تو رپ همه چیت میذنن پس اگه بین چیتر نفر دوم شی بدک نیست !!
Printable View
تو رپ همه چیت میذنن پس اگه بین چیتر نفر دوم شی بدک نیست !!
به احتمال زیاد درموقع ساختن اسپری اشتباهاتی کردی مثلا بعضی چیزارو نزدی و ....
اسپري رو چه جوري مي سازي و مسيرش كجاست ، يعني چه جوري مياري تو بازي ؟
بعد از دانلود برنامه decal converter برنامه رو باز ميکني .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از منوي فايل open picture را انتخاب ميکنيد...سپس عکسي به دلخواه را انتخاب ميکنيد.
سايز عکس رو طوري تغيير دهيد که مستطيل پايين قرمز رنگ نشود ( مستطيلي که داخل آن 8192 تايپ شده )
بعد از تغيير سايز عکس...همانند عکس بالا از منوي make decal...decal را انتخاب کرده .
بعد از کليک کردن بروي make decal...پنجره اي همانند عکس بالا را مشاهده ميکنيد...به روي add کليک نماييد و محل مناسبي را براي ذخيره فايل انتخاب نماييد...بهترين جا براي ذخيره فايل دسکتاب هستش...بعد از انتخاب محل ok را بزنيد .
بعد از کليک بروي ok با پنجره اي مواجه ميشويد باز هم ok را بزنيد .
به محل مورد نظر که فايل را در آن ذخيره کرديد برويد ... فايلي به اسم PLDECAL.WAD را ميبينيد اين فايل همون فايل مورد نظر ما هستش...حالا اين فايل را بايد به اين نام tempdecal.wad تغيير بديد . بعد از تغيير نام اين فايل بروي فايل راست کليک کنيد و properties را انتخاب کنيد و کنار گزينه read-only را تيک بزنيد و Apply و سپس ok را بزنيد.
فايل ما آماده هستش ...حالا از اين فايل يه کوپي بگيريد در پوشه Past ... Cstrike کنيد با پيغامي مبني بر جايگزيني اين فايل روبرو ميشويد که بايد yes را بزنيد و جايگزين فايل قبلي بکنيد .
حالا بازي را اجرا و حالشو ميبريد :21:
سلام
منم رپ گیم بازی میکنم. اسمم Lord Voldemort Ir هست .
سطح رپ گیم خیلی پایینه !
فقط گیم زون !
من الان از وقتی که داتک گرفتم نمیتونم وارد سرور گیم زون بشم ADD نمیشه . تو کنسول هم وقتی میزنم Connect .... بازم کانکت نمیشه
مشکل حل شد!!!!!
سلام من Amx 1.8 را نصب کردم کسی میدونه چطور میشود افکتها ومدها را به اون اضافه کرد ممنون میشم توضیح بدید
1-noob يعني چي؟
2-ty يعني چي؟
3-به غير هميار،گيم زون،مستر،رپ گيم سرور چي داريم تو ايران؟
4-پچا با هم چه فرقي دارن؟
5-ميشه همه پچارو با هم روي بازي نصب کنيم؟
6-تو 1.6 چه طوري ميشه با bot بازي کرد؟
من یه بات به اسم ivpbot روی کانتر 1.6 نصب کردم، اولا که خیلی قوی نمیشن بعدشم خودش اتوماتیک بالانس میکنه، یعنی مثلا 6 به 4 نمیشه بازی کرد 3 به 3ش میکنه
کسی بات دیگه ای سراغ داره؟
یه سوال دیگه اینکه همه بات ها باید روی کانتر بدون پچ نصب بشن؟!!! اگه اینطوره نمیشه فقط پچ رو uninstall کرد واسه نصب کردن بات ها؟!!!! چون من بعضی وقتا میخوام انلاین بازی کنم بعضی وقتام با بات
بازی اول تورنمنت مستر گیم:
2n vs dh
امروز ساعت 6:30
بازی رو هم میتونید از آی-پی زیر تماشا کنید:
طریقه مشاهده بازی : آی-پی فوق را در قسمت favorites اضافه کنید و سپس join شوید. یا این که در کنسول تایپ کنید:کد:hltv3.verygames.net:27068
کد:connect "hltv3.verygames.net:27068"
بهترین بات PODBot هستش. سرچ کن پیدا میکنی.نقل قول:
noob یعنی کسی که بازیش افتضاحه و خیلی آماتور هست. یعنی کودن:27:نقل قول:
ty مخفف thank you هستش که به فارسی میشه: خیلی ممنون،مرسی
سرور زیاده:20:
سرور پابلیک گیلاس:
سرور مچ گیلاس:کد:217.219.42.142:27015
سرور گان گیم گیلاس:کد:217.219.42.142:27016
سرور شهراد:کد:217.219.42.142:27017
سرور کلن vivaکد:92.50.0.19:27015
سرور کلن 2nکد:85.9.77.142:27012
به فرق پچا چیکار داری:19: ضمنا فقط یه پچ میشه نصب کرد.کد:82.115.23.10:27010
برای بازی با بات هم باید یه بات بگیری و نصب کنی.
