_ اينم يه مود براي افزودن رنگ به بازي . اگه توش گير كردين در خدمتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=16978
_ اينم يه مود براي افزودن رنگ به بازي . اگه توش گير كردين در خدمتم .
کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=16978
لینک آموزش اضافه کردن(نه عوض کردن)ماشین های GTA San Andreas:
لینک آموزش انیمیشن در آوردن عکس ها(یعنی مانند کازینوی GTA چراغ ها روش خاموش بشن یا بهتر بگم ئارد کردن عکس ها با پسوند PNG یا GIF:کد:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=298780&st=0
لینک رو گُم کردم اما از قسمت تکسچرومدلینگِ GTA Forums بود.
ها ها ها ها...نقل قول:
به این عکس خوب نگاه کن و وقتی 3d اون اماده شد به من بگو کجا اسمم نوشته شده:
(بهتر بگم من فقط نظر میدم البته فقط من یکی نیستم):
یادت باشه من نبایست این ها رو نشون بدم اما شاید فکر کنی من داره دروغ می گم گفتم این رو به تو نشون بدم؛سازنده این مدل آقای شیرو می باشد و وقتی من به اون گفتم این رو بساز؛ اون به من گفت من شروع کردمش ولی دوباره ایست کردم در مدلینگش چون سرم شلوغه؛خب ببینی من به اون چی گفتم:
حالا مناظر جوابم ولی جواب رو دیگه به شما نمی گم چون کار خصوصیه؛خب حالا متوجه شدی منظورم از D.P.E.G چی هست؟ دقیقاً مانند Danoush's City که از اون ها کمک گرفته بودم.
آقاي دانوش اين آموزشتون انگليسيه همه كه انگليسي رو فول نيستن لطفا اين رو فارسيشو اگه داري بده يا لا اقل اگه وقت نداري يه توضيح كوچيك بده . ممنون ....
""""" ببخشید من دیوونه شده بودم کسی میتونه یه مد درست کنه که اسب و حیوونای دیگه توش باشه """"""""
شانس بياري يه مدير نديده باشه و گر نه بن شدي .
چشم؛
خب در اول باید اون 3-4 تا لینک دانلود رو دانلود کنین
1-در اول هرچی فایل دانلود کردین رو در محل نصب GTA از حالت فشرده خارج کنین.
2- بعدش اون فایل SAlimits.ini رو باز کنین در اون جا با مواس بیایید پایین تا شماره Models؛حالا یک خط اضافه کنین(با زدن اینتر)بعدش سیو یادتون نره.
3-فایل دست فرمون رو باز کنین نه اشتباه شد! فایل Handling رو باز کنین بعدش اسم ماشین دلخواهتون رو بنویسین؛یادتون باشه که می خواهید چه ماشین یا قایق و... رو درست می کنین و اسمش رو دقیق بنویسین.
4-خب فایل Vehicle. IDE رو باز کنین و بعدش یه آی دی(که همون شماره های ماشین ها هست)رو به آخر اضافه کنین؛بعد فایل REadme.txt ماشینی که می خ.اهید اضافه کنید رو باز کرده و از اولین ویل گول (,) هرچی نوشته رو جلوی شماره آی دی جدیدتون اضافه کنین(Paste کنین) و بعد اسمش رو به هر اسمی که در فایل Handling نوشتید تغییر دهید؛مثال:
125;Turismo;Turismo Null ...
خب اسمی که در این جا هست Turismo هست چرا؟ چون بیش از یک بار تکرار شده؛پس اسم فوق رو با اسمی که در فایل Handling نوشتید؛عوض کنید(Replaceکنید.)
5- حالا فایل هندلینگ Limit Adjiuster رو باز کرده و اسم ماشین جدیدتون رو به اون اضافه کنید
6- حالا فایل CarCols رو باز کنید و به صورت الف بایی به اون فایل اسم ماشینتون رو اضافه کرده و هر رنگی دوست دارید جلوی اسمشمانند بقیه ماشین ها یه خط بنویسید در مورد فایل Handling بازی هم باید یه خط در موردش بنویسید مانند فایل Carcols.
7-فایل کارگروپ یا Cargrp.dat رو باز کرده و هرجا دوست دارید اسم ماشین رو بنویسید من میگم کلمه Cheetah رو جست و جو کنین و در منار اون بنویسید چون با زدن رمز ماشین های مدل بالا ؛ شما زود می تونین ماشینتون رو ببینین.
8- در Main dirctory فایل Hot key رو بازکرده و سپس اسم ماشین تون رو اضافه کنین البته این بار با آی دی جدیدش.
