والا من چیز خاصی که سر در نمیارم مدلش یادم نمیاد! حتما نگاه میکنم میگم ولی :11: تو جمهوری دیده بودم.نقل قول:
Printable View
والا من چیز خاصی که سر در نمیارم مدلش یادم نمیاد! حتما نگاه میکنم میگم ولی :11: تو جمهوری دیده بودم.نقل قول:
ممنوننقل قول:
:31:نقل قول:
دو راه به ذهنم میرسه راه اول که ساده تر خودش رو وقوطیش رو بدی من استفاده کنم تا بفهمم چطوری هست.:27:
راه دوم اینه که فعلا صبر کنی مگر دوستان بتونند کمک کنند تا از یه کاربری که داره جای دیگه بپرسم جوابش رو بگم.
الان فرستادم با پیک ، میاد تا نیم ساعت دیگه:31:نقل قول:
پ.ن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(این راه ساده تر بود :دی)
The ear cup with the label is actually the left side whilethe one with the screws is the right side. I think this can be unscrewed to let the wire pass in between when in stock configuration.نقل قول:
کد:http://www.head-fi.org/t/431705/review-sennheiser-hd-25-1-ii
سلام دوستان
ممنون میشم اگه بنده رو هم راهنمایی کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب میخواستم ببینم که بنده با بودجه حدود 50.000تومن برای
موزیک های پاپ چیمیتونم تهیه کنم.البته آهنگهای لایت هم زیاد گوش میدم.
مورد استفادمم نوت بوک و گوشی هست.با این دو بیشتر موزیک گوش میکنم.(اگ0ه بلوتوثباشه که بتونم با هردو،آهنگ گوش کنم بهتره.)
بیشتر رو کیفیت آهنگ حساسم.میخوام که بیس خوبی داشته باشه.ولی گوش رو ادیت نکنه
واقیتش من از هد فون آنچنان سردر نمیارم واگه یدونه تقلبی رو بهم بدن نمیدونم که تقلبیه.
لطفا موردهایی رو پیشنهاد بدین که تقلبیش تو بازار کمک باشه.اگه امکانش هست فروشگاهی،جایی که بتونم کالای اصل رو تهیه کنم رو بهم معرفی کنید.
لطفا اگر براتون مقدوره یه عکسی هم ازش نشون بدین:11:
سلام و مرسی به لطف شما خوبنقل قول:
یکی از دو مدل سونی زیر به نظرم بهترین توی این رنج قیمت هستند و کاملآ مناسب کاربرد شما:
1. Sony MDR-E10Lp
2. Sony MDR-ED12 که این یکی نسبتآ بیس قوی تری داره و کاملآ مناسب برای راک هست
هر چند ممکنه با قیمتی که دارند شما شوکه بشید اما به نسبت قیمت عالی هستند.
شما هم موفق باشید.
چه عرض کنم ما که فقط با این فروم این مشکل رو داریمنقل قول:
سعی کنید هدفون ارزان قیمت (زیر 100 تومن) دست دوم نخرید چون این رنج قیمت هدفون بعد از مدتی استفاده که ما هم دقیقآ نمی دونیم اون فروشنده خاص هر چند دوست و آشنا چطور ازش استفاده کرده بالانس خودش رو از دست میده و کیفیت اول رو نداره که این مورد تقریبآ بعد از خرابی کابل که از ظاهر نمی شه تشخیص داد که چند وقت دیگه ممکنه قطع بشه دومین ایراد هدفونهای ارزان قیمت هست که کاربر رو مجبور به خرید هدفون جدید میکنه
به هر حال اگر مدت کوتاهی از استفاده اون گذشته و مطمئن هستید که زیاد با ولوم بالا ازش استفاده نمی شده و همچنین اینکه نویزکنسلینگش کاملآ مورد استفاده شما هست بصرفه هست اما اگر نویزکنسلینگش مورد استفاده شما نیست ارزش نداره
در آخر حتمآ فرصت تست یک روزه رو از فروشنده هر چند عزیز و دوست بخواهید تا به دون شرط از شما پس بگیره و شما هم توی این زمان فرصت دارید غیر از جعبه و محتویات اون که اصلآ مهم نیست و اصل بودنش که باز هم مهم نیست فقط به ظاهر هدفون دقت کنید و همینطور به کیفیت صدا چه در ولوم کم چه با ولوم متوسط و کمی هم دقت در ولوم بالا
هر اشکالی که به نظرتون یک کمی غیر طبیعی میومد = پس دادن هدفون بدون اینکه فرصت از دست بره
در آخر آخر معمولآ هدفونها طول عمرشون رو میشه از خش های روی نوک فیش متوجه شد هر چه نوک فیش کدر تر باشه و خش خشی تر به همون نسبت عمر بیشتری از اون گذشته و نکته بعدی معمولآ برای هدفونهای تو گوشی بدنه بیرونی به دلیل اینکه کاربر مجبور هست اون رو با دو انگشت محکم توی کانال گوش قرار بده نسبت به اطراف دچار ساییدگی می شه و اینکه کابل اغلب هدفون های تو گوشی که مدت زیاید مورد استفاده قرار گرفته کمی خشک تر از یک کابلی هست که یک ماه از استفاده اون می گذره و برای تشخیصش کافی کابل رو توی مشتتون مچاله کنید و اون رو بندازید روی میز تا 2 ثانیه بعد کابل باید در حال باز شده باشه و هر چه کابل عمرش بیشتر باشه این زمان کمتره و کمتر از هم باز میشه
شما هم موفق باشید.
ممنون اطلاعات بسیار مفید و کاملی بودنقل قول:
راستش هدفون حدودا آکبنده و تقربیا یکی دوبار استفاده شده و چون صاحبش دیگه احتیاج نداره به این هدفون گذاشته واسه فروش...البته قیمت پایه 30 تومن بوده و بصورت مزایده هستش! ولی من اگه بیشتر از 35 بشه نمیخرمش
:20:
سلام به شمانقل قول:
مرسی از نظر لطف شما
دلیل اصلی اینکه از Rezaomido راهنمایی می خان اینه که تا وقتی که باشم انگار یه هیولا نظاره گر پستهای دوستان هست و کسی پست نمی ده و می ترسن پست بدن من که خسته شدم از بس گفتم بابا هر چی که می دونید بگید کسی اینجا شمارو به میخ نمی کشه نهایتش اینه که اگر فرضآ شما اشتباهی رو عنوان کردید 2 حالت عالی پیش میاد که هدف ایجاد این تاپیک همین بوده:
1. شما توسط کاربرهایی که اشتباه شما رو متوجه شدند راهنمایی می شید
2. کاربر تازه واردی که به این موضوع دقت نکرده بود یا برخورد نداشته یا اصلآ بلد نبوده صحیح اون مسئله رو یاد میگیره
با هزینه 50 تومن دور بلوتوث رو خط بکشید چون کیفیت مناسبی این هزینه برای شما به ارمغان نخواهد آورد چون خود بلوتوث یک قیمت داره و هدفون هم یک قیمت جداگانه ولی هدفون بلوتوثی که مثلآ 50 تومن باشه حدود 25 تومن برای بلوتوث و 25 برای هدفون خواهد بود پس هدفون بلوتوث 50 تومنی معادل و به احتمال زیاد کمتر از یک هدفون 25 تومنی کیفیت صدا خواهد داشت.