موفق باشی:10:
سلام
من پچ 27 رو نصب کردم ولی تمام تنظیمات کیبردم بهم ریخته و نمیتونم تغیر بدم.
تو بازی هم هیچ کذومش کار نمیکنه .مثلا b رو که میزنم وارد قسمت خرید نمیشه.
چطوری میتونم پچ رو پاک کنم؟
دانلودش گردم حدود 16 مگ بودنقل قول:
حالا چجوری باید ازش استفاده کنم؟!!
در ضمن اگه بات نصب کنيم،ميتونيم آن لاين هم بازي کنيم؟
کی میدونه چطوری میشه 100 تا نارنجک خرید و یا 2 ساحه ام فور و کلاشنیکف با هم داشت هر کی میدونه سریع جوابمو بده
یکی بگه دیگه چطوری میشه 100 نارنجک خرید یا 2 نفر سرور باشن یا 2 اسلحه ام فور و کلاشنیکف با هم داشت
آقا ببخشيد يك سوال پيش پا افتاده داشتم مىخواستم بدونم چه شكلي ميشه توى كانتر توى همون قسمتى كه توى گيم نت بازى ميكنيم مثلا توى داس2 توى خونه بدون داشتن كارت شبكه بازى كرد قبلا من يك كدى توى قسمت ~مىزدم كه به جاى اينكه با يار ها از طريق شبكه بازي كنيم با يارهايي كه كامپيوتر مىساخت بازى ميكرديم
از طریق خط تلفننقل قول:
آقا ببخشيد يك سوال پيش پا افتاده داشتم مىخواستم بدونم چه شكلي ميشه توى كانتر توى همون قسمتى كه توى گيم نت بازى ميكنيم مثلا توى داس2 توى خونه بدون داشتن كارت شبكه بازى كرد قبلا من يك كدى توى قسمت ~مىزدم كه به جاى اينكه با يار ها از طريق شبكه بازي كنيم با يارهايي كه كامپيوتر مىساخت بازى ميكرديم
فک نمیکنم بشه ... !نقل قول:
یکی بگه دیگه چطوری میشه 100 نارنجک خرید یا 2 نفر سرور باشن یا 2 اسلحه ام فور و کلاشنیکف با هم داشت
لطفا دو پست پشت سر هم ندید !
اگر نام فایلی که دانلود کردید cstrike بود معتویان آن را به این مسیر کپی کنید : X:\Program Files \Valve \ Cstrikeنقل قول:
دانلودش گردم حدود 16 مگ بود
حالا چجوری باید ازش استفاده کنم؟!!
خوب ریختم چیزی که نیومد!!!نقل قول:
توی کنسول چیزی نباید تایپ کنم؟!!!
وقتی سرور ساخته شد
تو کنسول بنویسید
bot_add_ct برای اد کردن counter-terorist
bot_add_t برای اد کردن terorist
یعنی هیشکی چند تا کد برای ضد ضربه شدن یا هر چیزی که خیلی قوی بشی یا کار های خارق العاده انجام بده نداره که بشه تو گیم نت استفاده کرد
خب تو بعضي گيم نتا چيت رو غيرفعال ميکنن.اما يه گوگل کني خيلي کد به دست مياري.
سرور ضعيف کسي ميشناسه؟آدماش نوب باشن؟
رپ !!