9-با Img tool یا هر چیز دیگه؛فایل ماشین تون رو در GTA3.IMG اضافه کنین.البته اسم DFFوTXD باید با اسم ماشین تون جدیدی که ریختید برابری کنه.
10-فایل CLEO رو که در اون وب میتونین پیدا کنین؛پس از دانلود باز کرده و سپس هرچی هست و نیست رو در جایی که بازی رو نصب کردین بریزین...
11- برین درGTA SA\CLEO\plugins\gxthook فایل فوق رو کپی کنین.
12- در GTA SA\CLEO پیستش کنین.
13- برین در GTA SA\CLEO\cleo_text و یه فایل جدید با پسوند .fxt رو بسازین با اون اسم ماشینی که اضافه کردین.
14- حالا اون فایلی که با پسوند .fxt رو که ساختین باز کنین این ج.ری بنویسین: نام وسیلخ که در بازی نشون داده میشه (فضای خالی یا Space) کدی که مر بوط به ماشین هست(یعنی اسم ماشینی که در فایل Handling هست) مانند:
DanoushGLX Peugeot GLX
بعدش فایل رو سیو یا ذخیره کنین.
15-تمام! اما یادتون باشه نباید اسم ماشین تون بیش از 7 کلمه باشه و شما فقط می تونید 10 خودرو اضافه کنید.
ترجمه دانوش-منبع GTA-Forums.
اما من به مدیر گزارش دادم :tongue:نقل قول:
همينطور مننقل قول:
چه حرفايي بود زدي روم نميشد اين صفحه رو باز كنم
دو تا لينك اولي خرابه لطفا اونا رو برام آپلود كن .در مورد شماره چهارده يكم بيشتر توضيح بده منظورت از فضاي خالي چه فضايي هست ؟؟؟ شما توي مثالت "DanoushGLX Peugeot GLX " چيزي از فضاي خالي ننوشتي .درضمن از كجا بفهميم صداي ماشين چي ميشه مثلا من يه كاميون قرار دادم . حالا چطوري صداش ميشه مال كاميون ؟؟؟؟نقل قول:
من در Note pad فضای خالی گذاشتم اما نمی دونم چرا وقتی این جا Paste کردم فضاهه خجالت کشید رفت!در ضمن صدای کامیون رو بالینک اولی که دانلود کردی میشه عوض کرد؛هرچند دو لیک ای که میگی؛در حال دوباره سازی هستند؛منضور از فضای خالی همون دکمهی Space هست دیگه همون دکمه درازه...
با سلام دوستان عزیز
لطف کنید راهنمایی کنید چه طوری San Andres رو LAn کنم واسعه گیم نت:40::11:
با Multi Theft Auto هم LAN میشه و هم مولتی پلیر.
لینک دانلودش هم برای بعضی کامپیوتر ها فـ#یـ*لـ*ت*ر شده که بعداً آپالودش می کنم واسه شما.
دوست عزیز منتظرم
سلام دوستان
اگه ميشه بگيد چطوري براي بازي مد ميسازند ،اگه نرم افزاري داره بزاريد به همراه آموزشش.
چيزهايي مثل حركت يه ماشين توي يه منطقه اي از شهر يا يك فرد هم جزء مد ميشه
خواهش ميكنم كمكم كنيد عجله دارم
ممنون
سلام به همه دوباره بعد از چند وقت اومدم . محمد رضا جان اگه بخوام تو اون اتوبوس قسمتهای که تکستچر گذاشتم رو تبدیل به بدنه اصلی ماشین کنم یعنی جوری که با carcols کار کنه باید چکار کنم . ممنون
بفرمایید اینم لینک دانلود MTA:
کد:http://www.multitheftauto.com/race.html
حمید جون منم همین سوال رو دارم؛لطفا سریع تر جواب بدین
درمورد اون دوستی که در باره مد سازی گفت بگم که یکمی سخته و با Sunny Builder و یا Mod Mission Builder مد میسازن.
ممنون از جوابتوننقل قول:
اگه ميشه برنامه هارو به همراه آموزش كامل بزاريد
بازم ممنون
هرچه سریع تر فایل های waterweak و Waterclear که درparticle.txd هست رو همراه با Alpha آن را آپالود کرده و به من بدهید... میدانید چرا؟ چون دارم یه پچ میسازم که در اون دریای بازی کَف دار میشه؛مانند دریای واقعی..
:10::40:[IMG]file:///F:/Program%20Files/skj/SAIT/ادیت%20و%20پچ%20برای%20بازی%20GTA%2 0San%20Andreas%20%20-%20Page%20395%20-%20P30World%20Forums_files/2iw5z44.jpg[/IMG] سلام اگر میشود این ماشین را رنگ اسپورت بگذارید.
