من اگه میدونستم مبین نت به این وضعه عمرا می گرفتم
نه سیگنال مناسبی داره نه هیچی دیگه
فقط به زور شبکه می گیره که اینم هر چند وقت قطع !!!!!!!
Printable View
من اگه میدونستم مبین نت به این وضعه عمرا می گرفتم
نه سیگنال مناسبی داره نه هیچی دیگه
فقط به زور شبکه می گیره که اینم هر چند وقت قطع !!!!!!!
شما زمانی که مودم رو میخاستید تحویل بگیرید باید همونجا میگفتید خودشون بیان مودم رو براتون نصب کنن که اگه منطقطون مناسب نیست برای سیگنال و دکل همونجا مودم رو پس میدادیدنقل قول:
عزیز Ferdfe
شما کجا هستی؟ حالا که دیگه پول را دادی؛ مودم را بگیر دستت و تو خونه چرخ بزن. مثلاْ لبه پنجره ها؛ چهار جهت خونه را امتحان کن. در بهترین جا که بیشترین چراغ را داری؛ برو توی تنظیمات و مودم را مثل قطبنما بچرخون تا وضعیت بهتر بشه.
512 در شرایط نرمال سرعت دانلود 64 میده. بسته به ضریب اشتراک ممکنه کمترم بشه یا حتی در نواحی کم ترافیک ممکنه بالاترم بره.نقل قول:
کسی یه راهنمایی کنه من از کجا و چه نوعی شارژر فندکی برای مودم داخلی 350 بگیرم
سلام
یکی از دوستام مشکل پیدا کرده
مودم داخلیش 3 تا چراغ داره و به شبکه وصله اما متاسفانه اینترنت نداره مشکل از چیه؟
علیک سلامنقل قول:
یه بار از برق بکشه دوباره جابزنه وصل میشه
ممنون اما این دوستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفر کیلومتر نیست کلی ور رفته اما نشدهنقل قول:
گفتیم شاید قطعی سراسری یا چیزیه
متاسفانه پشتیبانی کاملا تعطیله الان و هرچی میزنگم و دکمه پشتیبانی رو فشار میدم دوباره همون پیام قبل رو تکرار میکنه و به کسی وصل نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین کار باید ببینه مشکل از مودمه یا دستگاه یا Browser !نقل قول:
شما بهش بگید 4.2.2.4 رو پینگ بگیره ببینه جواب می گیره یا نه بعد اگر نداد بره سراغ مودم داخل بخش سیگنال Connected باشه.
با سلام
1.مدت اشتراک دمو تا کی میخواد طول بکشه و معمولا چند روزه هست!؟ و کی اشتراک خودم فعال میشه؟
2.من الان با دمو متوسط سرعت 250 دارم وقتی بشه اشتراک 1mb خودم چقدر کمتر میشه!؟
3.سرعت شبانش چی!؟
4.دمو تموم بشه دیگه قطع؟
5. سرعت آپلودم پایین تر از اینام هست مشکلی نداره؟!
شیراز- بلوار استقلال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]