سلام
هزینش رو بعد از کابلکشی و گرفتن مودم میگیرند؟
یا بعد از وصل شدن اینترنت؟
یکساله پس پرداخت 160,000 تومان یعنی ماه به ماه پرداخت میشه؟یا کل 1,920,000 رو اول باید بدم؟
Printable View
سلام
هزینش رو بعد از کابلکشی و گرفتن مودم میگیرند؟
یا بعد از وصل شدن اینترنت؟
یکساله پس پرداخت 160,000 تومان یعنی ماه به ماه پرداخت میشه؟یا کل 1,920,000 رو اول باید بدم؟
رفیق من نمیدونم برای چی جواب من رو نقل قول کردین که دارم تبلیغ شاتل میکنم. من مشترک فیبر هستم و اگه پستهام رو میدید من خودم با کلی بدبختی و کمک دوستان تونستم فیبر بگیرم. مشکلم هم این بود که شبها اینترنت بین الملل سرعتش افت میکنه. کسی با شاتل کاری ندارهنقل قول:
نه بصورت ماهانه باید بدید. برای منم پس پرداخت زده بود مخابرات بعد از یک ماه خودم از پنل کاربری به پیش پرداخت تبدیل کردم. هم راحت تره هم سرعتم رفت بالا. ولی اگه طرح مودم رایگان دادن نمیشه به پیش پرداخت تبدیل کرد.نقل قول:
رفیق من خودم با کلی دربدری تونستم فیبر بگیرم. ولی تو این مسیر یه نکته رو خوب متوجه شدم. کابل کشی تا در خونه شما باید به هزینه مخابرات انجام بشه. فقط یک نکته میمونه که مخابرات مسیر عرض خیابون یا کوچه خیلی خیلی به سختی قبول میکنه بکشه. اگه این باکسی که دیدی تا در خونه شما تو مسیر باید عرض کوچه یا خیابان و رد کنه خیلی سخته قبول کنن. پس باید بیاد زمین بکنن و یه fat نصب کنن که پروسه شما خیلی طولانی میشه. ولی اونم باید خودت مخابرات هزینشو بده. به هر حال دقت کنید اگه این fat اگه مسیرش تا خونه شما دیواری هست کارتوم راحت تره و باید بیان براتو بکشن. اون کاغذ هم بگیر ازشون بگو مستقیم میبرم میدم اینو بازرسی که چرا باید فاکتور هزینه مخابرات رو من باید پرداخت کنم. حالا شما رفتی مخابرات اصلا با کارمندای پشت باجه کاری نداشته باش یک مشت بیسواد گذاشتن و شما هر کاری داشته باشی وظیفشون اینه بگن نه نمیشه. مستقیم بورو دم در مسئول فیبر یا رییس. برای من ۲۰۰ متر کابل کشیدن تا در خونه یک ریال هم نگرفتن.فقط مودم و خودم گرفتم.ولی پروسه من بیشتر از ۷ ماه طول کشید. اذیت میکنن ولی پیگیر باشی میدننقل قول:
نقل قول:
داداش سلام من حتی به معاون مخابرات شهرمون هم مراجعه کردم(که رییس انتقاله) برا کشیدن فیبر.منتها میگه برو حداقل20نفر جور کن مابقی هزینه کابل کشیم ازتون میگیریم.به بازرسی مخابرات هم شکایت کردم میگه به علت عدم امکان زیر ساخت بهت نمیدیم به 195 که......درصورتی که فاصله من با فیبری که برای پیام نور کشیدن به 250 مترم نمیرسه. دیگه چیکار کنم؟ چون خیلی پیگیری کردی بهت دادن گفتم ازت بپرسم وضعیت اینترنتم داغونه به معاونم میگفتم خودش قبول داشت راستی فاصلمم تا کافو های قدیمی نزدیک 40 متره
هیچ اتفاقی با باز کردن اون باکس برای هیچ شخصی نمیوفته.. چونکه به درب چیزی وصل نشده و تمامی فیبرها و پن ها کاملا در جای خود قرار داردن .نقل قول:
شما باز برو پیش رییس مخابرات و بهش بگو من با هزینه خودم این مقدار رو بصورت هوایی و فقط برای مقدار یوزر خودم حالا اگر یکی هستی ۲ تا هستی انجام میدم... تعهدش هم با خودم.. بگو به بازرسی هم گفتم و بهم اعلام کردن موردی نیست و برید به مرکز بگید...نقل قول:
اینکه دوستان میگم مخابرات موظف هست هزینه فیبر رو تا دم منزل خودش بده.. اصلا اینطور نیست.. مخابرات اگر احساس کنه زیر بار پول هنگفت میره و براش سود آوری خاصی نداره اصلا قبول نمیکنه و به راحتی میگه خود مشترک باید هزینه کنه... اگر هم فیبر بالای ۳۰۰ متر نیاز داشته باشه که هوایی کشیده بشه و یا زمینی هم باز اصلا قبول نمیکنه مگر اینکه بالای ۶تا یوزر بهشون سرویس یکسال بده و مطمئن باشه که مشترک بهش اضافه میشه... توی عرض هم اگر نیاز باشه عرض یک کوچه رو بکشن قبول میکنن اما ۲ تا کوچه سخت میشه براشون.
