3 روز پیش 10گیگ خریدم الان فقط1گیگ مونده دانلود خاصیم نداشتم:n03::n03:
Printable View
3 روز پیش 10گیگ خریدم الان فقط1گیگ مونده دانلود خاصیم نداشتم:n03::n03:
این td lte. مبین نت واقعا عالیه ! هم حجمی که میده برای روزانه و شبانه و هم قیمتش ! فقط شما میدونین تو کدوم شهر ها هست ؟ تو سایتش رفتم زیاد چیزی نفهمیدمنقل قول:
توی تاپیک TD-LTE جواب دادم. ادامه بحث مبین نت رو توی تاپیک خودش پیگیری کنیدنقل قول:
من برای دیشب از تو 5 ساعت دانلود رایگان 21 گیگ دانلود کردم اما تو سایتشون زده 29 گیگ دانلود داشتی. جالبه سرعت من 12 مگابیت هست که اگه بخوایم ایده آل در نظر بگیریم میشه 27 گیگ دانلود توی 5 ساعت.
یه شکایت با سند و مدرک برای 195 نوشتم ببینم بالاخره میشه دست این شرکت دزد رو از حجم خوری کوتاه کنیم یا نه.
خیلی ممنون بابت اطلاع رسانی، به زودی از شر شرکتهای dsl حروم خور راحت میشیمنقل قول:
جریان این چیه ؟ یعنی اپلود هم پولی شده ؟؟:n36:
مشترک گرانقدر
بر اساس مصوبه 253 کمسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک سرویس ها از تاریخ 95/12/05 بر مبنای مجموع ترافیک ارسال و دریافت محاسبه خواهد شد. جزئیات این مصوبه در وب سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل رویت می باشد.
همچنین از تاریخ فوق شیوه محاسبه ترافیک شبانه در بسته های جدید تغییر نموده و به جای پرداخت یک سوم ترافیک مصرفی خود، شما می توانید با پرداخت فقط 5000 تومان در ماه در بین ساعات 2 الی 7 صبح از سرویس شبانه کاملا نامحدود بهره مند گردید.
سلام دیشب یک گیگ شبانه رایگان دانلود کردم ولی غیر رایگان حساب کرده لعنت به پارس
من قصد تمدید رو دارم
مصرفم درماه تفریبا 15 گیگه
گشش خطم خوب نیست بنابراین روی 2مگ هست
سرویسی ک الان دارم256 هست
دارم نگا میکنم درعرض 3 ماه بااین کیفیت من 220تومن پول دادم!!!1 چون حجم تمام میکردم
چه سرویسی بخرم برام بصرفه تر باشه
من قصد تمدید رو دارم
مصرفم درماه تفریبا 15 گیگه
گشش خطم خوب نیست بنابراین روی 2مگ هست
سرویسی ک الان دارم256 هست
دارم نگا میکنم درعرض 3 ماه بااین کیفیت من 220تومن پول دادم!!!1 چون حجم تمام میکردم
چه سرویسی بخرم برام بصرفه تر باشه
از پارس آنلاین نگیری بهتره! من که رفتم td lte مبین نت گرفتم بسیار راضی هستم سرعت هم تا 35 مگ میگیرم.نقل قول:
مبین نت هم شبانه رایگان داره؟نقل قول:
توی سایتش الان نگاه کردم توی طرح ویژه مشترکین جدیدش فقط 10 گیگ برای یک سال شبانه رایگان زده بود
این که به جایی نمیرسه!
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
طرح های شبانه هم داره من طرح یک ماهه 30 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانه گرفتم.نقل قول:
بله الان دیدمنقل قول:
با یه جمع و تقسیم که حساب کردم دیدم خیلی با صرفه تره
من ماهی حدود 30 گیگ روزانه مصرف دارم و 30 گیگ هم شبانه، البته با این ترافیک اضافه ای که پارس حساب میکنه...
یعنی حدود 50 تومن هزینه میکنم ماهیانه برای اینترنت پارس آنلاین که با این طرح های مبین نت که دیدم با ماهی 40 تومن همین 30 گیگ روزانه ولی شبانه خیلی بیشتر میتونم بگیرم و سرعت بالاتر
فقط یه سوال
توی هوای بارونی و برفی و تغییرات جوی سرعتش کم نمیشه؟
مودم TD-LTE هم میشه مثل وایمکس همراهمون به جاهای دیگه ببریم یا ثابته دیگه کلا توی یه منطقه خاص؟
تو تاپیک مبین نت سوالات رو بپرسید بهتره.نقل قول:
تو هوای بارونی و برفی فرقی نمی کنه. ثبات سرعتش خیلی خوبه. یعنی همینجوری بمونه که واقعا فوق العاده هست.
مودمش هم مثل وایمکس میشه همراهتون ببرید.
