اين جوك اين طوريهنقل قول:
نوشته شده توسط hamed_48007
به تركه ميگن شنيدي داداشت ماتيز گرفته بعد تركه ميگه يعني از ايدز بد تره
Printable View
اين جوك اين طوريهنقل قول:
نوشته شده توسط hamed_48007
به تركه ميگن شنيدي داداشت ماتيز گرفته بعد تركه ميگه يعني از ايدز بد تره
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
برو كنار شاشي نشي
به پيرزنه ميگن سايز سوتينت چنده؟
ميگه من از اين قرتي بازي ها خوشم نمياد ميكنم تو شلوارم
ye roz ye torke az dostesh meporse ? mege tomedoni chera mashine atashneshani ghermeze ? mege khob malome age to kone toham 25 metr shelang konan toham ghermez meshi
Age in smso khondi yani doost dary kon bedi age pak kony yani konet mikhare. age javab bedi yani suck ham mizani age javab nadi yani dar hale dadani. Hala Chekai mikoni?
ye perid 83 rang meshki be shomare 75n427 tehran 14 bedoone rang ba 4 halghe lastike pahn system sotiye kamel ring sport va 10 mah bimey kamel,
tu kunet.
Torke mire jebhe kamar be paienesh ghat meshe, bahash mosahebe mikonan, migan che ehsasi dari, mige ehsas mikonam ke ta koon raftam to behesht.
Torke dehghane fadakaro ba petrose fadakar eshtebah mikone mire dast mikone to kon ranande ghatar !
To donyA 3 nafar khili hal mikonan: 1)oni ke be eshghesh mirese...2)oni ke be ersesh mirese..!!..3)oni ke sms man behesh mirese..!!
Shohar: bache be maman begoo emshab mirim shomal!
zan ke period bood: be baba begoo jade baroon miad
shohar: be maman begoo az rahe ghazvin mirim!
shalvare to ra ze basanat dar kardam
an basane lokht ra kami tar kardam
in alate por maye nahadam be darat
ba jigh to man bish foroutar kardam !
tazrighatchi
Ya vas liubliu Ya vas liubliu
dooset daram be 25 zaboon!!!->
پايين^|
01) English : I Love You 02) Persian : Tora doost daram 03) Italian : Ti amo 04) German : Ich liebe Dich 05) Turkish : Seni Seviyurum 06) French : Je t'aime 07) Greek : S'ayapo 08) Spanish : Te quiero 09) Hindi : Te iu besc 10) Arabic : Ana Behibak 11) Iranian : Man doosat daram 12) Japanese : Kimi o ai shiteru 13) Yugoslavian : Ya te volim 14) Korean : Nanun tangshinul sarang hamnida 15) Russian : Ya vas liubliu 16) Romanian : Te iu besc 17) Vietnamese : Em ye^u anh 18) Ukrainian : Ja tebe koKHAju 19) Tunisian : Ha eh bak 20) Syrian/lebanese : Bhebbek 21) Swiss-German : Ch'ha di ga"rn 22) Swedish : Jag a"Iskar dig 23) Africans : Ek het jou liefe 24) Bavarian : I mog>P2
سلام ...
به درخواست دوستان این تاپیک رو مجددا باز کردم
دوستان لطفا به عنوان تاپیک دقت کنید ، چون نوشته (sms +18 ممنوع) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه رعایت نکنید مجبور میشم بازم تاپیک رو حذف کنم
ممـنــون :)
مـیـثــم
سلام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تو رو خدا اين دفعه ديگه كاري نكنيد تاپيك ديگه بره قاطي باقالي ها،نشه برگردونش.اين دفعه سوم هستشا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از اين به بعد هم سعي كنيد كه sms هاي جديد و باحال باشه،اگر هم تكراري شد كه شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بزن بريم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادما 2 دسته هستند:اونايی که روشون مگس می شینه و اونای که روشون مگس نمی شینه.دسته اول ادمای خیلی گهی هستن و دسته دوم معلوم هیچ گهی نشدن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا میثم از لطفتون سپاسگزاریم . از جمیع دوستان تقاضا دارم به قوانین پایبند بوده و بزرگترین تاپیک رو حفظ کنند.