اون کاغذ رو هم ببری بذاری روی میز بازرسی باهات حال نکنه میگه همینیه که هست چونکه کلا با هوایی کشیدن مخالف هستن و میگن برای یک یوزر نمیشه این همه ما خرج کنیم و شما یک یوزر بخوای استفاده کنی.. هر موقع اون محله مشترکین بیشتری پیدا کرد ما میایم میکشیم.. این بازی مخابرات هست اما اگر سعی کنی پیمانکار رو که با مخابرات کار میکنه پیدا کنی احتمالا پول نصب برای ۲و۳ تا یوزر رو میگه ولی برات نصبش میکنه.
نقل قول:
متاسفانه پاسخ پیام شما جا مونده بود
بله درسته از ساعت ۱۰ شب افت سرعت شروع میشه تا ساعت ۲ شب .. حتما با ۲۰۲۰ تماس بگیرید و اعلام کنید تا تعداد کاربران ناراضی بیشتر بشه
- - - Updated - - -
ببین اره اتفاقا ازصحبتای معاون پیدا بود که راغب تره فیبر هوایی بکشه.چون شهرداری پدرشون رو در میاره و خسارت اسفالت میلیونی میگیره ازشون.نقل قول:
منتها میگه مثلا 90 میلیون تومن هزینه مخابرات میشه(متراژ فیبر و تجهیزات و تیر و اجرت نصب) این رو باید یجوری در بیارم(حتی معاون کارتابل دستور العمل فیبر دادن رو باز کرد نشونم داد توی اون نوشته چنانچه مشترکان کمتر از 20نفر باشن کل هزینه رو باید پرداخت کنن.اگه بین20تا50 تا باشن 50% هزینه فیبر کشی هارو مخابرات میده بیشتر از 50تا رایگانه).حالا من برم بگم اوکی خودم میدم؟
یا شما میخوای بگی یجوری راضیشون کن بکشن برات بعدا باهات راه میان؟(من بعید بدونم چون از اصفهان خیلی اذیتشون میکنن)
پیمانکارشون رو چجوری پیدا کنم؟از کجا؟
از طرفی رفتن کل مسکن مهر رو فیبر کردن استقبال خیلی کمیم شده هیچی به هیچی تجهیزات گذاشتن استفاده نمیشه ازشون(خود معاون میگفت التماس میکنیم بیاید سرویس بدیم)
میخواهی واقعا 90 میلیون هزینه کنی که برات فیبر بکشن؟نقل قول:
موقعی که از پس پرداخت به پیش پرداخت تبدیل میشه تغییری در سرعت ایجاد میکنه ؟
ببین نیازی به تیر نیست.. از تیر های چراغ برق در خیابان استقاده میشه.. تجهیزات زمانیکه هست فقط شما نیاز به فیبر و فیوژن و باکس برای خودت داری نه چیز دیگری.. چندین مدل رو چک کن بگو آقا من تجهیزان از FAT تا محل سکونت خودم را بکشم .. شما به من سرویس میدید؟ اگر گفت اره .. بگو پیمانکارهای مخابرات کیا هستن شمارهاشون؟ تماس بگیر باهاشون هماهنگ کن بیا ببین چقدر هزینه میشه اگر دیدی به صرفه هست خودت انجام بده وگرنه اینی که میگی طولانی مدت درگیر میشی.. یا باید زیر میزی بهش بدی شاید کنار بیاد.. دلیل پا فشاریشون همون مسکن مهر هست که براشون درآمدی نداشته و حالا تلافیش برای شما شده...نقل قول:
یه ۴ تا مشترک پیدا کن بگو آقا ما الان ۴ تا هستیم ... باید این طرح بیاد تو محل تا بقیه هم ببین و بعد بخوان.. نمیشه که چشم بسته بهشون بگم! شما خودتم باشی قبول نمیکنی.. بعدشم وزیر داره این همه تبلیغ برای فیبر میکنه با ما راه بیا.. جای دوری نمیره..! هر ۲ روز یکبار بروو.. بگو عیدی بده به ما لطفا.. پاپیچ باشی احتمالا ممکنه شل کنه..