سلامنقل قول:
البته اگه طرح یکساله که 20 درصد تخفیف هم داره رو بردارید به نظرم برد میکنید
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بله من باب مقایسه گفتمنقل قول:
خوب که در مقایسه و تنوع طرح ها غرق شدم بعدش متوجه شدم منطقه من فعلا تحت پوشش td lte نیست [emoji23]
فعلا مجبورم چند ماهی رو با پارس سر کنم تا تحت پوشش قرار بگیره
من همیشه به خاطر مشکلات وقفه یکی دو هفته ای که بین رانژه پیش میاد سعی میکردم شرکتمو عوض نکنم ولی برای رفتن به lte این مشکل رو دیگه ندارم
امروز طرح تمدید 6 ماه و دو ماه اضافه رو به همراه شبانه رایگان خریداری کردم
بعد از خرید متوجه شدم پارس زحمت کشیده قرارداد فعلی من رو دوماه اضافه کرده، نه قرارداد بعدی که بعد از پایان طرح فعلیم فعال میشه!
یعنی طرحی رو اومده دوماه تمدید رایگان زده که شبانه یک سوم داره نه رایگان! در صورتی که توی هیچ قسمتی از تبلیغاتش و یا زمان خرید و فاکتور ننوشته که قرارداد فعلیتون دوماه تمدید میشه نه قرارداد جدید
یعنی دزدتر از پارس آنلاین خودشه! دیگه به دله دزدی رو آورده
آخرین باری هست که با پارس تمدید میکنم، به محض پوشش lte سریع از شر پارس خلاص میشم
من بعد 2 سال دوری دوباره از پارس سرویس گرفتم . سرویس گیم 6 ماه الان حدود 1 ماهی میشه دارم استفاده میکنم
و همینطور ip static هم 1 دونه خریدم. از حق نگذریم هیچ سرویسی برای گیم با این ثبات من ندیدم غیر از اینکه پینگ خیلی پایینه
سرعت وب گردی هم بالاتر هست نصبت به بقیه شرکتها که این مدت داشتم
سالها پیش من خیلی از isp های مختلف رو سرویس میگرفتم چون چند تا خط داشتیم تست میکردم هیچ کدوم به پای پارس نمیرسید
برای گیم البته یه دوره هایی بود خراب میشد که کلی بود برای جو اون موقع کشور . ولی حالا هم جالبه که هنوز همچین کیفیت خوبی داره
پروفایل گیمش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر کیفیت مناسب هست فقط حجم دزدی شدیدی که داره مشکل ساز میشه.نقل قول:
البته منم سرویس گیم رو داشتم و فیفا آنلاین که بازی می کردم از هر 10 تا بازی 2 تاش میپرید بیرون!!
فکر می کنم بهتر باشه تماس بگیرید اعتراض کنید. شاید تغییر دادند. به هر حال ممنون بابت اطلاع رسانی. فکر کنم 3 ماهه تمدید کنم که هدیه نداشته باشه بهتره....نقل قول:
نقل قول:
کلاً برای بازی آنلاین، پارس آنلاین بهتر از بقیه ISP های ADSL هست. که البته پارس هم ساعات خاصی بهتره. مثلاً صبح ها در منطقه ما مشکل قطعی هست و برای بازی آنلاین چند بار قطع میشه ولی عصرها و شب ها بهتره!
من از شرکت های دیگه هم برای بازی آنلاین استفاده کردم و مزخرفترینشون آسیاتک هست! شاتل هم جالب نبود.
پارس آنلاین بهتره ولی قیمتش بالاتره و حجم رو هم یخورده فک میکنم زیاد کم میکنه!
در کل TD-LTE ایرانسل بهتره
بله حتما زنگ میزنم بهشوننقل قول:
ولی چون دیروز و امروز تعطیل بود و احتمال میدادم به نتیجه نرسم و دیروز هم کلا سر کار بودم و سرم شلوغ بود نتونستم زنگ بزنم
فردا حتما از خجالتشون درمیام[emoji6]
حجم خوریش خیلی زیاده
نمیدونم واقعا
سلام
بهترین بسته پارس چیه ؟!
جشنواره نداره عجب !
