البته بستگی به سایت هایی که ازش دانلود میکنیدم داره ها ... بعضی سایتا من زیاد زیاد 600 کیلوبایت دانلودمه .. ولی بعضی سایت هایی که فیلم میگیرم سرعتم تا 5 مگابایت بر ثانیه میره.نقل قول:
Printable View
البته بستگی به سایت هایی که ازش دانلود میکنیدم داره ها ... بعضی سایتا من زیاد زیاد 600 کیلوبایت دانلودمه .. ولی بعضی سایت هایی که فیلم میگیرم سرعتم تا 5 مگابایت بر ثانیه میره.نقل قول:
ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز ، ولی این دیگه چیزی نیست که ندونم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پ.ن : رفقا اکانتم جدیده به خاطر فراموش کردن پسورد حساب قبلی و نداشتن ایمیلش ! و گرنه با 80 تا پست تگ کاربر فعال بخش 3g/4g رو داشتم !!! عین اماتورا رفتار نکنید خواهشا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره، ولی برای سیمکارت های دائمی قبول ندارم، پس اگر کسی سیمکارت دائمی داره بجای TDD براش همون همراه به صرفه تره.نقل قول:
۷ گیگ ۲۰FDD تومن
و ۸ گیگ TDD ۲۸ تومن.
قطعا افراد معمولی تفاوت قائل میشن بین این ۲ قیمت.
یا مثلا ۳۲ گیگ TDD ۸۰ تومنه
و ۳۰ گیگ FDD اونم ۲ ماهه ۶۰ تومنه
یا مثلا ۶۴ گیگ TDD در میاد ۱۵۰ تومن(البته مالیات احتساب نکردم)
و ۷۲ گیگ FDD هم همون قیمت در میاد!!!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
به لحاظ سرعت من تفاوتی ندیدمنقل قول:
اگر مودم تی دی دارید یه سیم کارت یوسیم بندازید توش با همون بسته مربوط به خود یوسیم به باند 42 وصل میشه
با هم یکی نیستند و تفاوت هایی دارند مثلا شما با سیم تی دی نمی تونید به نسل دو و سه وصل شید اما با مودم توی حالت فقط 4 جی می تونید به نسل چهار هم وصل بشید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
نه آقا قصدِ بی احترامی نداشتم... بله درجریان اکانتتون هستم :n08:نقل قول:
داستانش طولانیه.
اما من 9 ساله از ایرانسل 9 سیم کارت دارم.
و به این نتیجه رسیدم :
ایرانسل = کلاهبردار محض ...
ممکنه کم کاری کنه و بی مسئولیت باشه نسبت به پوشش و ...نقل قول:
ولی من در این ۱۲ سالی که ایرانسل دائمی دارم، موردی واسه تقلب و کلاه برداریو این حرفا ازش ندیدم.
دوستان گرامی، کسی اطلاع داره میشه اینترنت ۲ تا مودم رو باهم قاطی کرد و مثلا سرعت ۲برابر بشه؟ مثلا ۲تا مودم cat4.؟
یدونه لود بالانسر لازم دارینقل قول:
قیمتشم از ۱۴۰ به بالا
نقل قول:
نیاز به چیزی نداری دوست عزیز از اینها استفاده کن
speedify.com
connectify.me
از هردو بی نهایت ممنونم.
:n02::n02::n02::n02::n02::n16:نقل قول:
با سلام به دوستان. یه مودم وایمکس بدون مصرف ایرانسل دارم. می خوام توی طرح نعویض با یه مودم TD LTE عوضش کنم. نتیجه رو بهتون خبر میدم
بهتره اول تست کنی ببینی انتن میده td یا نه چون تعویض بخوای بکنی فقط هزینه مودم رایگانه و هزینه بسته همراه مودم رو که حدودا پنجاه تومن هست رو باید بپردازی و اجباری هم هست.نقل قول:
ممنون از پیشنهادتون. قبلاً یه DT350 گرفته بودم البته با قیمت 149 تومن. یکی از دوستان هم Z6000 داره که اون رو هم تست کرده بودم. تا حالا DT 350 آنتن دهی بهتری داشت ولی قطع و صلیش به نظرم از Z6000 بیشتره. این اومد نتیجه رو بهتون میگم.