راستی من رنگ (چرخ)برای بازی گرفتم وقتی گذاشتمش توی بازی تایر های ماشین سفید میشدند
چکار باید بکنم
برنامه ای داری که بشه ماشین های gta5را هر جور که بخوایم خودمون تغیر بدیم
اولا اينقدر اسپم نده... :21:نقل قول:
نوشته شده توسط alii_k550
بله ميشه فقدر بايد يكمي با 3DMAX و zmodeler بلد باشي با اين دو برنامه ميتوني ماشينارو عوض كني
منظورت رينگ بود ديگه :21:نقل قول:
راستی من رنگ (چرخ)برای بازی گرفتم وقتی گذاشتمش توی بازی تایر های ماشین سفید میشدند
چکار باید بکنم
نگاه كن ببين رينگارو درست ريختي :46:
بعدشم ماشين معلوم نيست برو به اين آدرس عكستو آپلود كن ببينيم چيه؟ :11:نقل قول:
[IMG]file:///F:/Program%20Files/skj/SAIT/ادیت%20و%20پچ%20برای%20بازی%20GTA%2 0San%20Andreas%20%20-%20Page%20395%20-%20P30World%20Forums_files/2iw5z44.jpg[/IMG] سلام اگر میشود این ماشین را رنگ اسپورت بگذارید.
کد:http://tinypic.com/
اگه رینگهایی باشه که من هم قبلا دانلود کردم این طریقه نصبش هست.نقل قول:
شما تمام DFFها و TXDها رو تو فایلGTA3.IMG اضافه کن و اونهایی هم که تو GTA3.IMG نیست رو هم اضافه کن.
حالا Veh_mods.IDEرو از پوشه ی MAPS باز کن و اسم فایلهایی که اضافه کردی رو پیدا کن و جلوش به جای کلمه ی Vehicles اسم همون فایل رو بنویس.
مثلا این چند خط در اصل اینطوریه:
1073, wheel_sr6, vehicle, 100, 2097152
1074, wheel_sr3, vehicle, 100, 2097152
1075, wheel_sr2, vehicle, 100, 2097152
1076, wheel_lr4, vehicle, 100, 2097152
1077, wheel_lr1, vehicle, 100, 2097152
1078, wheel_lr3, vehicle, 100, 2097152
1079, wheel_sr1, vehicle, 100, 2097152
1080, wheel_sr5, vehicle, 100, 2097152
1081, wheel_sr4, vehicle, 100, 2097152
1082, wheel_gn1, vehicle, 100, 2097152
1083, wheel_lr2, vehicle, 100, 2097152
1084, wheel_lr5, vehicle, 100, 2097152
1085, wheel_gn2, vehicle, 100, 2097152
حالا شما باید اینطوریشون کنی:
1073, wheel_sr6, vehicle, 100, 2097152
1074, wheel_sr3, wheel_sr3, 100, 2097152
1075, wheel_sr2, wheel_sr2, 100, 2097152
1076, wheel_lr4, wheel_lr4, 100, 2097152
1077, wheel_lr1, wheel_lr1, 100, 2097152
1078, wheel_lr3, wheel_lr3, 100, 2097152
1079, wheel_sr1, wheel_sr1, 100, 2097152
1080, wheel_sr5, wheel_sr5, 100, 2097152
1081, wheel_sr4, wheel_sr4, 100, 2097152
1082, wheel_gn1, wheel_gn1, 100, 2097152
1083, wheel_lr2, wheel_Ir2, 100, 2097152
1084, wheel_lr5, wheel_lr5, 100, 2097152
1085, wheel_gn2, wheel_gn2, 100, 2097152
نقل قول::18: :18: :18: عجب تفاهمي :18: خيلي شبيه هم هستن:21: :18:نقل قول:
نوشته شده توسط behzad1374
(شوخي اميدوارم ناراحت نشده باشي )
ولي فكر نكنم اينا باشه ببينم تو از كجا دانلود كردي؟؟؟
سلام من بعد از 2ماه برگشتم !!! :31:
خب من حال ندارم قبلیا رو بخونم چیز جدید گذاشتید برام تو یه پست خلاصه کنید بی زحمت !!! :27:
سلام
ميدونم درخواستم تكراريه ولي اگه ميشه يه سرعت سنج به همراه آموزش نسبش بزاريد.:11:
و همچنين ماشين هايي كه جايگزين ماشين هاي زير بشن را برام بزاريد
1-glendale
2-fbitruck
3-fbiranch
اين را هم بگيد چيه
rccam
قاطي ماشين ها هست
تازه مجيد صادقي هم از روي ebicross فكر كنم عين همنيو نوشته بود كه من از روي مجيد نوشتم.نقل قول:
اينا هم اون چرخ هايي هستند كه وقتي ميريم ماشين رو اسپرت كنيم جايگزين ميشن.