نه بابا کی میره همچین کاری رو بکنهنقل قول:
اهان باشه داداش.مرسینقل قول:
نظرت در رابطه با طرحی که وزیر چن روز پیش شروع کرد چیه؟
صبر نکنیم تا خودشون بیان؟
اینطوری هزینتم کمتر میشه. واینکه ممکنه شرکت های خصوصی مثل شاتل و اسیاتک و... بکشن و با کیفیت تر باشن نه؟
توی سرعت و پینگ فرقی میکنه اینکه کابینت فیبر نوری چقدر ازت دور باشه یا نزدیک باشه؟ مثلا ساختمانی که 10 متر تا کابینت فیبر نوری فاصله داره تا آخرین ساختمانی که 500 متر فاصله داره آیا فرقی بینشون هست؟
نه فرقی تو پینگ ایجاد نمیکنه.نقل قول:
برای من تو سرعت بین الملل فرق کرد از ۱۰۰ رسید به ۲۰۰ و داخلی هم از ۱۸۰ رسید به ۲۳۰نقل قول:
این مسکن مهرهای که واسش فیبر کشیدن فیبرش درست حسابی هستش؟ یعنی اینها هم میتونه به سرعت گیگابیتی برسه؟ اگه مخابرات بخواد خودش چنین سرویسی رو بده نیاز به زیر ساخت های خاصی داره یا فیبر کشی همین مسکن های مهر هم این امکان رو میده؟ چون تو همین تاپیک کسایی دیدم که رو همین سرعت های 50 100 هم مشکل داشتن
نقل قول:
این موضوع بستگی به مناطق داره .. اصلا قرار نیست هر جایی رو بکشن به راحتی .. درسته گفته اما بعدش ممکنه ۱۰۰۰ تا مشکل بوحود بیاد... شرکتهای دیگه هم که قیمتها فضایی شده همین الان شاتل قیمتهای فضایی FTTH تو سایتش هست که خیلی زیاده..
اینکه شما این سرویس رو حتی هزینه هاشو خودت بدی میتونی فیبر ۴ کور یا بیشتر بگیری و فردا اگر کسی سرویس خواست ازش هزینه فیبر کشی و... بگیری... مخابرات هم بگه نه شما میتونی اجازه ندی کسی سرویس بگیره .. چونکه شما هزینه رو پرداخت کردی..
اما میتونی کمی هم صبر کنی ببینی چه وضعیتی پیش میاد بابت فیبر و بعد دست بکار بشی
اها.باشه.ممنون که راهنماییم کردی یخرده صبر میکنم ببینم چی پیش میادنقل قول:
زنگ زدم گفت تو هیچ شهری نمیدیم که پروژه اش کنسل شدهنقل قول:
سوال دیگه اینکه اکثر سرعت های تانوما من دیدم روی 300 تا 400 هستش به نظر هم نمیرسه که محدود کرده باشن این بیشترین سرعت فیبر با این تجهیزات فعلیه؟ واسه سرعت های گیگابیتی با همین تجهیزات امکان پذیره؟
سلام دوستان
در ادامه پیگیریها به سامانه بازرسی مخابرات شکایت کردم که از طرفت مخابرات با من تماس گرفتند و گفتند اون FAT که شما عکس گرفتید تو نقشه فیبر نوری مخابرات نیست و بررسی که کردند بهم گفتند اون FAT مختص دستگاه ATM بانک کشیده شده و شبکه داخلی خودشونه و کر خالی برای خانه نداره و تا ارائه امکانات صبر کنید
حالا سوال من اینه : آیا این حرفا درسته و دیگه پیگیری نکنم؟ یا فقط خواستند منو دست به سر کنند؟
این که گفتن بانک شبکه داخلی خودش را داره درست هست در مراکز مخابراتی بانکها رک و تجهیزات و شبکه خودشون را دارن و مخابرات نمیتونه دخل و تصرفی در آن داشته باشهنقل قول:
شبکه خودش رو از طریق vpn داره و ...نقل قول:
ولی اکثر این خود پرداز ها ک تو خیابون مردم میخرن برای خودشون پول میذارن توشون هم برای بانک فکر کردید هستش؟