بهترین خرید را همیشه از مراکز خرید کلی ومعتبر مثل نمایندگی های فروش انجام بدید هیچ وقت از فروشنده ای که توی ویترین چند مدل مختلف از برندهای متفرقه گذاشته خرید نکنید.
به نظرم بهترین پیشنهاد می تونه Sony MDR-ED12 باشه که هم بیس مناسب برای کاربرد شما رو داره و هم شفافیت خیلی خوبی هر چند قیمتش خیلی پایینه اما هدفون خوب و تست شده که تقلبی اون کم باشه و مناسب کاربرد و بودجه شما باشه فعلآ سراغ ندارم البته اگه بودجه رو کمی بتونید اضافه کنید و ریسک خرید یک هدفون تقلبی هم قبلو کنید و از هدفون های فول سایز هم خوشتون بیاد یک نگاهی هم AKG K77 بکنید البته یک مدل دیگه هم هست که متاسفانه تست نکردم اما احتمال %100 اصل Audio Technica M20 هم هست
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
1. بله تمام فروشگاههای لوازم جانبی مبایل + خود فروشندهای بعضآ کلاهبردار که لطف می فرمایند از توی پک براتون هر مدل هندزفری مربروط به هر گوشی را تقدیم می کنند و البته خوشحال تر هم خواهند شد که یک مدل به روز را درخواست بفرمایید که همین مدل سونی هم متاسفانه جزوء اونها بود حالا رو نمی دونم حاضرند باز کنند یا نه( اوئل این کار رو می کنند چون نه خریدار خریدار دقیقی و نکته سنجی هست که ببینه توی جعبه چی نیست و چی باید باشه چون هیچ وقت یک خریدار کالای حسابگر روز نمی خره و اینکه فروشند های این چنینی خیلی راحت و ریلکس می گن ما نبودیم احتمالآ چون قاچاقی اومده افتاده یا نداشته یا مال فلان کشور فقط اینو داره و اگه خیلی با معرفت باشه بعد از اینکه هندزفری رو فروخت یکی از همون هندزفری معمولی جاش میزاره که نه خانی آمد و نه خانی رفت
2. نگران سوختن آیپاد نباشید نهایتنآ اگه قرار هم باشه سرش بلایی بیاد باید حداقل چند دقیقه فیش رو استباهی وصل کرده باشید و برای احتیاط لازم یک لحظه یک تراک پلی کنید بعد فیش رو بهش وصل کنید اگر صدا به صورت استریو پخش شد که فی بها در غیر اینصورت کابل رابط به آیپادتون نمی خوره البته قبل از اون مطمئن بشید که هندزفری سالمه :)
3. اگر یکی از همون تبدیل های متنوع هندزفری به هدفون که بگیرید به راحتی قابل اتصال به PC خواهد بود
شما هم موفق باشید.
مبارک تون باشهنقل قول:
نفرمودید این هدفون زیباتون رو چند و از کجا خریدید؟
با چه پلیری ازش استفاده میکنید؟ چون امپدانسش تا جایی که خاطرم هست برای پلیرهای پرتابل بسیار بالا بود فکر کنم حدود 70 اهم باشه
سنهایزر این مدل رو توسعه داده شده مدل استاندارد خودش معرفی کرده و برای اینکه استایل DJ بهش بده دقیقآ کابل Y اون رو به صورت تکی به هدفون اتصال داده معمولآ رنگ روشن معرف کانال راست هست مثلآ در این هدفون رنگ فیش قرمز کانال راست هست و مشکی کانال چپ هر چند شما خیلی راحت می تونید استایل Y رو مثل مدل استاندار براش ایجاد کنید.
اون گوشی که سیم بهش وصله کانال راست هست
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
خواهش می کنمنقل قول:
البته اغلب محصولاتی که توی ویترین گذاشته میشه معمولآ چینی و نمونه نقلبی هستند و فردا برای شما شماره تماس رو ارسال خواهم کرد.
البته اگه خاطرم باشه شما باید همون کاربری باشه که چند ماه پیش قصد خرید هدفون از خارج رو داشت و فروشگاهی که خرید مستقیم ازش کرده بودیم برای شما لینکش رو فرستادم و اون فروشگاه به طور کل منکر ارسال به ایران شده بود ، درسته؟ :)
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
مبارکتون باشهنقل قول:
فقط قبل از اینکه خرید کنید حتمآ تست کیفت ازش بگیرید که همه چیز اونطوری که دوست دارید باشه نه اون طوری که دیگران نظرشونه (Rezaomdio)
شما هم موفق باشید.
خواهش میکنم قربان
چشم حتما تا جایی که امکانش هست و عرف هستش اجازه تست میگیرم
بازم ممنون از مشاوره های ارزشمندتون:11:
منظورم اینه که پشت کیس دوره. برای همین الان از این هدفنهای بزرگ 3 متری دارم!نقل قول:
آیا سیم رابط برای این هدفنها هست که بتونه به پشت کیس برسونه؟..
بله آقا رضا همونم. :31: خیلی فروشگاه ها رو بررسی کردم با کمک شما البته، جوابی نگرفتم متاسفانه. این هدفونی که الآن دارم JVC NC77 کم کم داره به پایان عمرش نزدیک میشه جدا باید یک فکری بکنم دیگه!نقل قول:
مرسی من منتظرم :11:
اگه منظورتون اینه که سیم هدفون کوتاه هست:نقل قول:
بله رابط افزایش دهنده کابل هم تا دلتون بخواد در طولها و کیفیت های متفاوت موجود هست از 30 سانتی متر تا 20 متر توی یک پک آماده موجوده و اگر سایز بزرگتر یا دلخواهی می خواهید باید سفارش بدید که اون هم براتون 10 دقیقه ای ساخته می شه البته این مورد سفارشی یک برتری داره و اون اینکه اگه کابل و فیش و جک خوب استفاده بشه کیفیت اتصال به سطح حرفه ای نزدیک تره البته اگر کاربرد شما حرفه ای باشه
شما هم موفق باشید.
خیلی خوشبختم از آشنایی دوباره شما و به همه معرفی می کنم:نقل قول:
musketeer = است با کسی که اگه بهش بگید فلان مدل هدفون رو فلان فروشگاه که تعداد 100 تا ازش داره و شما 1 ساعت پیش یکی ازش خریدید حالا ایشون اگه بره دست خالی بر میگرده ، البته در بهترین شرایط دست خالی بر می گرده چون ممکنه بر گرده و بگه اون فروشگاه اصلآ وجود نداره یا اون فروشگاه اصلآ هدفون نداشته یا اون فروشگاه جمع کرده و رفته و یا . . . :)
خوب چرا یه عمر دوباره به هدفونتون نمی دید؟
یک اشتباه بعضی از کاربرها اینه که یک هدفون برای اول تا آخرین روزی که کار می کنه باید ازش استفاده بشه در حالیکه درست نیست حداقل دو هدفون داشته باشید چون:
1. استهلاک هدفون کمتر میشه و زمان طولانی تری قابل استفاده خواهد بود
2. گوشتون به صدای اون عادت نمی کنه که این رو یک کاربر حرفه ای و فوق حرفه ای به خوبی درک میکنه که چقدر مفیده
3. مجبور می شید که کمتر گوش کنید که این هم یک کاربر حرفه ای به خوبی رعایت می کنه
4. استایل های متفاوت رو امتحان می کنید و این خودش از فشار لاله گوش کم می کنه
5. همیشه به دنبال صدای جدیدتر خواهید بود
6. . . .