من اينارو وقتي بنز sl500 رو دانلود كردم توش بود.
چرا نمیشه اینجا تگها رو ادیت کرد ؟؟؟
بقیه انجمنها میشه !!!
کسی میدونه اسم اون تابلوهای تو جاده که سبز هستن توی img tools چیه ???????
سلام من بعد از دو هفته دوباره اومدمنقل قول:
عزیز شما با تکسچر نمی تونی اون تابلو ها رو عوض کنی و فارسی شون کنی.
اول باید فونت بازی رو فارسی کنی که این کار امکان پیز نیست و فقط تا حدودی امکان پذیره چون حروف فارسی بیشتر هست و نمیتونیم تو فایل فونت اونا رو جایگزین کنیم. بعد بری پوشه آمریکن رو تعققیر بدی. تا تابلو ها عوض بشه.:31::31:
سلام مجید جون خیلی خوشحالم اومدی چه خبر ؟؟؟ راستی پراید چی شد . دیگه نمیسازینقل قول:
اتوبوس در صفحه 420 خیلی قشنگه!!!!!!
آقای Hshak2006 لطفا لینک دانلئدش را بگذار.
یک سوال: من در بازی جی تی آی 5 در برنامه مپ ادیتور یک تیر برق کپی کردم و می خواستم اونو جلوی پاسگاه پلیس گذاشتم ولی به زمین نچسبید.لطفا یکی بگه که چه کار کنم تا به زمین بچسبه؟
سلام:6:
آقا من دارم بازی جی تی آی رو ویرایش می کنم ولی به چندتا مشکل برخوردم
1:من می خوام چندتا ساختمان بزارم توی بازی ساختمانها رو هم با تری دی مکس ساختم ,منتهی نمی دونم با چه پسوندی اکسپورت و با چه نرم افزاری ساختمونها رو توی بازی قرار بدم (راستی با مپ ادیتور میشه اگه میشه یه راهنمایی بکنید:34:)
2:من با تری دی مکس ماشین ساختم باز هم نمی دونم چه جوری اونا رو توی بازی بیارم
3:مشکل سوم من با زد مودلر هستش که فکر کنم یکی از راههای اوردن ماشین توی بازی هست من با ورژن 1 زد مودلر وقتی فایل 3ds (که خروجی مکس هستش )رو توی نرم افزار میارم اصلا دیده نمیشه و دوم اینکه وقتی فایل dff رو ایمپورت می کنم اصلا کلا نرم افزار هنگ می کنه و نرم افزار بسته میشه و در آخر چرا نمیشه توی زدمودلر ورژن 2 فایل 3ds آورد اصلا پشتیبانی نمیشه یا راه دیگه ای داره؟
خواهشا هر کس می دونه یه کمک به من بکنه >>:37::37:
با تشکر:40:
یک سوال: من در بازی جی تی آی 5 در برنامه مپ ادیتور یک تیر برق کپی کردم و می خواستم اونو جلوی پاسگاه پلیس گذاشتم ولی به زمین نچسبید.لطفا یکی بگه که چه کار کنم تا به زمین بچسبه؟
كسي نيست جواب ما را بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
خواهش ميكنم كمكم كنيد:40:
عزیز به این آسونی ها نیستنقل قول:
شما اول باید ماشینی رو که ساختی رو برای هر قسمتش دمو بسازی که این کار هم با تری دی مکی و هم با زدمودلر انجام میشه.
دمو همون چیزی هست که وقتی مثلا یکی می خواد سوار ماشین بشه در ماشین باز بشه و یا اون آدم کجای ماشین بشینه و محل قرار گیری چراغها و چراغ ترمز و غیره هست. بعدشم باید با تری دی مکس به دی اف اف تبدیلش کنی و بیاری تو بازی.
در ضمن اگه پلی گان های مماشینت زیاد باشه بازی اجراش نمی کنه.
برای خونه هم بگم که باید دمو در مرکز خونه باشه و بعد هم براش کول بسازی چون بدون کول تو بازی اجرا نمیشه.
یک سوال: من در بازی جی تی آی 5 در برنامه مپ ادیتور یک تیر برق کپی کردم و می خواستم اونو جلوی پاسگاه پلیس بگذارم ولی به زمین نچسبید.لطفا یکی بگه که چه کار کنم تا به زمین بچسبه؟
خواهش میکنم یکی جواب من را بده