دوستان کسی فرم ور / سافت ور جدید برای ZW101 سراع نداره؟ الان اینه روی مودم:
Software
MH-27304-2.0.3-R6-MTN
Firmware
4.2.2.0-27304
یک ماه قطع و وصلی بشدت زیاد شده مخصوصا وقتی برای دانلود میری و در آن واحد یک یوزر دیگه هم میخواد مثلا یه فیلم ببینه. مودم اتومات ریست میشه و بعد ۱۰ ثانیه دوباره وصل میشه به شبکه.
این مشکل از مودمه یا کابل یا شبکه؟:n41::n41::n36::n36:
معمولاً این کار باعث نمیشه سرعتتون دوبرابر بشه،، همون سرعتی که با یک سیم داشتید بین دو سیم تقسیم میشهنقل قول:
قبلا اینو تست کردم
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام دوستان ... من توی طرح تعویض با وایمکس مودم TD b5142گرفتم
تا یکی دوماه پیش سرعت اینستاگرام خوب بود اما چندهفته اس عکسا و ویدیوها دیرتر لود میشن یا تیک میزنن
ولی فیلترشکن که روشن میکنم سرعتش مثل اول خوب میشه
به نظرتون کاری میشه کرد؟؟؟ مثلا تغییر DNS یا چیز دیگهای؟؟
با چت آنلاین ایرانسل صحبت کردم گفت به ما ربطی نداره اینستاگرام و فقط اگر سرعت لود صفحات در مرورگر بده اطلاع بدین:n03:
بخدا انصاف نیست. 6 روزی میشه نت من قطعه. مودم فقط داره چشمک میزنه. 2 بار تماس گرفتم قرار شده از پشتیبانی باهام تماس بگیرن ببینن مشکل از چیه. مودم خرابه یا چی.نقل قول:
هیچ خبری هم نیست و کسی زنگ نزده.
اگر به قول فرمایش شما آنتن رو چرخوندن یه ور دیگه یعنی اصلا ارزش نداره فعلا کسی بیاد سراغ TD-LTE چون زیرساخت ندارن و فقط با حداقل امکانات دارن بازی میدن مردمو.
حیف یه ماه از شارژم میپره. اینا عمرا حالا حالا ها بخوان کاری برای من بکنن.
این مودم هم مثل وایمکس میره تو بایگانی تا دوباره دچار حماقت بشم و این رو با طرح جدیدترشون در آینده تعویض کنم. بازم شرف رایتل. مثل مرد داره کار میکنه.
اگر نظر بنده برای کسی مهم باشه خیلی به این تکنولوژی TD-LTE ایرانسل، حداقل در حوالی منطقه فرحزاد-ارغوان توجه نکنید.
دوست عزیز احتمالا سیم کارتتون غیرفعال شده .. چون برای منم همینطوری شد و گفتن مدارکت ناقصه .. شما سیم کارت فورجی معمولی بنداز تو مودم ببین چی میشه... و اینکه برو داخل برنامه ایرانسل من قسمت پرونده ببین سیم کارت مودمتو نوشته فعال یا تعلیق..نقل قول:
درودنقل قول:
دو تا نرم افزار معروف برای این کار وجود داره به نام های speedify و connectify dispatch .
اولی طبق تجربه ای که مدت ها پیش داشتم ، به صورت وــــی پی ان هم عمل میکنه که باعث میشه سرعتتون در اکثر اوقات بیاد پایین تر !
