفته پیش
چهار پنج شب هم هست که سرعت ثابت شده 30
دیشب کمی بهتر شده رسیده بود به 60
در صورتی که اگر سرعت واقعی سرویس خودم را بخواهند بهم بدهند باید سرعت بالای 120 باشه!
شاتل را خوب تحقیق کن بعد بگیر چون من از شاتل قبلاً سرویس میگرفتم و اصلاً راضی نبودمنقل قول:
بعد از مدتها دیشب 3 گیگ دانلود داشتم،البته از سرور داخلی. خارجی همچنان خراب!
سرعت سرویسات چند مگ هست؟نقل قول:
سرور داخلی یعنی چه؟ سایتهای با پسوند ir منظورته؟
512نقل قول:
سایت های داخلی ، مثل دانلود ها، میهن دانلود، آپارات و...
سخاوت صبانت ستودنی است در مقابل خریدن 5 گیگ 1 گیگ به مناسبت روز پدر هدیه میدهد:n08:
شبانه 6 مگ تو مشهد الان چطوره؟ سه شب پیش که 30 تا بود امتحان کردم
من میگم سرعتم ۲تا ۳ کیلو بایت بود شما میگی حالا شبی ۱۷ گیگ نشه شبی ۱۰ گیگ هم خوبه اخه پسر خوب اگر شبی ۱۰ گیگ میگرفتم مگه روانی بودم بیام بیرون؟ بهترین شب من ۱/۲ گیگ بود در شاتل اونم ۲هفته اول قرار داد بعد انچنان محدود میشی که صفحه هم نتونی باز کنی یک شب از تشنگی بیدار شدم یادم امد بک ایمیل مهم رو یادم رفته بزنم سر کار به یک شرکت خارجی نصفه شب نشستم پای دستگاه از ۲تا ۴:۳۰ هی رفرش کردم اخر نتونستم برم تو ایمیلم فرداش رفتم نمایندگی گفنم مسخره کردین با این سرویس دادنتون؟؟ گفت شا خیلی دانلود کردین محدودتون کردیم گفتم ۲ هفته اونم شبی ۱ گیگ خیلی زیاده؟ گفت مردم میشینن شب تا صبح دانلود میکنن همینجوری میریزن رو هارد وقت هم نمیکنن ببینن چه کاریه خوب. گفتم به شما چه ربطی داره من وقت دارم فیلمامو ببینم یا نه گفت اگر دانلود نمیکردین محدود نمیشدین گفتم پس سرویس شما فقط اگر نخواهیم ازش استفاده کنیم خوبه دیدم یارو خیلی چل مغزه زنگ زدم نمایندگی هی چرت گفتن چند هفته صبر کنید بازم چند هفته صبرکنید اخر قاطی کردم گفتم وصل کن رییست یارو برداشت گفت خوب دانلود کردی محدودت کردیم گفتم شما خیلی غلط میکنید که محدود میکنید مگه ما مسخره شماییم هرقت دلت خواست سرویس بدی هروقت نخوای محدود کنی ادمین همین سایت امد تاپیک شاتلو ۲ هفته بست گفت اخه یعنی چه تاپیک هر روز ۲۰ صفحه جلو میره همه میان اینجا عصبانیتشونو خالی میکنن (فحش های سنگین خانوادگی میدادن همه بعد از اغاز محدودیت ) تاپیکشو اینجا ۳ بار از اول شروع کردن هر باز ۳۰۰۰ صفحه رو بایگانی کردن وقتی قراردام تموم شد فسخ کردم هر روز زنگ میزدن بازم تمدید کنید یکیشون یک دختر مودب بود از من معذرت خواهی کرد گفتم خواهرم اخه گناه شما چیه عذر میخوای؟ واسه چندر غاز باید غرورتو بشکنی از ۱۰۰۰ نفر بیگناه عذر خواهی کنی گفت بازم به شعور تو روزی ۱۰۰ نفرزنگ میزنن به من فحش خونوادگی میدن که چرا محدود کردین اجازه دانلود و حتی وبگردی هم نمیدین. پولو میگیرن عملا به یوزر میگین برو به جهنم!! صبا نت اش دهن سوزی نیست اما پشکل لاشه سگ مرده اش شرف داره به همه چیزو همه کس شاتل
مشکل شاتل اینه که سر مشتری کلاه میزاره منم وقتی از شاتل اینترنت داشتم و محدود شدم صدبار زنگ زدم دفتر مرکزیش تهران و فحش دادم پشتیبانیش با کمال وقاحت میگفت ما دانلود رایگان شبانه را برای شبی 500 مگ دانلود گذاشتیمنقل قول: