بین 250 - 320 کیلوبایت و سرور خارج بین 120 - 150 . و بعد از محدودیت 20 کیلوبایت برای داخل و 6 کیلوبایت برای خارج :n29:نقل قول:
Printable View
بین 250 - 320 کیلوبایت و سرور خارج بین 120 - 150 . و بعد از محدودیت 20 کیلوبایت برای داخل و 6 کیلوبایت برای خارج :n29:نقل قول:
از صبح تا الان نت افتضاح شده! پینگ بالا ، تک کانکشن رو 10 کیلوبایت ، سرعت دانلود پایین و دارای نوسان و ناپایدار!!!
کسی دیگه ای هم این مشکلاتو داره؟!
من art4 دارم درحالت عادی سرعت دانلودم حدود 250-260 هست ولی امروز سرعت دانلودم از شاتل لند شده 80
در حالیکه سرعت دانلودم با سرورهای داخلی مثل ir1.php.net همون حدود 240 هستش .
می خواستم ببینم سرعت شاتلند برای شما هم کم شده یا نه ؟:n18:
نقل قول:تایید میشه:sq_19::V10::exclamatiنقل قول:
نقل قول:
سلام منم میخوام همین سرویس بگیرم ولی سرعت شما خیلی کمه خط 15 مگ باشه سرعت 600؟!!! سرعت شبانه چند بود امتحان کردید؟ پشتیبانی میگفت سرعت شبانه همون 128 هست البته بستگی به خط داره ؟! سوال سرعت شبانه چنده لطفا اگه میتونید تست سرور خارج هم بزارید
سلام 8 مگابایت برای دانلود منظور 800 کیلوبایت در idm هست یا همون 8 مگ ؟ اگه اکو 4 بگیرم سرعت دانلود چند میشه ؟ خط هم مشکلی نداره چون نزدیک مرکز مخابراتی هست تا 11 مگ بوده بدون نویز و مشکلنقل قول:
برای من مشکلی نداره. اوضاع نرماله...:n01:نقل قول:
راستی من پینگ ام خوبه حدودای 178 برای گوگل هست
اینم از art 4 من با سرور برلین تست زدمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان پینگ و سرعت دانلود ( تک کانکشن و 32 کانکشن ) اوکی و خوب شده مثه قبل ولی سرعت از شاتل لند نوسان داره و پایینه که نشون میده سروراش ترکیده : ))نقل قول:
8 مگابیت = 1 مگابایت سرعت دانلود در IDMنقل قول:
جدیدا" سرعت همه سرویسهای اکو رو تا جایی که خط بکشه و حداکثر 16 مگابیت باز میزارن ولی ممکنه تو همه مراکز مخابراتی این کارو نکنن.
با پشتیبانی حرف میزدم میگفت سرعت روز هرچی خط بکشه بازه شب فرق داره و سرعت محدود میشه به سرعت پهنای باند! یا خطی که گرفتین گفت 128 ساعت رایگان همون 128 هست اکو 4 سرعت 400 هست که بستگی به خط شما بالاتر هم میره آخه قیمت های شاتل خیلی بالا هست اگرم اکو 1 با اکو 8 فرقی نداشته باشه که خیلی مسخرس اینهمه پول بگیرن که چی؟ شماره موبایل گرفت که خبر بده خط امکان هست یا نیست خبری نشد؟نقل قول:
سر همین موضوع بنده قصد دارم سرویس اکو 8 مگی که دارمو در تاریخ سر رسیدش به اکو 128 تغییر بدم. چون اکو 128 رو در هر مرحله ای راحت میشه با پرداخت مابه التفاوتش به اکوهای بالاتر ارتقاء داد ولی اکو 8 مگ رو تا دورش تموم نشه هیچ کاریش نمیشه کرد!نقل قول:
تایید می کنی بعد از 80 گیگ دانلود محدود می کنن یا نه همون 23 گیگ هست ؟نقل قول:
داداش نوشتم ی مگو 600 همون 1600KBنقل قول:
البته سرور خارجی حد اکثر 500 هس سرور داخلی تا ی مگ و 600 میره
داداش دمت گرم فقط اگه شبانه دانلود کردی یک خبر بده سرعت محدود میشه یا نه ؟ البته با محدودیت حجمی که شاتل داره نباید سرعت محدود کنه! ولی پشتیبانی گفت بازه شب فرق دارهنقل قول:
زاستش من تا حالا بالای 30 گیگ در ماه مصرف نکردم که بدونم چی میشه تا حالا که محدودم نکردن:n01:نقل قول:
سرعت شبانه چطوریه تو شاتل
- - - Updated - - -
سرعت شبانه چطوریه تو شاتل
مرکز مخابراتی با مرکز مخابراتی فرق داره نمیشه جواب دقیقی داد.نقل قول:
دوستان
شاتل اين دو روزه واسه من رو سروراي خارج مخصوصا ايتونز و اپل استور بدجور بازي دراورده. قند شكن هم به زور وصل ميشه!
شما هم همين مشكل رو داريد يا از مختص منه؟
ممنون
دوستان
شاتل اين دو روزه واسه من رو سروراي خارج مخصوصا ايتونز و اپل استور بدجور بازي دراورده. قند شكن هم به زور وصل ميشه!
شما هم همين مشكل رو داريد يا مختصه منه؟
ممنون
من فکر میکردم فقط من این مشکل رو دارم ولی مثل اینکه شاتل خودش هم داره زحمت فیلترینگ رو میکشه!نقل قول:
چند روزه که هیچکدوم از سرویسهای کریو و سیسکو و... کار نمیکنن!
