رمز ویندوزنقل قول:
Printable View
رمز ویندوزنقل قول:
شما چک کن ببین اتصال اینترنتت مشکلی نداره....ببین میتونی Antivirus اپدیت کنی...نقل قول:
در ضمن firewall اگر داری غرفعالش کن...
سلامنقل قول:
کلیه مباحث لپ تاپ به دلیل اختصاصی بودن در انجمن خودش مطرح میشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
به اینجاها سر بزنید...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223128
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254492
برید به:
Control Panel\Clock, Language, and Region\Regional and Language Options\Keyboards and Languages\Change keyboards
و اونجا در بخش Advanced Key Settings میتونید تنظیم کنید...
موفق باشید.
با سلام
من چند ماه پیش یه لپ تاپ دل1525 خریدم و یه ویندوز ویستا سرویسپک 1
روش نصب بود خب ویندوز هرهفته یه بکآپ میگرفت ولی الان نه اتوماتیک بک آپ میگیره و میگه last backup faild
حاا من هرکاری میکنم تابک آپ بگیره این پیغام رو میده لطفا کمکم کنید.:10::19::41:
Windows GenuineFor Windows VistaActivate Windows Genuine :10:
کد:http://www.parandco.com/Members/WA/Vista%20Genuine%20Activation.zip
سلام
می شه به سوال من در ادرس زیر پاسخ بدین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3596337#post3596337
سلام.
1. چطوري ميتونم سرعت رايت در ويندوز ويستا رو تنظيم كنم؟
2. چطور ميتونم بهش بگم ته cd يا dvd رو نبنده؟
1 - راست کلیک روی درایو سی دی رام یا ...نقل قول:
سلام.
1. چطوري ميتونم سرعت رايت در ويندوز ويستا رو تنظيم كنم؟
2. چطور ميتونم بهش بگم ته cd يا dvd رو نبنده؟
2 - خودش اتوماتیک ته سی دی رو نمیبنده
البته چزهایی که گفتم مربوط میشه به نرم افزار رایت خود ویندوز
پس چرا جواب يك فقط يه راست كليك هست؟؟؟نقل قول:
براي 2 هم فكر كنم بايد اين تيك رو برداريم تا ته CD يا DVD رو نبنده؟
ولي اين تيك بدود فكر كنم تهش رو نبست...
منم منظورم همون رايت با خود ويندوز بود.
اگه كامل جواب بدين ممنون ميشم. :10:
راست کلیک روی سی دی رایت و انتخواب گذینه Properties
سپس رفتن به زبانه :
Recording
فعال کردن تیک :
Enable Cd ...
دیگه اون قسمت که باید سرعتو تعیین کنی تابلو هست !!!
راستی من الان توی ویندوز اکس پی هستم و طبق همون راهنماییتون کردم ولی توی ویستا هم همینجوریه . شاید یکم تفاوت داشته باشه که بگردی پیدا میکنی . من توی ویستا هم امتحان کردم تا اونجا که یادم میاد هیچ فرقی نداشت .
خسته نباشيد من كه نوشتم ويستا. :31: XP رو كه خودم بلدم تابلو بود ولي ويستا هرچي گشتم نداشت.نقل قول:
الآن كه من عكس صفحه Recording رو گذاشتم خودت ميبيني نيست. :41:
مشكل حل شد يكي از بچه ها گفت.
وارد خود CD يا DVD بشيم خودش ميپرسه. من از طريق گزينه ي Burn زير آدرس بار رايت ميكردم نميپرسيد.
مندقیقا یادمه از همون گذینه Properties توی ویستا سرعت رو انتخواب میکردم . حالا شاید راه دیگه ای هم داشته باشهنقل قول:
مشكل حل شد يكي از بچه ها گفت.
وارد خود CD يا DVD بشيم خودش ميپرسه. من از طريق گزينه ي Burn زير آدرس بار رايت ميكردم نميپرسيد.
این پست پاک شود . ( اشتباه شد )
سلام
دوستان من ویندوزم رو دوباره نصب کردم ولی حالا دیگه شیشه ای نیست
می شه کمکم کنین.