یا با مودم حتی سیمکارتی td وصله ؟
خودپردازها غیر از اونهای که مستقیم متعلق به بانک هست بقیه اش توسط کارمندهای بانک با یکی دوتا شریک میخرن و خود بانک هم تا حدودی برای تامین نقدینگی و نرم افزار یا همون ایمیج ازشون حمایت میکنه چون برای خود بانک هم سود داره و با یه مودم و با اختصاص شبکه دیتا توسط مخابرات به شبکه بانک متصل میشه من چندسال پیش براشون دستگاههای ups نصب میکردم و نحوه کارشون را دیدم البته الان دیگه آنقدر زیاد شده که دیگه سود چندانی نداره مخصوصا که هزینه تعمیرات و نگهداریش خیلی زیاد هستنقل قول:
این شماره 2020 چطوریه از هر شهری زنگ بزنی به مرکز مخابرات همون شهر وصل میکنه؟ من با مرکز مخابراتی شهرمون به مشکل بر خوردم میخوام مستقیما از استان اقدام کنن چطوری میتونم باهاشون تماس بگیرم که به مرکز شهر خودمون وصل نشه؟
دوستانی که این سرویس تانوما مخابرات رو دارن و در یکی از حرفه های طراحی سه بعدی یا انیماتور حرفه ای هستن میتونن در شرکت ما به صورت تمام وقت یا پاره وقت استخدام بشن. برای اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی ارسال کنید.
سرویس پس پرداختتون چن سالع بود؟نقل قول:
ازتون بابت تغییر طرح از پس به پیش پرداخت هزینه اضافی گرفتن؟
چون سرویس من 3 ساله با مودم رایگان بود بعد 2 سال تو پنلم که تغییر رو میزنم 200 هزار هزینه جبران مودم میاره
ولی 2020 میگه نزدیک 800 هزار باید هزینه تغییر طرح بدی
دوستان امروز حوزچه نزدیک خونمون رو باز کردند و فیبر کشیدن ، گفتند ما تجهیزات گزاشتیم داخل باید برید مرکز
میخواستم ببینم هزینش چه قدر میشه ؟
فیبر تا حوزچه کشیدن یعنی قابل ارائه هست اصلا ؟
باید بری مرکز مخابرتی منطقه تون اونجا بهت میگه اگه حوزچه نزدیک خونه باشه سیم کشی رایگانه دیگه اونجا بهتون میگن چه طرحهای فروشی دارن شاید مودم رایگان هم بدننقل قول:
من طرحم یکساله بود. مودم رایگان نبود ولی بابت کابل کشی هم هزینه نگرفتن از من. رفتم تو پنل قسمت خرید سرویس زده بود تغییر به پیش پرداخت. بعد از یک ماه تبدیل به پیش پرداخت زدم .هیچ هزینه ی اضافه ای نبود فقط طرح و انتخاب کردم.نقل قول:
سرعت طرحتون 30 مگ بود؟نقل قول:
و اینکه چقدر زمان برد تغییر طرح؟
نه سرعتم ۱۶ مگ بود. یک ماه بعد از اتصال طرحمو عوض کردم از پنل کاربریمنقل قول:
یعنی شما با سرعت 16 مگ تو تست اسپید آپلود و دانلود 200 مگ دارین؟نقل قول:
جسارتا شما مرکز استان هستی یا شهرستان؟نقل قول:
من چند روز بود سرعت و پینگم تو بازی های آنلاین دو برابر شده بود . امروز اتفاقی تست گرفتم از سرورهای آلمان دیدم سرعت همشون رو روی 2 تا 3 مگابیت محدود کردند ولی سرورهای جای دیگه به این شدت کم نشده . میشه اگر فیبر نوری مخابرات دارید شما هم یک تست سرعت از المان بگیرید
دوستان انگار از ویژگی های طرح سیاهنت اینه که dns خارجی بزارید ، اینترنت تون مختل میشه
گمون کنم عرزشی های سایبری سایت هایی مثل این را میخونن و گزارش میدن .