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
با تشکر از آقا میثم
یه سوال دارم اونم اینه که چرا تاپیکایی مثل این که شما می بندینش بعد باز شدن مجدد وقتی دوستان پست میدن برامون نامه نمیادش؟
البته می دونم اینجا جاش نیست اما خوب دیگه شرمنده
حالا یه اس ام اس میگم که تلافی این پست در بیاد
شرکت نوکیا
برای رفاه حال اس ام اس نویسان محترم ایرانی یک گوشی جدید طراحی کرده
که با فشردن تنها یک دکمه می نویسه "یه روز یه ترکه ...
!!!خیلی بی فرهنگی و بیشعوری
.
.
.
در جوامع امروزی بیداد میکنه
هر وقت دلت برام تنگ شد متن زیر رو بخون
.
.
.
.
.
.
.
. فکر نمی کردم اینقدر زود دلت واسم تنگ بشه
تست کنکور هنر:
اولین هنری که پس از دیدن چهره آرایش کرده دختران امروزی به ذهن شما متبادر میشود چیست؟
الف: مینیاتور.
ب: صافکاری، بتونه کاری و نقاشی اتومبیل!!!!
ج: دوپینگ!!!!
د: من به ناموس مردم نگاه نمیکن
رشتیه کتک می خوره، میگه:
صبر کنید پسر بزرگم بیاد،
حالتون رو میگیره!
شما حریف کردها نمی شین
اسمه دیگه پژو206 صندوق دار:
ریدمانی دیگر در صنعت پژو
از همتون بدم میاد
...
...
...
...
....
...
دل بکنم!
به ترکه میگن چرا نماز نمیخونی میگه حفظم برای چی بخونم
به ترکه می گن ساعت چنده؟ می گه 10 می گن دقیق بگو؟ می گه: 5.30
: ترکه دنبال جای پارک بوده پیدا نمی کرده می گه خدایا اگه یه جا برام پیدا کنی نماز می خونم روزه می گیرم.......یهو یه جا پیدا می کنه می گه: نمی خواد خدا خودم پیدا کردم
آقا میثم واقعا متشکریم
بچه ها توروخدا این دفعه دیگه رعایت کنید. به نفع همس!!
یه ترکه باباش آتیش میگیره جو میگیرتش 3 بار از روش میپره
به ترکه میگن یه آگهی تبلیغات برای خمیر دندن پونه بساز میگه خمیر دندن پونه چشمو نمی سوزونه
ترکه یه تیکه یخو گرفته بوده بالا داشته بهش خیلی متفکرانه نگاه میکده رفیقش ازش میپرسه:چیو نگاه میکنی ترکه میگه ایلده ازش آب می چکه ولی معلوم نیست کجاش سوراخه!
یه کبریته سرش رو می خارونه آتیش میگره :blink:
دو تا جوجه تیغی داشتند با هم قدم میزدن که یه کیوی سر راشون سبز میشه یکی از جوجه تیغیا میگه این دامادمونه که تازه از سربازی برگشت
می گن عباس قادری ثابت کرد خوانندگی تیپ نمی خواد.............هایده ثابت کرد خوانندگی هیکل نمی خواد...................شماعی زاده ام ثابت کرد خوانندگی صدا نمی خواد.....................سياوش قميشي هم ثابت كرد خوانندگي مو نميخواد
تلویزیون داشته گل خداداد رو به استرالیا نشون میداده ترکه هم داشته نگاه میکرده دوسه بار که صحنه آهسته رو نشون میده ترکه شاکی میشه میگه حالا انقدر نشون میده تا دروازه بان بگیردش
به ترکه میگن کجا به دنیا اومدی میگه از تو لپ لپ در اومدم
خیلی باحال بود :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
:thumbsup:
یه فارسه میره تو صف نانوایی نانوا میاد بیرون می گه نون تموم شده برید همه شروع میکنن به رفتن فارسه عصبانی میشه و میگه: نون تموم شده چرا صفو به هم میزنید؟؟؟؟؟؟؟
4كرتيم.ما اينيم ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Overseas
به ترکه می گن :دیويد بکهام رو می شناسی؟ می گه: اره بابا سر کوچمون تعویض روغنی داره
یارو میمیرد بچه هاش عکسش را نداشتند از گردن خاکش میکنند.
یارو میره گروگانگیری تفنگ را میگذارد رو شقیقه طرف میگه: اگر تکون بخوری مشت و لگد را حتما میخوری ، پس مواظب باش