از کنترل پنل درست میشه
من یه جای دیگه هم پرسیدم کسی نمی دونه این ارور علتش چیه:
موقعی که روی لینک setup برنامه Catia یا بعضی برنامه های دیگه ظاهر میشه.
ممنون
با سلام
من مشکلم این است که مانیتور لپ تابم کا نمی کنه یعنی وقتی که کامپیوترم را روشن میکنم ویندوز می آدبالا صدای اولش هم پخش می شه ولی صفحه مانیتور سیاه است انگار که خاموشه.
نمیدونم چکار کنم لطفا کمکم کنید
با سلام من روی کامپیوترم ویندوز ویستا ریختم به خاطر این که شنیدم امنیت ویستا بهتر از xp است ولی یه مقداری کامپیوترم کند شده ، آنتی ویروسمم kaspersky intrnet security است .امنیت xp وویستا چقدر با هم فرق میکنه آیا میآرزه من ویستا کند روی کامپیوترم باشه و با هاش کنار بیام چون امنیت کامپیوتر برام خیلی مهمه ؟ ولی اصلاً با ویستا حال نمیکنم خیلی هم سیستمم کند شده شما چه راه حلی برام پیشنهاد میکنین امنیت همانطوری که گفتم برام خیلی مهمه ولی آیا انقدر امنیت xp با ویستا فرق میکنه ؟
اشکال از مانیتورهنقل قول:
1. برقش رو چک کن
2. سیم اتصال به کیس رو چک کن
3. اگه نشد باید بدی مانیتور رو درست کنن.
موفق باشید:11:
دوستان می شه به من بگین که چی کار باید کرد؟نقل قول:
من ویندوز ویستا رو چند وقت پیش نصب کردم . امروز که میخواستم کامپیوتر رو روشن کنم گفت که باید ویندوز رو اکتیو کنی . یعنی شماره سریال ازم خواست ... روی پاکت خرید هم چیزی نداشت ...
من چه کدی وارد کنم که درست شه ... ؟ ؟ ؟ ؟
میدونید تا انجایی که من میدونم امنیتش از xp خیلی بهتر شده،و من شخصا خیلی خیالم راحته،میتونید برای بهتر شدن(سرعت رو میگم)برخی از افکت های گرافیکی رو off کنید که روانتر شود یا اینکه رم دستگاتون رو ارتقا بدبد،من که تا به حال مشکلی نداشتم.اگر هم با ظاهرش حال نمیکنی میتوانید ظاهرشو تغیر دهید روی حالت "windows Classic"نقل قول:
امیدوارم توتنسته باشم کمکتون کنم.
سلام دوستان من موقعی که ویستا رو نصب میکنم طی مراحل نصبش وقتی یکبار رستارت میکنه و دوباره وارد نصب میشه این سه تا مربع که هی میاد و میره ( توی اکس پی قبل از ولکام میاد ) روی اونجا گیر میکنه و من حتی شده 20 مین هم منتظرش شدم ولی اونجا گیر میکنه
در ضمن سیستمم هم خیلی بالاتر از مورد نیازه ولی نمیره بیشتر از اون در ضمن حتی با یک دی وی دی دیگه هم امتحان کردم باز هم نیومد چکاررررررررررر کنم لطفا راهنمایی کنید
cpu:intel e8400
ram:3gig
vga:geforce 9600
با تشکر
این کد گرون هست و باید از میکروسافت خریداری بشهنقل قول:
شما ویندوزتو کرک کن البته مثل اینکه مهلت 30 روزه تموم شده پس اول ویندوز رو عوض و بعد کرک کن
سرعت در صورتی که پشتیبانی سخت افزاری بشه بهتر هست وگرنه بدتر هم هستنقل قول:
دوست عزیز اون ویندوزی که نصب میکنی ویستا نیستنقل قول:
مطمئن باش سرت کلاه گذاشتن
ویستا همچین چیزی نداره
دوست عزیز شما میتونی اگر سیستمت نمیکشه ویستا رونقل قول:
اکس پی سرویس پک 3 اصل نصب کنی و آپ دیتش کنی در این صورت
امنیت اکس پی در حالت 75% میشه و با توجه به آنتی ویروستون(خوبه)سیستمت امنیت بالایی پیدا میکنه
برو به Control Panel\Appearance and Personalization\Personalizationنقل قول:
و تیک گزینه رو بزن
یک گزینه هست که یادم نیست دقیق
بدون عوض کردن ویندوز نمیشه کاری کرد ؟ ؟ ؟ آخه خیلی از فایل هامو نیاز دارم ...
