بالاخره با راهنمایی های دوستان تصمیم خودم رو گرفتم و قید 1340 رو زدم و تصمیم گرفتم لپ تاپ وایو 13.3 اینچی sr490deb رو انتخاب کنم و احتمالا شنبه می رم بخرم
1- اول اینکه لطفا نظرتون رو راجع به دو سیستم بالا بخصوص اولی بنویسید و در صورت امکان یک نمره ای از 20 به هر کدوم بدید .
2- من سیستم اول رو از 1750 قیمت گرفتم تا 1680 ! همشون هم با یه کانفیگ با گارانتی امرتات . دلیل این همه تفاوت قیمت رو کسی می دونه ؟ یعنی هر چی اضافه بر می دارن سود فروشندست ؟
3- این که رو sr490deb دو تا سیستم عامل هست (xp+ vista ) عجیب نیست ؟ آیا خود امرتات روشون xp نصب می کنه ؟ چرا ؟
4- موقع خرید از کجا باید بفهمیم مثلا هاردش 7200 دور هست یا نه ؟ یا مقدار ram ، باس و کش cpu و مقدار real و share گرافیگ و ... . اگه ممکنه توضیح بدید .
5- در مورد گرافیک 4570 یه جا می گفت تا 2200 ، share می کنه یه جای دیگه می گفت تا 1700 . مگه چند نوع گرافیک 4570 داریم ؟
ای رو هم بگم که وقتی داشتم با یکی از فروشنده ها حرف می زدم یه آقایی اومد که دیروز xps 1340 خریده بود آورده بودش می گفت اپتیکش خرابه . dvd که می ذاشت توش ، دستگاه پسش می زد . البته گارانتی زیگورات بود که تعویضش کردن .
پیشاپیش از جوابهاتون ممنونم .