تمام این گزینه ها فقط اونایی بودند که الان خاطرم بود و بقیه یا خیلی جزیی هستند و یا حالا خاطرم نیست اما هیچ لزومی نداره که هدفون فوق العاده ای داشته باشید و گران قیمت شما می تونید به جای خرید یک هدفون مثلآ 100 تومنی دو هدفون 50 تومنی انتخاب کنید که حتی ممکنه تفاوت آنچنانی برای یک کاربری که از نظر شنوایی در سطح آماتور هست ، نداشته باشند
کم کم می تونید هدفون حرفه ای تری تهیه کنید و الی آخر اینطوری تفاوت ممکنه اون طوری که یک کاربر آماتور در نظر داره نباشه و توی ذوق شما هم نمی خوره که ای بابا این هدفون 500 تومنی زیاد تفاوتی با 50 تومنی که نداشت پس چرا اینقدر گرون شاید احتمالآ تقلبی بوده و یا شاید این مدل خوب نبوده و شاید . . .
در حالیکه در واقع اگه بخواهیم دسته بندی کنیم میشه اینطور گفت که بر اساس قیمت یک هدفون چه کیفیت متفاوت صدا به دست خواهیم آورد البته بر اساس تجربه شخصی این رو میگم و با تمام هدفونهایی که توی رنج قیمت داشتم و دارم و برای مقایسه بهتر فرض کنیم که کیفیت صدا کاملآ طبیعی = %100 باشه:
1. هدفونهای زیر 50 تومن = %10
2. هدفونهای زیر 100 تومن = %20
3. هدفونهای زیر 200 تومن = %40
4. هدفونهای زیر 400 تومن = %50
5. هدفونهای زیر 800 تومن = %60
6. هدفونهای زیر 1 تومن = %70
7. هدفونهای زیر 2 تومن = %75
8. هدفونهای زیر 5 تومن = %80 (به شخصه تجربه نکردم)
9. هدفونهای زیر 10 تومن = %82 (به شخصه تجربه نکردم)
10. هدفونهای زیر 20 تومن = %85 (به شخصه تجربه نکردم)
دسته بندی رنج قیمت بر اساس شفافیت باز هم به درصد شفافیت:
1. هدفونهای زیر 50 تومن = %5
2. هدفونهای زیر 100 تومن = %10
3. هدفونهای زیر 200 تومن = %30
4. هدفونهای زیر 400 تومن = %60
5. هدفونهای زیر 800 تومن = %70
6. هدفونهای زیر 1 تومن = %80
7. هدفونهای زیر 2 تومن = %82
8. هدفونهای زیر 5 تومن = %85 (به شخصه تجربه نکردم)
9. هدفونهای زیر 10 تومن = %90 (به شخصه تجربه نکردم)
10. هدفونهای زیر 20 تومن = %92 (به شخصه تجربه نکردم)
در آخر کیفیت یک هدفون به دلایل مختلفی بستگی داره:
1. سورس تراک (انالوگ یا دیجیتال و با چه کیفیتی)
2. پلیر (انالوگ یا دیجیتال)
3. آمپ (در صورت نیاز که برای سطح حرفه ای %100 نیاز هست)
4. نوع هدفون از نظر استایل
5. نوع هدفون از نظر سیستم عملکرد (داینامیک و استاتیک و . . .)
6. تاریخ ساخت هدفون (برای سطح حرفه ای کاملآ مهم هست که بعدآ دلایلش رو می گم)
7. سبک موسیقی که با هدفون همیشه مورد استفاده قرار می گیره (یک هدفون بر خلاف اونچه کاربر حرفه ای هم در نظر داره سبک موسیقی باعث میشه رفتار مکانیک هدفون و در نتیجه کیفیت صدای اون تغییر کنه و این مورد قابل اندازه گیری هست که فکر نمی کم تا به حال کسی درباره اون به شما چیزی گفته باشه که از اون موارد پنهانی هست که معمولآ فقط هدفون ساز ازش اطلاع داره و این جا هم شما و من نوعی که لو دادم بعدآ دقیق تر توضیح می دم)
8. مدت زمان استفاده از هدفون
9. خیلی نکات ریز دیگه که به وقتش همه رو میگم فقط شما هم یک کمی بیشتر تحقیق کنید که دست من هم باز تر باشه و اینقدر دست و پا شکسته و خیلی ابتدایی و به سختی (برای من) توضیح ندم تا همه با هم یاد بگیریم
شما هم موفق باشید.
یه هدفون خوب تا سقف 60 تومن اینا معرفی کنین ، برای Mp3 پلیر حرفه ای میخوام . صداش خوب باشه نویزش کم باشه و شفافیت و کیفیت خوبی داشته باشه .
مدل MP3 پلیر حرفه ای شما چی هست؟نقل قول:
تا جایی که اطلاع دارم اینکه هدفون ها هیچکدام نویز ندارند چه 1000 تومنی تا میلیونی
اما بهتر بود درباره سبک موسیقی مورد علاقه و نوع استایل هدفون هم توضیح می دادید تا پیشنهاد مناسب تری به شما داده بشه
به هر حال برای آشنایی بیشتر با مسائل هدفون بد نیست نگاهی به این قسمت بکنید:
شما هم موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485633
واقعا ممنونم بابت توضیحات عالیتوننقل قول:
والا اینایی که شما بهش میگید توضیحات ابتدایی و دست پا شکسته، بعضیاش فرای درک منه :42:
بدشانسی هم که دیگه جزوی از بازی زندگیه کاریش نمیشه کرد (زورمون نمیرسه کاریش کنیم!)
مرسی. حدود 260 تومن خریدم از آلمان(واسم آوردن)نقل قول:
با پلیر Cowon O2 ازش استفاده می کنم. مدلش هم همون استاندارد هست(آدیداس نیست)
سلام آقا رضا خوبی؟
با توجه به اون درخواستی که داشتم درمورد هدفون
نظرت درمورد sony MDR-EX77 چیه؟نقل قول:
سلام آقا رضا گل چطوری؟
یه ارفون میخوام تو قیمت 50 تومن بیشتر هم پاپ گوش میکنم یه مقدارم راک البته راک زیاد مهم نیست میخوام وضوح صدای خوبی داشته باشه
مرسی
سلام
من یه هدفون می خواستم که این ویژگی ها رو داشته باشه
قیمتی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰
in-ear
موسیقی که گوش می دم هم متال و راک هست و شرقی که base داره.
نوع پلیرم هم ایپاد هست.
صدا هم خیلی کم بره بیرون.
خواهش می کنم دوست مننقل قول:
جان من اینقدر خودتون رو دست کم نگیرید مگه چی از اون کاربرای فرومهای خارجی که خیلی ها سنگشون رو به سینه می زنند و هر چیزی بگن خیلی راحتتر قبول می کنند ، کمتر دارید؟
کافی یک کمی راحت تر باشید اینجا جای بازخواست و تحقیر هم دیگه به خاطر اشتباهات نیست ، اینجا جایی هست که همه باید با هم مشورت کنند ، نظرشون هر چند %100 %100 %100 غلط به راحتی عنوان کنند تا حداقل دیگران درستش رو یاد بگیرند
دوست دارم با هم یاد بگیریم کاری به این نداشته باشید که من کی هستم باور کنید روزی که بسیار اتفاقی اینجا اومد ترسیدم بگم چی دارم و چی میخوام(در حالیکه قطعآ می دونستم چی می خوام) و نظراتی که بعضی از دوستان میدادند کافی و درست نیست تا الان که شدم مثل هیولا و اگه کسی سوال بپرسه هیچ کس حتی یه نظر هم نمی ده و اون کاربر شده 2 روز هم بی جواب مونده که چی ، حتمآ Rezaomido جوابش رو میده ممکنه من اشتباه چیزی بگم و . . .
جان من راحت تر از اونچه که فکر میکنید یادگرفتن ساده هست البته حق دارید شما باید باید برید برای یک دوره 1 هفته ای آموزش خصوصی این جور چیزا خواهش کنید و چند صد تومن ناقابل خرج کنید ظاهرآ بهتون نیومده یکی بیاد هی بگه بابا سوال کنید نظر بدید تا اگه من نوعی چیزی بلد باشم پا به پای شما بیام
در آخر از همه بابت این شکایه یا گلایه یا هر چیز دیگه ای که می شه اسمش رو گذاشت پوزش می خوام
شما بد شانس نیستید بلکه خوش شانس هستید چون ممکنه چیزی که به دست شما برسه یک بدشانسی بزرگ برای شما به دنبال بیاره
شما هم موفق باشید.
دیگه انسانه دیگه آقا رضا! :دی
چشم ما هم سعی میکنیم اطلاعاتمون رو ببریم بالا نظری هم اگر بود اعلام میکنیم. :11:
سلام به شمانقل قول:
مرسی به لطف شما خوب
متاسفانه این مدل رو به شخصه تست نکردم البته اگه بتونید تست کنید و خشتون بیاد عالیه هرچند بسته بندی پازل مانند هدفونهای سونی خودش یک عذاب الهی هست
در آخر اغلب هدفونهای سونی توی بازار ما تقلبی هست حتی چند مدل که خود نمایندگی و وارد کننده بزرگ سونی داره!
در آخر از هدفونهای سونی موجود EX500 , EX700 که نیست شدن و چند تای دیگه از اینجا نگرفتم و همین دو مدل ارزون قیمت سونی عالی هستند بقیه ارزش خرید ندارند:
1. کیفیت به قیمت پایین
2. اصلی نبودن هدفون حتی نمایندگی اصلی
3. مدلهای قدیمی و غیر حرفه ای
4. عدم امکان تست
5. کیفیت ساخت بسیار پایین هر چند اصلی
شما هم موفق باشید.
مرسینقل قول:
پس با این اوصاف نظرتون درباره akg k321 چیه؟
با سلام خدمت تمام دوستان
آقا رضا به اون آدرسهایی که داده بودین سر زدم همون چند مدل AKG که گفتین داشتن که خدا رو شکر اجازه تست می دادن و تست کردم . از نظر صدایی K514 تفاوتی با مدلی که دارم K430 زیاد نداشت ، K99 هم صدایی خیلی مسطح و بدون افکت داشت ولی صدای K514 بیشتر مورد پسندم بود . ولی اون مدلی که پیشنهاد دادین یعنی IP2 رو اصلا نداشتن ... سعی کردم از اونا نام و نشونی بگیرم که آیا کسی دیگه هم این هدفونها و ایرفونها را کار می کنه که متاسفانه کاملا بی خبر بودن .
چند سوال :
- آیا تمام مدل های سری CX شرکت سنهایزر ساخت Foster ژاپن هستند ؟ چون شاید با توجه به بودجه یکی از این مدلها رو انتخاب کنم یا صبر کنم و یک IE8 تهیه کنم ؟
- توی ریویو هایی که خوندم در مورد IE8 مشکل این ایرفون رو کیفیت پایین در برابر قیمت دونستن و کمی مشکلات صوتی که شاید برای من غیر حرفه ای قابل تشخیص نیست . آیا باز هم مشکلی از این مدل مشاهده شده ؟ قیمتش توی آمازون 399 دلار بود .
واسه سنهایزر هم آدرسی دارین ممنون می شم ...
سلام به شمانقل قول:
اول از همه ببخشید چون طبق معمول همیشه پست شما با زمانی که انلاین بودم برای من نمایش داده نشد و امروز پست شما رو دیدم
با توجه به سبک هایی که گوش میکنید پیشنهاد می کنم Bose IE2 یه نگاهی بندازید
هم اینکه خیلی راحته و بسیار عالی فیت میشه و بیس خوب و قوی داره و همینطور مید و های خوب
و اگه جزییات براتون مهمه و صدای حرفه ای تر می خواهید به AKG IP2 هم نگاهی بندازید که به نظرم این هم بسیار نزدیک خواسته های شما هست
تا جایی که خاطرم هست هر دو هدفون کمی به سختی گیر تون میاد ولی باید پیگیر باشید چون هر دو هدفون با ارزش هستند فقط برای IP2 مطمئن نیستم که جداگانه گیرتون میاد چون این هدفون یک قطعه از سه قطعه ست وایرلس IVM4 هست که قیمتش حدود 1.7 میلیون تومنه و اگه جایی گیرتون بیاد که مطمئن نباشه خیلی احتیاط کنید چون High Copy داره
در آخر تا جایی که خاطرم هست هدفونهای تو گوشی کمترین نشتی رو در بین تمام استایل هدفونها دارند
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
خواهش می کنمنقل قول:
خیلی خلاصه:
هدفون با کیفیتی نیست و ارزش خرید نداره
شما هم موفق باشید.
آقا رضا شرمنده
این مدل چطوره؟
cresyn C750E
سلام به شمانقل قول:
دیدین بلاخره جاهایی هم هست که هدفون داشته باشند ولی شما بی توجهی می کردید و هی میگید نیست گشتم نبود و . . .