اين فقط براي شاتل نيس، حتي اسياتک هم همين مشکل رو داشتهنقل قول:
سلام دوستان
می خواستم یکی از سرویسهای نامحدود شاتل رو بگیرم اما برام سخت شده تصمیم در مورد این که کدوم رو بگیرم
اول این که دیدم برخی از دوستان گفتن فرقی با هم ندارن، واقعا رو سطحی هم که محدود میشید تاثیر نداره؟
کسی تجربه داره که مثلا با ART3 و ART4 تا چقد میشه دانلود کرد قبل محدود شدن؟!
یجایی یه نفر نوشته بود وقتی محدود بشید مثل پارس آنلاین نیست که باز از سر ماه محدودیت برداشته بشه و به صورت پلکانی محدودیت رو بر می دارن!
درسته؟!
این عدم شفافیت در مورد سیاست محدودیتشون باعث شده آدم نتونه تصمیم بگیره
من فک می کنم حداکثر ماهی 30-40 گیگ دانلود کنم ولی نمی خوامم جوری باشه از این بترسم که قراره داغونم کنن اگه دانلود کنم
آخه آدم سرویس نامحدود می گیره که این دغدغه ها رو نداشته باشه دیگه!
لطفا دوستانی که نامحدود دارن راهنمایی کنن خصوصا در مورد محدودیتها
راستی یادم رفت بگم، من می خواستم قرارداد یه ساله ببندم چون نوشته بود که با این کار 11% تخفیف می گیرید، ولی دیدم برخی دوستان گفتن با تموم شدن قرارداد و تمدید اون از محدودیت در میاید! اینجوری باشه آدم وسوسه میشه بخاطر فرار از محدودیت احتمالی همون یه ماهه بگیره! در این مورد هم ممنون میشم نظر و تجربتون رو بفرمایید
باز امشب سرعت دانلود از شاتلند کم شده برای شما هم همینطوره؟:n13:
از ساعت 11 صبح تا الان که 1 شبه نوسان داشت ولی الان فیکس شد فک کنم به خاطره تعطیلات بودنقل قول:
والا سرعت من هم کلا افتصاح شده تو ساعات رایگاننقل قول:
چن روز پیش توی همین تاپیک در مورد محدود شدن و افت سرعت نامحدود پست دادم :
دو روزه بدون رفع محدودیت سرعت از ساتای خارجی از 30-40 شده 60-70 و سرعت از ساتای داخلی همون 220 هست.نقل قول:
من سرویس آرت 1 دارم
دانلود از یک سری از سرورهای داخلی (نه همه شون) با نهایت سرعت هست
و دانلود از یک سری سرور های ایرانی و سرورهای خارجی 30-40 هستش
این ا محدود شدن سرویس من هست و یا اینکه اختلال شبکه هستش؟
به نظرم سرعت رو کلا روی سرویس های نامحدود کم کردن.
نظر شما چیه ؟
به علت رایگان کردن شاتل لند همیشه این مشکلات را دارند. بر روی سایت های خارج از ایران ( بر روی سرورهایی با موقعیت خارج از ایران هاست شده اند ) این کندی سرعت وجود دارد و همگانی است.
سرعت رو شاتل لند چقد بده...
من ارت ٤ هستم ماهيانه ميانگين ٥٠ گيگ مصرف ميكنم تا حالا محدود نشده سرعتش
سرعتمم تا دومگابيت درثانيه ميره
البته من بخاطر مشكل خطم نهايت سرعت خطم همون دو مگه
دركل راضيم ازش چون مصرف زياده نميتونم از سرويس هاى محدود استفاده كنم
سرعت بنده حتی از ساتل لند هم زیاد نیست و همون 60-70 هست ولی از سایت های داخلی همان 200 هست.نقل قول:
16 مگ جشنواره سرعت از شاتر لند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کسی میتونه آپلود بکنه روی شاتلند؟؟؟
سلام اقا یه فایل 80 مگی رو نمیشه آپلود کرد از آدرس . شاتل لند :n27:
فایل هم سرور ایرانه . برای بقیه هم این مشکل هست ؟
سرورای شاتل لند ترکیدن! اصلا نمیشه چییزی دانلود کرد.سرعت شده در حد دایل آپ!!!
امروزم سرعت دانلود از شاتلند رفته رو 70 -80 شما وضعتون چطوره ؟:n21:
دوستان سرعت خیلی نوسان پیدا کرده از 1.7 مگ میرسه به 50 کیلو
مال من که روی 1.2 و 1.3 و اصلا پایین نمیاد حتی دانلود شبانش از سرورای دیگه:n05:.البته اینو بگم دانلودامو مدیریت میکنمو زیاد دانلود نمیکنم .چون اگه محدود کنند سرعتم اول میاد روی 500 و اگه باز دانلودمو مدیریت نکنم روی 70 کیلویایت میاد.چون تجروبشو دارم میگم:n27:
دوستان زاهدانی کسی نیست ؟ چند روزه کلا dsl خط وصل نمیشه زنگ زدم پشتبیانی میگه مخابرات و شاتل مشکلی نیست بعد از پسر داییم میپرسم اونم خطش مشکل داره.
2 ساعت پشت تلفن میزارن ادمو آخرم چرت و پرت تحویل میدن مشکلی نیست.
والا نخواستیم شاتل لند. اصلا نمیشه یه فایل ریموت کرد. بعضیا از صبح تا شب دارن آموزش قوقولی قوقو خروس تا نقش عمه زینب در فلسفه مدرن دانلود میکنن. نابود کردن سرورها رو. والا ایرانی جماعت همینه هرچی مفت باشه حتی بدردشم نخوره دانلود میکنه. بخدا از اول شاتل لند سرعت شبانم شده 30 کیلوبیت. نمیتونم یک گیگ هم دانلود کنم.