سلام دوستان عزیز ...آخه این چه جشنواره ای هست ...همه جای دنیا اینترنت ای دی اس ال انقدر ارزون هست که مردم کمتر سراغ اینترنت همراه میرن ولی تو ایران برعکس هست...انقدر ای دی اس ال گرون هست که الان اینترنت همراه با صرفه تر شده...الان مثلا پارس انلاین جشنواره گذاشته و بسته شیش ماهه با 12 گیگ حجم رو گذاشته 84000 تومن در حالی که ایرانسل بسته 12 گیگ با مدت اعتبار یک سال ,توجه کنید مدت اعتبار یک سال رو میده 42000 تومن .. دقیقا نصف قیمت با شیش ماه اعتبار بیشتر...تازه این رو هم اضافه کنید که سرعت پارس انلاین من به زور به 8 مگ میرسه در حالی که 4 جی ایرانسل سرعتش برا من 50 , 40 مگ هست و همیشه همراهم هست و هر جا برم اینترنت دارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله دقیقا حق با شماست
منم مجبورم موندم
امروز با پارس آنلاین برای هدیه جشنواره تمدید تماس گرفتم، گفتن با تموم شدن حجمتون قرارداد جدید با دوماه اضافه براتون استارت میخوره، حتی اگر شما توی تنظیمات سرویستون اتمام قرارداد رو براساس زمان (نه ترافیک و زمان) انتخاب کرده باشید! یعنی منی که 3ماه از قراردادم مونده بوده اگر تا قبل از اون ترافیکم تموم بشه خودشون اجبارا باقیش رو میسوزونن! با اینکه توی تنظیمات زدم براساس زمان باشه فقط، یعنی دزدی پشت دزدی!
بهش میگم خوب این سیستمون اشتباهه میگه آره به نظر منم اشتباهه[emoji52]
خدایا ما را از شر پارس آنلاین رها فرما [emoji24] [emoji24]
دوستان ترافیک شبانه رایگان برای همه مشترکین اعمال شده و ربطی به جدید و قدیم بودن مشترک نداره؟
بعد اینکه باید مودم رو ساعت دو خاموش و روشن کرد یا خودکار شبانه محاسبه میکنه؟
ممنون
دوستان ترافیک شبانه رایگان برای همه مشترکین اعمال شده و ربطی به جدید و قدیم بودن مشترک نداره؟
بعد اینکه باید مودم رو ساعت دو خاموش و روشن کرد یا خودکار شبانه محاسبه میکنه؟
ممنون
خیر براساس قراردادتون ترافیک شبانه رو محاسبه میکنه، اگر قرارداد فعلیتون از قبل یک سوم بوده تا پایان قرارداد همون یک سوم هست، قراردادهای جدید هم دو نوع با هدیه شبانه و بدون شبانه رایگان دارننقل قول:
نیازی به خاموش و روشن کردن مودم نیست
سلام دوستان چند وقتیه قطعی های زیادی دارم و خیلی رو مخه ، خط رو چک کردیم هم خودم هم شرکت مشکل نویز
نداره با اسپیلیتر و بدون اون هم تست کردم هیچ تلفنی هم روی خط وصل نیست با دو تا مودم دیگه هم تست کردم باز
همینطوره ببینید تو عکس کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟!
سلام دوستان چند وقتیه قطعی های زیادی دارم و خیلی رو مخه ، خط رو چک کردیم هم خودم هم شرکت مشکل نویز
نداره با اسپیلیتر و بدون اون هم تست کردم هیچ تلفنی هم روی خط وصل نیست با دو تا مودم دیگه هم تست کردم باز
همینطوره ببینید تو عکس کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟!
برای منم گزارش همین طوری نشون میده
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟
واقعآ باید تاسف خورد به حال این شرکت
ماهی 60 تومن دارم پول 8مگ میدم شبانه نامحدود اونوقت سرعت دانلود با آپ استریم 16 شبانه روی 100 کیلوبایته
دیگه حرصی شدم درخواست جمع آوری دادم اول دختره گفت 4 روز دیگه باهاتون تماس گرفته میشه تا شکایت 195 زدم سریع تماس گرفت
یکی از بی ادب ترین اپراتورهایی بود که دیدم .. هرجور شده بود با بی ادبی کامل میخواست منو قانع کنه .. یعنی رفتارش جوری شد حاظرم به نت ایرانسل ماهی 100 بدم ولی به پارس آنلاین ندم
متاسفم فقط ..
عجبا یعنی انقدر گند شده؟نقل قول:
سلام دوستان
از تهران منطقه ی مخابراتی شهید غریبی کسی هست که اشتراک پارس آنلاین داشته باشه؟
چطوره خوبه سرعتش؟ قطعی وصلی یا مشکلی چیزی داره؟
چندتا از مشکلات خودم رو بگم که با پارس داشتمنقل قول:
1-نوسان snr یعنی هربار که مودم رو رفرش میزدم نوسان شدید در snr میدیدم مثلا از 25 میپرید روی 9 یا مثلا 6
اگر این مشکلو دارید بهشون بگید تا درستش کنند
2-این مشکلی که تو گزارش مصرف دارید رو من هم داشتم که ظاهر به خاطر این بوده که تو سیستمشون مک آدرس مودمم براشون 2 بار ثبت شده بود که بعد درستش کردن البته نمیدونم علتش این بوده یا نه،چون من شکایت کردم سامانه 195 و اونجا جوابمو دادن که الان یادم نیست چی جواب دادن
سلام دوستان من میخوام ازصبانت برم پارس انلاین میشه ازصریق سایتش ثبت نام کردیانه شمارمم زدم پوشش میده ممنون یه راهنمائی بکنین