220با يه رم 4 گيگ اصل ضمنن با نوش مو نميزنه خيلي تميزه!
220با يه رم 4 گيگ اصل ضمنن با نوش مو نميزنه خيلي تميزه!
خوب میگه برو بخر
بچه ها دو ستاره شدم
اگه خیلی تمیز و در حد نو باشه و پیکسل سوخته و خط خطی نباشه فکر کنم ارزشش رو داشته باشه چون الان با این قیمت میتونی یه 3000 + مموری 4 گیگ بگیرینقل قول:
مبارک باشهنقل قول:
بچه ها دو ستاره شدم
فقط یادت باشه:
این ستاره ها کاری برای آدم نمیکنه عاقبت همه بجه های فروم مشخصه فقط یکی زودتر یکی دیرتر
منظورم از اين كه ارزش داره اينه كه با توجه به اين كه 3000 و گو هم اومده بازم براي اين مدل بازي جديد مياد؟ يا به زودي نسلش منقرض ميشه و اين كه اين مدل مادر بورد چه طوري از آب در اومده يه وقت مشكل خاصي خاصي نداره؟و اين كه موقع خريد به عددي يا چيزي روي هولوگراماش بايد توجه كنم يا اينا همه الكيه و ملاك واسه خريدن نيست؟ممنون ميشم اگه جواب بديدنقل قول:
خب ميدوني؟با توجه به مقاله هايي كه از 3000 و 2000 و مقايسه هاشون خوندم به شخصه از 2000 بيشتر خوشم مياد (ديوونه ام نه؟)ضمن اين كه ميخوام بگم از پيكسل سوخته كه خبري نست هيچ حتي اثر يه خش هم روي بدنه دستگاه وجود نداره!ضمن اين بايد بگم ميخوام P1i خودم رو بدم و 20 تومن هم سر بدم! به نظرتون مي ارزه؟نقل قول:
اتفاقا آدم عاقلی هستی که 2000 قدیمی رو به 3000 ترجیح میدی (اگه غیر از این بود مشکل داشتی:دی)نقل قول:
با این وصف هایی که میکنی یه وقط دیدی بهت گفتم نخر بعد خودم گرفتمشا :دی
فکر کنم الان p1 قیمت دست دومش ارزون تر باشه ( میخوای کلا سر دوستت بذاری؟:دی)
اون که بله هیچ کاری نمیکنهنقل قول:
شما خیالت از لحاظ بازی راحت باشه تا سال 2012 میخواد براشون بازی بیادنقل قول:
تنها مسئله اینه که بازی های جدید روی فریم ور هایی میاد که هنوز هک نشده
سلام
من یه PSP 2000 دارم و ورژن 5.03 رو توش ریختم ولی هر کاری میکنم CHEEKHEN روش اجرا نمیشه و دستگاه هنگ میکنه تمام کارها رو هم درست انجام دادم.روی یه 3000 امتحان کردم جواب داد .
فقط موقع نصب FRIMWARE 5.03 آخر نصب دستگاه ریست نشد و خودم روشنش کردم .باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
رفيق p1 هم با نو مو نميزنه بعدشم p1 كدش 01 هست از اون سري اولي هاست كلي كار هم روش كردم به قيمت دارم بهش ميدم!!!از راهنمايي شما و تمامي دوستاني كه راهنمايي كردند تشكر ميكنم psp الان دست منه و p1i من هم دست دوستمه منتظر زنگ منه ببينه من ميخوامش يا نه؟ همين الان زنگش ميزنم ميگم ميخوامش اميوارم فقط اشتباه نكرده باشم!بازم از دوستان واسه راهنمايي هاشون تشكر ميكنم فقط يه سوال ديگه :اقا من UMD بازي B_Boy رو ميتونم تهيه كنم اگه جواب مثبته از كجا و ضمنا حدودا چه قيمتي هست (بازي قديمي هست) من اصفهان هستم اگه كسي راهنمايي كنه ممنونش ميشم!نقل قول:
90% افراد همین مشکلو دارندنقل قول:
این کارو بکن
1-restore default setting بکن هیچ چیزو تغییر نده
2-رنگ تم رو رویby month بگذار
3-برو روی پوشه ی chichenولی داخل نشو
4-مموری رو دربیار
5-سریع وبلا فاصله مموری رو بنداز سر جاش
6-بعد از اینکه مموری استیک اماده شد سریع برو پوشه یchichen و برو روی عکس سبز یازرد
راستی این رو من از روی تجربه بدست اوردم ولی اطمینان داشته باش جواب می ده
نکته
2- همیشه از اخرین ورژن استفاده کن
3- هر چقدر مموریت پر سرعت تر باشه این کار راحتر انجام میگیره