AKG K99 به نظر واقعی من بیس قوی داره و از خط فلت بالاتره حداقل 5db حالا برای شما خیلی یکدسته که عالیه
K514 تا جایی که خاطرم هست Dj هست و این یعنی بیس و بیس و بیس
متاسفانه جایی سراغ ندارم که IP2 رو داشته باشه هدفون IP2 من با ست IVM4 بوده که ازش جداگانه استفاده میکنم
چند جواب:
تا جایی که اطلاع دارم فوستر سری CX رو برای سنهایزر Build کرده تا اینطوری سنهایزر بتونه بازار مصرف قیمت متوسط و پایین رو هم پوشش بده اما چندان نگران این مسئله نباشید چون خیلی از برندها از این نوع همکاریها با هم می کنند که به سود ما تموم میشه! نظارت و کیفیت از برند مادر ولی ساخت از برند همکار ، همین
اما خوب این دلیل نمی شه که فلان برند ناشناخته بیاد و بره با یک شرکتی که OEM (به طور ساده شرکتی که محصولاتش آماده هست فقط منتظر یک چاپ لوگو و اسم درخواستی مشتری) هست قرارداد ببنده مثلآ یک شرکت مجازی می ره و با یک برند چینی قرار داد میبنده که مثلآ 10 هزار تا از این هدفونتون برای من تولید کنید و با این نام البته مشکلی در ظاهر نیست ولی در باطن نه نظارتی هست نه سفارش دهنده متخصص هست که نظارتی بر پروسه و کیفیت ساخت داشته باشه نه تولید کننده خودش رو درگیر این رقابت کیفی که مد نظر ماست می کنه بلکه هدف فقط تولید تیراژ بالا و از نظر ظاهر متنوع هست (Philips)
به هر حال اینکه فوستر چون ژاپنی هست پس خیلی خوبه %100 قطعی نیست
به جای IE8 اگه اصلیش گیرتون نیومد حتمآ IE80 که تازه تولید هم هست و داغ داغ و در آینده نزدیک جایگزین سری تک رقمی IE ، سفارش بدید خیلی بهتر هست
درسته تمام سری IE نسبت کیفیت به قیمت خوبی ندارند و این مشکل از بازاریابی بسیار ضعیف سنهایزر برای معرفی این محصول بوده البته این بار تجربه شده براش و IE80 را خوش قیمت تر روانه بازار کرده (600 دلار در مقابل 400 دلار) و بهترین امتیازش نسبت به IE8 احتمال %100 اصلی بودنش هست که بعید میدونم به سادگی قابل چشم پوشی باشه
معمولآ قیمت بازار فروش معمول با قیمت آمازون تفاوت زیادی داره چون آمازون یک فروشگاه بزرگی هست که با نوابغ تجارت و بازاریابی اداره می شه و ممکنه حتی یک کالا به 1/3 قیمت هم فروخته بشه که دلایلش کاملآ مفصله و بعدآ کم کم همه رو میگم اما یک اقتصاد دان به خوبی این هوش اکتیو رو حس میکنه اما نقطه مقابل فروشنده هایی که ما با اونها طرف هستیم %100 چنین نبوغی را ندارند و نخواهند داشت که کالایی را حتی به نصف قیمت بفروشند و اگه اینکار رو انجام بدن در صورتی هست که مجبور باشند که متاسفانه در کاربرد ما که هدفون هست هیچ وقت همچنین اتفاقی روی نمی ده نتیجه اینه که قیمتهایی که آمازون عنوان میکنه قیمت واقعی بازار نخواهد بود و بهتره از فروشگاه های خرده فروش و تخصصی تر قیمت گرفته بشه
آدرسی برای فروشگاه سنهایزر ندارم خودتون زحمت بکشید و تشریف ببرید بازار حتمآ پیدا خواهید کرد ، قول می دم
شما هم موفق باشید.
این چه حرفیه (:نقل قول:
متاسفانه هیچ محصولی از این برند نداشتم که نظر درستی بشه داد اگه بتونید تست بگیرید خیلی عالیه
اما تجربه دیگران میگه که:
1. بیس تقریبآ فلت و خوب
2. مید خیلی خوب وبا جزییات
3. های اون . . . . یک کمی جالب نیست یعنی تیس تیس (Sibilant) داره
در آخر اگه تست کنید خیلی بهتره چون همونطور که توی پست قبل توضیح دادم خیلی از مدلهای برندها از محصولات OEM هستند و این کرایسن هم تمامآ از این محصولات بی نام و نشان OEM هست
اگه دوست دارید پولتون رو حروم نکنید به فکر انتخاب یک محصول هر چند بی کیفیت از برند هدفون ساز باشید چون حتی اگه این محصولات به نظر خوب هم باشند یا عمر کمی دارند یا به زودی از بالانس(چه فرکانسی چه توانی) خارج می شوند که ارزش هزینه ندارند پیشنهاد میکنم کمی بودجه رو کاهش یا افزایش بدید تا یک هدفون مناسب تر بگیرید به هر حال همون دو مدل سونی باز هم به نظرم خوب هستند ولی اگه بودجه رو یه فکری البته عملی براش بکنید خیلی بهتر نتیجه خواهید گرفت.
شما هم موفق باشید.
کسی از دوستان این 2 مدل رو تست کرده؟
میخوام ببینم چقدر صداشون بلنده؟
متاسفانه یه هدفون 2700 فیلیپس خریدم صداش خیلی کمه..یعنی صدا رو تا ته میبری بالا بازم صدا راضی کننده نیست!
این 2 تا :
AKG 44
philips SHP8500
و اینکه چرا هدفون ها دکمه ولوم ندارن ؟؟!!!
2700 نداشت!
متاسفانه فقط مدل AKG رو دارم اما مدل فلیپس خیرنقل قول:
بلندی صدای یک هدفون بستگی به راندمان و توان مورد نیاز هدفون داره و همینطور بستگی به پلیرتون که ایا می تونه اون توان مورد نیاز هدفون رو تامین کنه یا نه
یعنی چی صدای 2700 با ولوم بالا راضی کننده نیست؟ میشه کمی دقیقتر توضیح بدید که منظورتون از عنوان راضی کننده چی هست؟
هدفونی که ولوم بین راهی یا سرخود داره مناسب نیست:
1. این ولوم معمولآ یا افزایش امپدانس هدفون سعی در کم کردن توان داره چون به صورت سری در مسیر درایور هدفون و پلیر قرار گرفته و چون اغلب پلیرها امپدانس قابل پشتیبانی محدودی دارند در نتیجه همین که با افزایش به مرز این امپدانس رسیدید دیگر کیفیت واقعی پلیرتون رو از دست رفته حساب کنید و جالبه که امپدانس خود درایور این هدفونهای اغلب طوری هست که برای یک پلیر پرتابل زیاده حالا این امپدانس + اهم ولوم بین راهی = افت کیفت صدا
2. برای ارزانی معمولا از ولوم بی کیفیت و ارزان قیمت استفاده می شه که معمولآ بعد از چند بار رفت و برگشت دچار خرابی شده و دیگه قابل استفاده نخواهد بود مثلآ یک ولو با کیفیت می تونه 1000 رفت و برگشت رو تحمل کنه اما اغلب این ولوم های مورد استفاده به سختی 100 رفت و برگشت را به سلامت سپری خواهند کرد
3. عدم بالانس توانی هدفون + عدم بالانس اهمی ولوم بین راهی = بالانس بسیار بدتر توانی
مثلآ خود یک هدفون ارزان قیمت بالانس خوبی نداره حالا ولوم اغلب مورد استفاده بین راهی از انواع چرخشی هست و چون باید استریو باشه با یک دسته پیچی سعی می کنند با یک روزش ارزان قیمت هر دو کانال استریو رو تنظیم کنند حالا فرض کنید دو محیط 120 درجه دایره ای مانند رو در کنار هم و در یک سطح (به طور ساده شم دو دایره روی یک کاغذ بکشید که قطر آنها برابر باشه اما با هم تلاقی نداشته باشند که یک کار غیر ممکن هست) که نتیجه این کار باعث می شه دو مسیر ولوم در کنار هم اما یکی با قط بیشتر قرار بگیرند پس زمانی که ولوم در درجه برابر باشه چون دو مسیر قط متفاوتی دارند در نتیجه اهم متفاوتی دارند در نتیجه صدایی که از یک کانال شنیده میشه با اون یکی کانال از نظر توان برابر نخواهد بود و در بدترین شرایط حتی هنگام شروع ولوم صدای یک کانال به وضوح شنیده میشه اما اون یکی کانال اصلآ صدایی نداره تا جایی که شما مجبور خواهید شد ولوم را بیشتر بچرخایند البته این قسمت اول بیشتر مربوط به عدم کیفیت ساخت ولوم مورد استفاده هست اما همین مسئله روشن کننده برای یک کاربر آماتور هست هر چند که یک کاربر حرفه ای به خوبی عدم بالانس رو درک میکنه
4. هیچ هدفون سطح حرفه ای ولوم نداره و هیچ برند هدفون سازی هم قصد نداره خودش رو مورد تمسخر عام قرار بده که ولوم سر راه هدفون بزاره
اگه خیلی نیاز به ولوم بین راهی هست که واقعآ نیست چون پلیر نهایتآ با دست شما کمتر از چند سانتی متر بیتش رفاصله نداره ، شما باید از انواع کنترل دار بگیرید که ولوم به صورت آنالوگ نیست بلکه ولوم و دکمه های مثل پلی و عقب و جلو هم درش بکار رفته و کاملآ دیجیتال هست البته پلیر شما باید این آپشن رو پشتیبانی کنه مثل محصولات اپل
در آخر صدای k44 از هر نظر به تجربه ای که از فلیپس دارم بهتر از فلیپس خواهد بود حالا هر مدل اون
و در آخر آخر تر اینکه اغلب محصولات فلیپس که موجود تقلبی هستند هر چند تمام خوبی های اصلی با ارزش آنچنانی نیستند که حالا تقلبی اون . . .
شما هم موفق باشید.
یه سوال: اگه من بخوام یه هدفون خیلی ارزون 30 هزار تومانی بگیرم، با این قیمت کدوم برند با کیفیت ترین مدل رو داره؟
صدای بیس قوی و مید خوب
با سلام.
کرتیو ep630 و سونیex35 تازه اصل اگه باشه.
سلام آقا رضا
آقا خدا قوت یه تنه جور بقیه رو میکشیو با حوصله جواب میدی این جواب سوالای منم بدی اجرکم عنداله
اول اینکه : من چند وقته دنبال mx880 میگشتم که پیدا نکردم دیگه میخواستم برم سمت cx880 تا اینکه چشم خورد به این mx980 شما... شما اینو از ایران خریدی یا اونور آبیه؟ اگه اینوریه از کجا ؟ چه قیمت؟
دوم اینکه : من تا حالا inearphone نداشتم و همش earbud بوده آخریشم mx560 بود (به خاطر همین لاستیکش که همش احساس میکنم گوشم گرفته یا پنبه تو گوشمه) حالا سوالم اینه که شما که تجربه بهترین های جفتشو داشتی آیا واقعا inear ها از نظر کیفیت صدا و clearance و warmth بهتر از bud ها هستن که گرونترن یا فقط تکنولوژی ساختشونه که گرونترشون میکنه نسبت به هم مدل bud...مثل سری mx با cx
آخرم اینکه : بین همه مدلهای ایرفون که تا حالا داشتی چه تو گوش چه باد (حداقل بین 980 ,ip2 , s4) با صدای کدوم بیشتر حال کردی هم تو گرمی هم جزییات و clearance فرکانس های های و علی الخصوص مید
از تجربیاتت استفاده کنیم بعد 7 8 سال دیگه کم کم بیوفتیم تو راه حرفه ای شدن...:8:
مرسی:11:
نقل قول:
عذر میخوام چند تا سوال برم پیش اومده فقط خواهشا دقیق مثل همیشه جواب بدید ممنون میشم.
قبلش 2 تا توضیح بدم.
اول اینکه من واسه پلیر نمیخوام و برای پی سی میخوام.
دوم اینکه 2700 صداش راضی کننده نیست یعنی..صدا ها رو تا ته میبرم بالا ولی بازم صدا اون قدر بلند نیست که راضیم کنه...تازه این در شرایطی هست که کیفیت 320 و آهنگ الکترونیک یا پاپ باشه! آهنگ های راک آروم یا نیو ایج رو که دیگه حتی کیفیت flac ش هم اصلا بلندی صدا در حد راضی کننده نیست..یعنی یه جورییه دوست داری صدا رو بلند تر کنی ولی دیگه نمیشه بلند تر کرد چون همه گزینه ها تا ته بالاس!
سوال ها!:
1-فرمودید هدفونی که ولوم سرخود داره خوب نیست..یعنی چی سرخود؟ یعنی دکمه کنترل ولوم داشته باشه یا نداشته باشه؟ فکر کنم منظورتون این بود که داشته باشه! درسته؟
2-ببینید هدفون هر چقدرم ضعیف باشه بالاخره در اهنگ های الکتورنیک ناخود اگاه صدا بلند به گوش میرسه ولی در اهنگ های آروم یا راک اتمسفریک مثل مثلا پینک فلوید..مثلا مثل 2700 فیلیپس اصلا راضی کننده نیست!
میخوام یه وقت akg 44 در این سطح نباشه..یعنی میخوام جوری باشه که وقتی صدا رو تا ته ببرم بالا حداقل در موسیقی الکترونیک اینقدر بلند باشه که به ناچار یه مقدار کمش کنم! خوهاش نگید بستگی به هر شحص داره! من در حالت معمولش میگم..مثلا من یه هدفون 15 تومنی ایفروتیک داشتم..اصلا نمیتونستم ولومش رو تا ته بذارم چون خیلی بلند میشد...میدونید؟ این بهتره تا اینکه یه هدفونی مثل 2700 صداش از نظر ادم کم باشه! ولی نتونی بلند تر کنی!
3-یه سوال خیلی مهم دارم ازتون فقط یه کم با زبان ساده تر جوابمو بدید :دی
این قضیه burn-in چیه؟
Generally speaking, burn-in is the process for excising new audio equipment. Some high-end headphones require more than 400 hours burn-in to reach its "best state". In reality, many people noticed the sound quality improvement after burn-in
آیا اگه این اصوات رو بذاریم برای هدفون های این رنج مثل akg-44 پخش بشه..کیفیت صداشون افزایش پیدا میکنه؟ یا بهتر میشه؟
منظورم این اصواته:
چون یکی از کاربران خارجی در یه ریویو این رو نوشته بود خواهش میکنم با دقت بخونید:کد:http://www.burninwave.com/#pinknoise
Here is where the Philips baby rules. When i opened it from the box and played music, its sound was average and disappointing. But I read on Internet that we have to ’burn-in’ the headphones before we use them.
What is ’Burn in’: We know that the headphone has a speaker inside it. Actually the speaker does not produce good sound immediately when we start using it. It needs to ’get prepared’ before it reproduces sounds with its actual high quality as mentioned in specifications. To do this, I checked on the Internet and played ’Pink Noise’ on the headphones from my MP3 Player for 40 hours. After this, the quality of the headphones increased a lot.
این تا چه حد واقعیت داره؟ چون من دیدم برای همنی 2700 ی که من خریدم در خیلی از فروم ها کاربران نوشته که بعد از مثلا 1 هفته burn-in کیفیت باسش به طرز قابل ملاحظه ای بالا رفته!
و اگر داره کدوم یک از این اصوات برای هدفون های فوق خوبه؟
4- در واقع این سوال نیست بیشتر میخوام منظورم رو برسونم..خلاصه من یه 2700 فیلیپس خریدم 30 تومن//از کیفیت و شفافیتش راضی هستم و اینقدر بلندی صداش در آهنگ های راک و لایت کم به نظر میرسه که دارم میفروشمش اونم با 14 تومن ضرر! میخوام این اتفاق بعد از خرید akg-44 یا یه هدفون در این رنج نیفته! حداقل انتظار دارم بلندی صدا از 2700 بیشتر باشه! چون فقط دارم به خاطر بلند نبودن کافی صداش میفروشمش!