دومی ، واقعا نرم افزار فوق العادیه و میتونه چند تا کانکشن مختلف رو راحت با هم دیگه ادغام کنه ، ولی خب باگ هایی هم داره . مثلا وسط دانلود ممکنه استفاده از اینترنت یکی از کانکشن هاتون رو کنار بذاره و از دیگری فقط استفاده کنه (که در صورت به وجود اومدن این مشکل ، برای حلش کافیه یه بار برنامه رو ریستارت کنید ) .
البته اینم بگم که نسخه های جدید connectify dispatch که در سایت های وطنی هم قرار داره ، کرک هاشون به درستی کار نمیکنه و یا برنامه برای اکتیو شدن ، نیاز به اینترنت داره که عملا کار رو غیر ممکن میکنه . به خاطر همین ، باید از نسخه های قدیمی ترش مثل ورژن 5 استفاده کنید که ممکنه روی ویندوز های 8.1 و 10 به درستی کار نکنه ولی روی 7 مشکلی نداره .
ضمنا ، در صورت ترکیب دو تا اینترنت td lte هم احتمال بسیار زیاد نتیجه ای که میخواید رو نمیگیرید ! چون سرعتتون تقسیم میشه توسط دکل و عملا میشه همون سرعت اولیه ! در نتیجه ، باید از دو تا شبکه متفاوت استفاده کنید مثل 3g با td lte ، یا td lte دو تا اپراتور مختلف ! (در مورد ترکیب 4g و td lte ایرانسل هم ، احتمال زیاد به خاطر جدا بودن فرکانسشون تقسیم سرعت صورت نمیگیره ! ولی چون تست نکردم ، نظر قطعی نمیتونم بدم ...)
یا علی :n16:
ممنون. تو تماس هایی که گرفتم اگر سیم کارت مشکل داشت میگفتن بهم. قسمت پرونده هم سیم کارت فعاله. ضمن اینکه من 3 ماهه دارم از این نت استفاده میکنم. یه هفتست اینطوری شده. تو این سه ماه آنتن همون تک چراغ مونده بود. اما الان همین تک چراغ هم شده چشمک زننقل قول:
خیلی متشکر[emoji870]نقل قول:
سلام دوستان ... من توی طرح تعویض با وایمکس مودم TD b5142 گرفتم
تا یکی دوماه پیش سرعت اینستاگرام خوب بود اما چندهفته اس عکسا و ویدیوها دیرتر لود میشن یا تیک میزنن
ولی فیلترشکن که روشن میکنم سرعتش مثل اول خوب میشه
به نظرتون کاری میشه کرد؟؟؟ مثلا تغییر DNS یا چیز دیگهای؟؟
با چت آنلاین ایرانسل صحبت کردم گفت به ما ربطی نداره اینستاگرام و فقط اگر سرعت لود صفحات در مرورگر بده اطلاع بدین:n22:
درودنقل قول:
بهشون بفرمایید وقتی از طریق "مرورگر" وارد سایت اینستاگرام هم میشم سرعت پایینه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضع من و خیلی های دیگه هم در حال حاضر درست مثل شماست . 4-5 سال پیش که از وایمکس ایرانسل استفاده میکردم ، واقعا سرعتی رو که روی اسم بسته بود ، میگرفتم اونم در حالتی که انتن کامل نبود ... الان این td lte به شدت سرعتش برام تو ساعات مختلف متفاوته و مشکلی کندی لود یه سری صفحات (و حتی لود نشدن یه تعداد از تصاویر در بار اول لود سایت !) رو شبانه روزی دارم ! تازه اونم با انتن کامل و وضعیت نسبتا مناسب RSRP ,RSRQ و SINR !
دوستان مودم من رسید ...