نقل قول:(appearance and personalization)همچین چیزی ندیدم می شه دقیق تر بگین.نقل قول:
سلام ببخشید دوستان من وقتی ویستا رو نصب میکنم از روی اکس پی یه بار رستارت میشه بار دوم که رستارت میشه توی بوت یه گزینه میاد به اسم : windows vista setup roll back بعد مینویسه : the changes was undone the setup is not sucssesfull dont restart بعد دوباره رستارت میکنه میاد روی نصب ولی نصب رو ادامه نمیده و یهو دستگاه دوباره رستارت میشه
چکار کنم
تا اونجایی که من میدونم نمیشهنقل قول:
فقط میتونی یه ویندوز دیگه تویه درایو دیگه نصب کنی و بعد از طریق ویندوز جدید فایل ها تو از درایو ویندوز قبلی یا دسکتاپ یا ... به جایی که میخوای انتقال بدی
روی دسکتاپ کلیک راست کن و گزینه ی آخر که personaliz هست رو انتخاب کن و بعد برو بهنقل قول:
Window Color and Appearance
و در اینجا یک گزینه هست اونو علامت بزن و بعد او کی کن
دوست عزیز احتمالآ درایو شما NTFS نیستنقل قول:
سلام نمی دونم جای مناسبی رو برای طرح سوالم انتخاب کردم یا نه ؟
من می خواستم که هاردم رو از نو پارتیشن بندی کنم ولی نمی دونستم که در ویستا چگونه باید به داس برم ؟؟
آیا نیاز به CD bootable دارم ؟
در مسیر نصب ویندوز میشه پاتیشن بندی کردنقل قول:
اونجا که درایو نصب ویندوز رو انتخاب میکنی
منظورتون رو متوجه نمیشم..نقل قول:
در مسیر نصب ویندوز میشه پاتیشن بندی کرد
اونجا که درایو نصب ویندوز رو انتخاب میکنی
خب دی وی دی ویندوز ویستا رو بندازین داخل دی وی دی رام بعد سیستم رو ریستارت کنید و بعد کلید اینتر رو بزنید(در بعضی سیستم ها یه کلید دیگه) بعد نصب ویندوز ویستا شروع میشه ...بعد از مدتی میرسید به انتخاب درایوی که میخواید ویندوز در اون نصب بشه در اونجا درایو ها رو لود کنید حالا با کلید دیلیت میتونید درایو رو پاک کنید و دوباره حجمش رو تغییر بدیدنقل قول:
یعنی وقتی دیلیت شد کلید نیو رو بزنید و ...
این ارور چیه
موقع بازی کردن میده
و این گزینه چه طوری فعال میشه
هر کاری کردم نشد
ترن آن رو هم زدم نشد
چند تا تم بسیار جدید و شفاف باسه ویستا میخوام ؟
من یه اکس پی نصب کردم بعدش هم یه ویستا الان وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم گزینه اول میره تو ویستا و دومی میره تو اکس پی اگر هم بهش دست نزنی 30 ثانیه بگذره خودش میره تو ویستا
من میخوام :
1 - که اون 30 ثانیه رو کمتر کنم
2 - گزینه اول اکس پی باشه نه ویستا (یعنی اگه بهش دست نزنیم بعد از 30 ثانیه بره تو اکس پی)
وقتی تو ویندوز یه برنامه رو ران میکنی هی ازت سوال میکنه اجازه میدی نمیدی چطوری میتونم این رو خاموش کنم؟
سال نو همه مبارک