5-شما در آخر فرمودید فیلپس هایی که در ایران هست تقلبیه! میخوام بدونم مدرکی هم بر اثبات این قضیه دارید؟ خواهشا نگید مهم نیست و بیخیال! چون مهمه برام..مگه فیلیپس چی هست که بخوان تقلبیش رو بزنن؟ مگه کلا چینی نیست؟آخه میدونید چیه..من قبول دارم فیلیگس برند هدفون سار نیست! ولی شما نگاه کنید امتیاز های کابران برای مثلا هدفون 8900ش در اینترنت بسیار بالاست! همه جا رویوی های مثبتی ازش موجوده! حتی 8500!
و ظاهرا فقط این 2 مدلش خوب از آب در اومده...یعنی واقعا اینقدر مزخرفه فیلپس؟ (البته 2700 ش که مزخرفه! )
6- ببینید از اونجا که من سبک راک برام مهمه..این ریویو رو میشه بخونید بگید منظورش چیه دقیقا؟ این روی یکی از کاربرا در مورد akg-44 و تستش با راک نوشته:
From itunes as opposed to Spotify I tried Pink Floyd, Summer ‘68. The dynamic shifts as the track moves from one phase to another are not mind blowing. Instead the music is flattened out. Again clarity is there as I can hear the hiss in the background. But my foot is still tapping away. Radiohead, Sail to the Moon has more soundstage than anything else so far and very little distortion . I switched to Ash, Oh Yeah which is a terrible recording and it is flat and dull, or as my wife called it ‘too soft’.
رویو کاملش اینجاس:
ممنونکد:http://www.whathifi.com/forum/headphones-etc/akg-k44
سلام به شمانقل قول:
چشم
جواب اول:
از نمایندگی سنهایزر دبی و حدود 300 تومن شد که الان که فکرشو میکنم فقط این به نظرم می رسه فقط چون از این استایل هدفون خوشم میومد خریدمش! البته با توجه به اینکه بهترین ایربادی بود که سراغ داشتم و احتمالآ %100 به همین خاطر این هزینه رو کردم و الان هم اگه بخوام بگیرم باز اگه بهتر از این گیرم نیاد همین رو میگیرم
جواب دوم:
اگه منظورتون از گرانی ، درباره همین مدل اما بین CX , MX هست که می شه گفت درایورشون با هم خیلی متفاوته و درایور تو گوشی ها مطمئنن با دقت بیشتری هست و این این مورد خودش یک عامل مهم برای اختلاف قیمت خواهد بود و اینکه لوازم جانبی تو گوشی ها رو هم فراموش نکنید حتی ممکنه همون چند جفت سری اضافه برای شما قابل استفاده نباشند اما به هر حال هزینه بر هستند و شما به نا خواسته باید این هزینه رو پرداخت کنید و اینکه ایربادها این لوازم جانبی را به همراه ندارند و نهایتآ یک سری آن هم از نوع فوم همارهشون هست که 10 جفتش هم قیمت یک سری یسلیکونی تو گوشی ها هست!
و از نظر کلی درباره کیفیت صدا به نظرم میاد که هر استایل هدفون خصوصیات صوتی خاص خودش رو داره اما ایربادها درارای صدای حرفه ای نیستند که دلایلش مفصل هست که مختصر:
1. بیس بسیار ضعیف که در اغلب اونها یک ایراد اساسی هست و بیس این استایل با جابجایی هدفون در کنار گوش بسیار از نظر توانی دچار تغییر میشه که خوشایند هیچ کاربری نیست
2. مید معمولی که معمولآ با تغییر فاصله هدفون از کانال دچار تغییر تونالیته میشه
3. های بی کیفیت به دلیل فاصله زیاد و پراکندگی اکوستیک و پوشانده شدن کانال و . . . معمولا دچار افت بسیار هست
4. نصب و استفاده نه چندان راحت در کاربردهای حتی در حرکت کم
5. مدلهای بسیار محدود از برندهای هدفون ساز
6. . . .
و تو گوشی ها که با پوشش بسیاری از این معایب یکی از مشکل سازترین استایلهای هدفون هستند که من تا به حال نمونه یا مدل واقعآ از هر نظر عالی ندیدم
جواب آخر:
اینکه از صدای کدوم هدفون ایرباد و یا توگوشی بیشتر خوشم اومده جوابش خیلی سخته چون سبکهای متفاوتی گوش میکنم غیر از متال (شوخی نه چندان شوخی به متال پرستان) و یک هدفون هر چقدر هم کامل باشه نمی تونه همه سبکی رو به خوبی پخش کنه برای من فرقی نمی کنه که حتمآ باید فلان مدل هدفون باشه که گوش کنم و اینکه با اینکه هدفون چند مدل مختلف دارم اما زمان استفاده از هدفون در هفته کمتر از 8 ساعته
و برای جواب شما همیشه از آخرین هدفونهایی که خریداری شده استفاده میکنم که الان Shure se535 و HD800 هستند و صدای این دو تا رو فعلآ از بقیه بیشتر دوست دارم
شما هم موفق باشید.