ولی چراغ آنتن در حال چشمک زدن هستش ... حالا نمیدونم چون سیم کارت فعال نیست اینجوریه یا باید جای مودم رو تغییر بدم ؟
من تا یک هفته پیش که مودم دستم بود هیچ مشکلی با تلگرام و اینستا نداشت و اتفاقا تمامی سایت ها توی مرورگر حتی اینستا خیلی خوب لود میشدن حتی با cinr 2 دستکم 5 مگابیت میداد فقط نمیدونم چرا اپلودش همیشه زیر 1 مگ بود ، اتفاقا برای من برعکس شما اصلا از هیچ vpn نمیتونستم استفاده کنم ارور بسته بودن پورت ها رو میداد.نقل قول:
خخخ اینم میشه گفت ... آره درسته برای منم همینه بعضی سایت ها دیرتر لود میشن تصاویرشم مثل شما که میگی بعضیا باز نمیشن و باید رفرش بشه صفحه تا بازشهنقل قول:
کلاً با فیلترشکن سرعت لود صفحات خوب میشه
برای منم این گزینه های RSRP و... خوب هست تازه امروز بهشون گفتم گفت اصلا اونا رو چک نکنین فقط انتن روی مودم رو ببینید که زیاد باشه کافیه:n27:
شما اول برید داخل برنامه ایرانسل من یا سایت my.irancell.ir و شماره سیم کارت مودم و رمز رو بزنید احتمالا رمزش واستون ایمیل شده باشه .. بعد قسمت پرونده برید ببینید نوشته وضعیت حساب فعال یا خیر؟ اگر فعال بود که باید جای مودم رو تغییر بدین تا آنتن بده اگر منطقتون آنتن دهی داشته باشه وصل میشهنقل قول:
میشه، سرعت دانلود هم تو دانلود های مستقیم چند کانکشنه زیاد میشهنقل قول:
اگر مطالعه میکردید همون خط اول نرم افزارهایی که دادم نوشته:
Use multiple Internet connections simultaneously for their combined speed
خودم دیگه ۲ تا اینترنت ندارم ولی برای اینکه بدونید میشه و دیگه اطلاعات غلط ندید این ویدئو با استفاده از Connectify Dispatch:
youtube.com/watch?v=QWTjVnSz4QA
اینجا از ۲ وای فای استفاده کرده (یک کارت یو اس بی وای فای جداگانه هم گرفته) ولی نیازی نیست و میشه یکیشو با LAN وصل کرد و دیگری با Wifi
همونطور که دوست دیگمون هم اشاره کردن از سخت افزار LoadBalancer هم میشه استفاده کرد، ولی باید از Binding پشتیبانی کنه و همینطور Application Optimized Routing رو غیر فعال کنید، سرعت دانلود های چند کانکشنه (حتی speedtest) زیاد میشه ولی در برخی نرم افزارها و Browsing مشکلاتی در سایتهایی که SSL استفاده میکنند به وجود میاد ، بنابر این چندان برای استفاده عادی مناسب نیست
کارشناسای ایرانسل هم شدن شبیه کارشناس نماهای مخابرات !نقل قول:
امروز که زنگ زدم ایرانسل برای حل مشکل ، کسی که بهش وصل شدم ، یه خانم بود که حالا با اینش کاری ندارم ! چنان با زور و طلب کارانه صحبت میکرد که انگار ارث باباش رو خوردم ...
باز قبلا تماس میگرفتم یه پیگیری ثبت میکردن بعد یک ماه هم که شده قضیه اوکی میشد ! الان معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل سراسری باشه (که به نظر میاد این طوره) ، در صورت پیگیری همه کاربرا حالا چه از طریق 195 و چه از تماس با خودشون ، قطعا دیر یا زود حل میشه . از ایرانسل تو این 10-11 سال اخیر ، بارها دزدی دیدم ولی هیچ وقت نبوده که مشکلی داشته باشم و حل نکرده باشن ...نقل قول:
درودنقل قول:
سیم کارت فعال نیست . برای من بعد یک روز ، از حالت چشمک زن دراومد و فعال شد . برای شما هم نهایتا 24 تا 48 ساعت زمان فعال سازیش طول میکشه .