بدم کانتر مثل ورد اف وارکفت یا وارکرفت نیسه که جونت از 100 تا بشه 10000 تا اون بحثم من شنیدم ولی کاملا فانه و با کسی نمیشه بازی کرد فکر کنم
[quote=sina_hp_system;2771418]از طریق خط تلفن
من كه منظور شما را نفهميدم
ولي منظور من اين هست كه شما اگر بخش مولتى پلير جنرال رفته باشيد هم مىتونيد با اينترنت بازى كنيد هم با كارت لن هم ميشه يك رقيبى كه كامپيوتر هست براى خودت انتخاب كنى و چند تا هم دوست كامپيوترى انتخاب كنى بعد هم بازى را مثل SKRIMISHبرگذار كنى توى كانتر وقتى كليد~مىزنيم يك صفحهى تايپ مىياد قلا من توىاونجا يك نوشتهاى تايپ مىكردم وقتىاين نوشته را مىنوشتم بهجاى اينكه رقيبم دوستم باشه و با كارت لن يا اينتزنت با من بازىكنه چند تا رقيب كامپيوترى داشتم و چند تا هم دوست كامپيوترى
این تاپیک رو بخون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=169650&highlight=%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86
اول از همه ببخشید که دیر جواب دادم. adsl قطع بود:13:نقل قول:
بگرد توش یه فایل Readme هست که توی اون نحوه نصب و دستورات داخل بازی و ... رو توضیح داده. یا این که آدرس جایی که بات رو دانلود کردی بده تا منم بگیرم و واست توضیح بدم:46:
بعضی مواقع میشه و بعضی مواقع نمیشه:18: فکر کنم به ورژن پچ مربوط بشه.نقل قول:
توی کنسول (همون ~) تایپ کن:نقل قول:
برای اضافه کردن تروریست:
برای اضافه کردن کانتر تروریست:کد:bot_add_t
اگه بات(پلیر کامپیوتر) روی کانتر نصب باشه، با این دستورات به بازی اضافه میشن.کد:bot_add_ct
ببخشید من نمیتونم آن لاین بازی کنم هی ارور میده و میگه سرور از یک پروتکول دیگه استفاده میکنه و تو پرانتز هم مینویسه هفت میشه کمکم کنید البته من از سورس استفاده میکنم
فکر کنم پچ نداشته باشی. کلا سورس مشکل داره و تا حالا تو این تاپیک مشکلش حل نشده:41:نقل قول:
میشه پچ رو به من بدید شاید کار کنه
سلام
من مدتی بود که انلاین بازی نکردم!
اگر امکانش هست لینک پچ جدید + چندتا سرور خوب رو هم قرار بدید.
ممنون
ببخشید مدتی نیستم اخه وردی شدم ... برمی گردم
اینم پچ
البته من امتحان نکردم ولی جامع هست
اینم سرورکد:http://www.canterskin.blogfa.com/post-66.aspx
Game Zone Game Server
85.9.68.10:27010
85.9.68.10:27015
85.9.68.10:27016
Rap Game Server
85.185.167.212:27015
85.185.167.212:27016
Lamerd Online
85.185.148.140:27015
Gilas Game Serve
217.219.42.142:27015
سلام دوست عزیز:
اون سورسی که شما داری همین پیغام را میدهد سورس آنلاین اگر خواستی بگو لینک دانلودشو بگذارم 2 تا سرور سورس تو
ایران هست که من تو اونا بازی میکنم (shatel- Iran Vich )
سلام امید وارم به مشکلم رسیدگی بشه من دو تا سیستم دارم اونارو به هم وصل کردم یعنی شبکه کردم وقتی کانتر بازی یکی از سیستما خیلی سریع حرکت میکنه و دشمناهم تو هر دو سیستم سریع حرکت میکنن چیکار کنم
کسی نیست جواب منو بده
شما ویندوزی که نصب کردی و مدل کارت گرافیکتو بنویس .
چون مشکل خیلی عجیبیه .
من تاحالا اینطور مشکلی ندیدم !
البته میشه حدس زد که آخرین ورژن کارت گرافیک نصب نباشه .
سلام
من دنبال رمزهای کانتر 1.6 در قالب یک فایل هستم که همیشه داشته باشم.
اگر هم بصورت فارسی بود که خیلی عالیه.
ممنون