متن پیغام خصوصی کاربر عزیز musketeer
جدآ ریویویی براش نبود؟!نقل قول:
والا من چطور خوشم بیاد یا نیاد ترجیح میدم نظر شما رو قبول کنم! خداییش این دیگه شکسته نفسی و اینا نیست من جدا نمیدونم IP2 صداش چطوره، ریویوی کاملی هم پیدا نکردم راستش. نتیجه اینکه اگه شما به نظرتون مناسب هست، خیلی خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
ریویوی ناقص من:
مهمترین نکته که برای من نوعی خیلی مهمه شفافیت و جزییات بسیار زیاد مید اون هست طوری که با Shure se535 من برابری می کنه البته میدونم که مقایسه درستی نیست چون اختلاف قیمت بسیار زیاده اما فقط یک خصوصیت صوتی مورد مقایسه قرار گرفت تا کیفیت صوتی اون دست شما بیاد هر چند که احتمالآ Se535 رو ندارید اما می تونید ریویوهای زیادی ازش پیدا کنید
بیس اون قوی و مناسب تمام سبکها هست بدون استثناء حتی به راحتی از پس سبک های الکترونیک حتی تکنو هم برمیاد و های اون هم شفاف و دلنشین هست صدای بیس اون باعث فید شدن صداهای دیگه نمیشه و یک خصوصیت خیلی عالی نسبت به انواع تو گوشی ها اینه که Soundstage بسیار بازی داره که اوائل که استفاده میکردم به نظرم میومد که یا اشتباه میکنم و افکتی توی پلیر فعال شده یا اینکه یه هدفون فول سایز تو گوشم هست چیزی بهتر از MX980 من که شاید بشه گفت آر Soundstage در این استایل هست که از نظر قیمتی قابل مقایسه نیستند
بیسار مناسب پلیرهای پرتابل هست صدای گرمی داره اما شفاف و با THD بسیار کم Sepration خوبی داره و صداها به خوبی قابل تفکیک هستند
به عنوان یه هدفون توگوشی بسیار راحته و شما می تونید چندین ساعت ازش به طور دائم استفاده کنید نمی دونم دقیقآ چرا اینطوره ولی توی گوش منی که پوست کانال گوشم تعریق داره فیت می مونه درحالیکه با هم استایل خودش EP630 , Ep635 لینطور نیستم البته این دو هدفون رو مثال زدم چون دقیقآ شبیه همین دو هدفون هست
معایب:
کیفیت ساخت می تونست بهتر باشه و در حد EP830 خودم هست و به عنوان هدفون مجزا احتمال High Copy بودن بسیار بسیار زیاده و از این بگذریم یه کمی اشکال بالانسی از نظر توانی صدا داره اون هم اغلب توی بخش میدش و در درجه دوم بیس هست یعنی یک کمی تونالیته صدا وابسته به توان اعمال شده هست و این مسئله بیشتر توی مید به چشم می خوره و در ولوم پایین بسیار مشخص تره ولی ولوم متوسط به سمت زیاد بسیار بسیار کمتر به گوش شنیده میشه
زمانی که ازش استفاده میکنم ترجیح میدم که ولوم متوسط به سمت بالا ازش استفاده کنم که هدفون با تمام وجودش صدای یکدست و شفاف ارائه میده
بالانس توانی تقریبآ ثابت و خوبی داره ولی می تونست بهتر از این باشه که حتی یک کاربر آماتور هم به راحتی متوجه اون می شه
اشکالی نداره این ریویو رو توی فروم بزارم برای استفاده بقیه بزارم البته با پیغام خصوصی شما؟
نقل قول:
جداً ممنونم آقا رضا واقعا متشکرم. توی فاروم هم که خودتون صاحب اختیار هستید خیلی هم کار خوبیه همه استفاده میکنن از ریویوی عالیتون
راستش من خودم پستهای طولانی به یه سوال مختصر میدم اما این پست شما رو چیکار کنم؟نقل قول:
جواب:
1. ولوم سر خود یعنی هدفون به شکلی هست که یک ولوم برروی اون قرار گرفته که معمولآ به یکی از سه روش زیر هست:
1. قبل از جدا ساز کابل Y یک ولوم بین کابل قرار گرفته
2. در مدلهای فول سایز برروی خود هدفون قرار گرفته که دو حالت داره یا یک ولوم هست یا دو ولم کجزا که روی هر گوشی قرار داره
3. توسط یک رابط بین مسیر فیش هدفون و پلیر قرار میگیره
معایب هر دسته:
1. باعث سنگینی هدفون شده و اغلب برروی هدفونهای توگوشی و ایربادها دیده میشه که این هدفونهای ذاتآ به راحتی از توی گوش بیرون آمده و کاربر مجبور به نصب دوباره اونها می شه حالا این وزنه نه چندان به نظر سنگین مزید بر علت
2. اونایی که تک ولوم هستند به خاطر اینکه بالانس بهتری دارند به نظر بهتر میرسند اما در اغلب هدفونهای فول سایزی ولوم نصب میشه که حرفه ای نسیتند در حالیکه فول سایز = حرفه ای
و اونایی که دو ولومه هستند که هیچ نظری دباره اونا ندارم که مشخصه
3. اگه قصد اضافه کردن ولوم در دسترس بودن راحتتر اون هست پس نصب ولوم در انتهای کابل هیچ مزیتی نخواهد داشت مگر اینکه پلیر شما به گونه ای باشد که به راحتی ولوم اون در دسترس نباشد
در آخر این قسمت هدف از ولوم بین راهی این نیست که استفاده فردی یا شخصی از هدفون صورت بگیره بلکه هدف برای مکانهای عمومی هست مثلآ فرض کنید رفتید در یک جلسه که سیستم ترجمه زنده داره شما کافی هدفون خودتون رو نصب کنید و صدای دلخواهتون رو تنظیم کنید چون اغلب این جور سیستمها ولوم در دسترس ندارند!
2. دوست عزیز هر هدفونی یک مشخصه به اسم SPL داره که تعریف میکنه که این هدفون شما با چه توان دریافتی چه توان صوتی می تونه تولید کنه و هر چه بیشتر بهتر و مشخصه دوم توان یک هدفون هست و تا هدفون اون توان مورد نیاز رو دریافت نکنه به هیچ عنوان قادر به تولید صدای بلند نخواهد بود و نتیجه اینکه منبع صدای شما قادر به تامین توان حداکثر برای راه اندازی هدفون با حداکثر توان صونی را نداشته نه اینکه هدفون ضعیف هست و در آخر این قسمت خصوصیت ضعیف بودن در هدفون وجود خارجی نداره
3. خیلی خلاصه:
Burn-in یک مرحله از استفاده هدفون هست که مثال ساده اون اینه که شما وقتی یک هدفون خریداری کردید اگر بلافاصله با اون گوش کنید صدای چندان خوشایندی نداره چون هنوز دیافراگم (پرده تولید کننده صدا در هدفون) به حالت ارتجاعی خوب خودش نرسیده و شما اگه کمی با اون هدفون گوش کنید بعد از گذشت مدت زمانی که بستگی به هدفون داره این پرده به اون حالت اصلی و راحتی خودش نزدیکتر میشه و صداها به همون کیفیتی که هدفون باید داشته باشه می رسه این مرحله با افزایش زمان اون و استفاده از روش خاصی باعث نه آسیب و نه کیفیت طلایی هدفون خواهد شد بلکه به نظرم من کم سواد فقط یک مرحله ساده هست که به نظر من بهتره با همون سبک موسیقی که اغلب گوش میکنید اون رو سپری کنید فقط تا قبل از اینکه این مرحله به پایان نرسیده:
1. نمی تونید کیفیت صدای واقعی هدفونتون رو بشنوید
2. نظری درباره کیفیت صدای هدفونتون به کسی بدید
3. وجود نداره فقط مورد 1و 2 هستش
4. نظر شخصی:
ترجیح میدم 2700 را داشته باشم و بعدآ یک K44 هم بگیرم
5. دوست عزیز هیچ وقت جایی نگفتم که هدفونهای فلیپس تمامآ تقلبی هست که حالا احتیاج به اثبات اون باشه اما در نظر کلی و چیزی که توی بازار دیدم اغلب تقلبی و بسیار بی کیفیت بودند هر چند اصلآ فراموش نکنیم که اصل هدفونهای فلیپس با توجه به این همه شماره مدل چندا نخوش ساخت نیستند ولی به هر حال دلیلی نداره که یک برند در بین این همه مدل و با این همه کاربر فقط دو یا چند مدل ان هم باز به صورت نصفه نیمه مورد پسند باشه نه هم تایید بهتره که شما یه نظری بهتری دوباره توی نت بکنید و اگه نتیجه ای مثبت از هدفونهای فلیپس گرفتید لطفآ به من هم اطلاع بدید تا حداقل کاربرهای این فروم رو به اشتباه از وجود یک هدفون خوب با مارک فلیپس محروم نکرده باشم
6. خلاصه:
ایشون با دو تراک مختلف این هدفون رو از نظر موسیقی تست کردند و نتجه اون رو به صورت عامیانه توضیح دادند که صدای این هدفون برای یک تارک از Pink Floyd خوب و شفاف بوده و یک کمی صدای هیس (نتیجه سرعت خوب یک هدفون هست) شنیده می شده و یک تراک از Radiohead که توضیح دادند که Soundstge خوبی داشته به همراه کمی اعوجاج
شما هم موفق باشید.