ضمنا ، نیازی نیست مودم رو روشن بذارید و دائم چک کنید که از حالت چشمک زن دراومده یا خیر ، لحظه ای که فعال شد براتون یه اس ام اس از سامانه cra.ir فرستاده میشه به خط اصلیتون با این نوشته که "فلان شماره با کد ملی شما ثبت شده" و شما مطلع میشید .
چند روز اخیر وضعیت خیلی خیلی بد شده. از همه لحاظ
با سلام مجدد به دوستان. سایت یلو قسمت تعویض مودم رو ورداشته واسه همین به 09366000000 زنگ زدم. شماره کارت دادن بهمن که هر وقت پولو ریختم خبر برم. مبلغ 47 تومن. پولو واریز کردم و خبر دادم. یه پیامک اومد که تا 72 ساعت دیگه مودم آماده تحویله. از اپراتور پرسیدم کدوم مدل رو تحویل میدین که گفتش رندومه و معلوم نیست!
فعلا td دستم نیست اما سرعت lte گوشی که تا چند روز پیش 30 مگ بود الان دور و بر 3 مگابیت هست اپلودش هم کمتر از 512 برای من سرعت td و 4g تقریبا به یک اندازه بود هر وقت یکیشون کم میشد اون یکی هم همون مقدار افت میکرد الان میتونم تصور کنم سرعت td چه جوری شده.:n02:نقل قول:
من موقعی که رفتم واسه تعویض پیش مرکز خدمات گفت که برای تعویض فقط مودم 2101 رو میدن فکر نکنم رندوم باشه مگر اینکه خود فروشنده اینطور بخاد.که اگر بخاد میشه.نقل قول:
ممنون. منم اینو به اپراتور گفتم. حتی بهش گفتم که یه Z6000 و یه DT 350 هم داریم، دیگه تکراری نفرستین که باز جواب داد شانسیه!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
منم مودم zw101 دارم و دقیقا همین مشکل رو دارم.
بعد از دانلود شدن که به یک حجم مشخصی رسید ، مودم ریست میشه!!!
البته قبل از این هم این مشکل رو داشتم که دائم قطع و وصل می شد از آنتن!
software : MT-23425-1.2.4-MTN-IRAN
Firmware :3.3.2.0-25755
با کابل های مختلف و حتی با و بدون استفاده از wifi امتحان کردم و همین مشکل رو دارم.
بقیه همچین مشکلی ندارن ؟
راه حل چی هستش ؟
سیم کارت بعد از حدود 24 ساعت از تحویل مودم فعال شد ... ولی هنوز هیچ رمزی با اطلاعاتی برای لاگین به پنل ایرانسل ندارم (از سایت یلو خریدم)...
توی خونه 3 تا آنتن دارم با مودم 2510
پینگ 8.8.8.8 حدود 160
پینک 4.2.2.4 حدود 175
اینم نتایج SpeedTest
سرور کالیفرنیا Internet Solution
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور آلمان شهر مادنبرگ
سرور تهران رایتل
با سرور لندن یدونه میندازی؟
بعدش چرا پینگ US چرا اینقدر بالا هست?
خدا کنه بازی هام هیچکدوم سرورهاش تو آمریکا نباشن!}
چون منم از همین سایت یلو میخوام مثل خودت بگیرم فقط قضیه این 100 گیگ چیه چرا این اینقدر داره بصرفه تر از ایرانسل میده بسته؟
بعدش بچه ها بهترین مودم TD-LTE ایرانسل کدومه؟
Z6000?
تعریف AIR MASTER3000 هم شنیدم
با سرور لندن یدونه میندازی؟
بعدش چرا پینگ US چرا اینقدر بالا هست?
خدا کنه بازی هام هیچکدوم سرورهاش تو آمریکا نباشن!}
چون منم از همین سایت یلو میخوام مثل خودت بگیرم فقط قضیه این 100 گیگ چیه چرا این اینقدر داره بصرفه تر از ایرانسل میده بسته؟