سلام دوستان
آیا این موارد در مورد این لب تاب درسته :
1-- داغ کردنش خیلی زیاده در حال درگیر بودن cpu
2- کیفیت پایین صفحه نمایش
3-باطریش کم شارژ نگه میداره به نسبت سایر لب تاب ها
Printable View
سلام دوستان
آیا این موارد در مورد این لب تاب درسته :
1-- داغ کردنش خیلی زیاده در حال درگیر بودن cpu
2- کیفیت پایین صفحه نمایش
3-باطریش کم شارژ نگه میداره به نسبت سایر لب تاب ها
نقل قول:
1- معمولیه
2- قابل قبوله
3- مشکلی نداره
شما اول مشخص کنید ویندوزتون چیهنقل قول:
1-اینکه اتفاق نمیفته میتونه 2 تا دلیل داشته باشه یکیش بر میگرده به درایور که باید همه شو نصب کنید. بلوتوث ، وایرلس، چیپست ، اینتل منیجمنت، ....تنها به شناختن ویندوز اتکا نکنید. و دلیل دیگه بر میگرده به اینکه احتمالا شما 2 تا ویندوز نصب کردید و این ویندوزتون که باهاش مشکل دارید توی درایوی غیر از C نصب شده. اگه این مورد صحت داره انتظاری نداشته باشید که کلید F7 کارکنه.
2- ببین مدل CPU چیه.اگه i7 مدل 3632 باشه مشخصه که گرافیکت از نوع 635 هست. اگه i7 مدل 3612 باشه 740 هست. راستش در مورد i5 ها اطلاعی ندارم. اگه ADSL داشته باشی که با دانلود دو سه تا فایل به نتیجه میرسی. سایت Geforce ظاهرا این روزا باز میشه بدون مشکل برو قسمت درایور مدل گرافیکت رو وارد کن واسه نوع ویندوز 32 یا 64 بیتی که سر دستگاهت نصبه. ورژن 327 اومده
--------
3230 مدل cpu شماست گرافیکتونم GT 740M. در ضمن برای گرفتن لینک دانلودش فک کنم باید از ------ استفاده کنید باز این سایتش قاطی کرده
لینک 32 بیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لنک 64 بیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-در حالت معمولی بین 45 تا 55 درجه در حالت بازی بین 65 تا 80 نهایتانقل قول:
2- به قول دوشتمون قابل قبول
3- اگه 3 ساعت و 17 دقیقه وبگردی با وایرلس کمه یه تجدید نظر در مورد خریدت بکن.
""در حالت معمولی بین 45 تا 55 درجه در حالت بازی بین 65 تا 80 نهایتا""
این دما سبب آسیب نمیشه در دراز مدت به لب تاب
برای کار 3D و رندرگیری میخوام
نقل قول:
راستش من یه نرم افزار Core temp رو امتحان کردم توش دمای هسته های CPU رو نشون میده و حداکثردمای مجاز که از مشخصات CPU نشون میده 105 درجه هست. احتمال خیلی زیاد درست نشون بده. چون این نرم افزار رو روی PC خودم امتحان کردم عدد 72 رو نشون داد و دقیقا همون چیزی بود که توی دیتاشیت CPU تو سایت AMD دیدم. البته دستگاه اگه به این دما برسه shut down میشه. با این اوصاف اگه تو محدوده دمایی 70 تا 80 کار کنه فک نمیکنم واسش مشکلی پیش بیاد. دوستانی که کارشون رندر و 3D هست خواهشا بیان پاسخ بدن که دمای چند درجه رو تجربه کردن.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوتارو هم نصب ولی اتفاقی نیافتاد ....البته یه تغییری هم داشت وقتی hdmi رو وصل می کنی دیگه رولپ تاپ هم تصویری نشون نمیده وروی تلویزیون هم میگه سیگنالی موجود نمی باشد ...حتما باید کابلو در بیاری تا تصویر روی لپ تاپ بیاد ..در ضمن با زدن دکمه f10 تغییری بوجود نمیاد ... به نطرتون مشکل از کجاست؟نقل قول:
در حالت عادی اصلا گرما حس نمیشه ولی به هنگام اجرای بازی گرماش احساس میشه .ولی اونقدر ها هم داغ نیس .. صفحه نمایش کیفیتش بد نیس ..ایرادی که بهش گرفته میشه روشنایی کم تر از استاندارد بودنشه ..تو محیط های بیرون نمی تونی باهاش کارکنی اگه میخوای توفضای باز استفاده کنی ابنو بهت توصیه نمی کنم..ولی برای فضای بسته خوبه ..باطریش هم باتوجه به چهار سلولی بودنش شارژ دهی قابل قبولی داره ....مدل های مشابه این لپ تاپ k46 , asus x550 که حدودا 200 هزارتومن از z500 گرونتره ولی مشکل گرم شدن رو ندارن چون فناوری ice cool توشون به کار رفته ...البته اینو هم بگم که z500ازنظر سخت افزاری از هر دوی اونا بالاتره ...اگه کیفیت صفحه نمایش خیلی برات مهمه سری N asusلپ تاپ هایی با کیفیت صفحه نمایش عالی هستن ولی قیمتشون هم خیلی بالاتره ....به هر حال بازم با خودته که چی میخوای ....موفق باشینقل قول:
ببخشید من قصد خرید این لپتاپ رو دارم ولی یکی از دوستان توی همین تایپیک گفتن که مدلی که پردازنده 3632QM رو داره بک لایت نداره! آیا این درسته؟نقل قول:
و یک سوال دیگه که من رنگ سفید این لپتاپ رو بیشتر میپسندم به نظر شما سفید ماندگاری بیشتری داره یا رنگ شکلاتی منظورم دوام رنگ بدنه ی بیرونی هست
3632 با رنگ سفید بکلایت نداره ولی شکلاتیش چرا. واسه منم شکلاتیه داره. اما سری 3612 رو شنیدم سفید ها هم بکلایت دارن. در مورد سوال دوم هم کاملا سلیقه ای هست. به نظر من سفید ها زبه مرور زمان چزک میشن در عوض اثر انگشت به خودشون نمیگیرن. شکلاتی کاملا بر عکس این چرک نمیشه اما اثر انگشت میمونه روش. در کل شکلاتی رسمی تره. احتمالا سفید ماندگاریش بیشتر باشه.نقل قول:
سلام دوستان من می خوام این لپ تاپ رو برای دوستم بخرم cor i7این لپ تاپ چقدر شارژ برای وبگردی همراه با وایرلس نگه میداره .
و cor i 5 اون چی /.... اصلا توی بازار با گارانتیه سازگار گیر میاد..
گارانتی هماهنگ چجوره؟؟؟؟؟
منم خریدمش ولی یه سوال چجوری وقتی دارم وبگردی میکنم مثلا با کشیدن دو انگشت اسکرول رو بالا پایین کنم؟ تنظیمات خاصی داره؟ اصلا این قابلیت رو داره؟
دو انگشتی که هیچ 3 و 4 انگشتی هم داره. البته 4انگشتی واسه من توی ویندوز8 کارنمیکنه. فقط تو 7. ویندوز XP هم اگه نصب کنی اسکرول دو انگشتی و تک انگشتی هم داره. احتمال زیاد درایور تاچپد رو نصب نکردی یا درایورت مشکل داشته بور سایت لنوو بگیرش. واسه اسکرول تنظیمات نیاز نیست و بعد از درایور جواب میده.نقل قول:
(کاربرد4 انگشتی: معادل کلید های Alt+Tab و کاربرد3انگشتی تو اسلاید عکسه)
ویندوز دیفایدر روی ویندوز 8 مثل ویروس کش عمل میکنه. یعنی نیازی نیست ویروس کش نصب کنم؟ آخه این اصلا رو درایوها ک راست کلیک میکنم گزینه اسکن نداره
دوستان یه لطفی کنن با hdmi یه تستی کنن ...من هرکار می کنم تصویری تو تلویزیون نمی بینم ..نمی دونم مشکل از کجاست:n13:آخرین آپدیت اینتل وچیپست رو هم نصب کردم ام فایده ای نداشت
یکی میشه بدونه تعصب بگه کیفیت صفحه نمایش چطوره
این لپ تاپ سخت افزار خوب همراه با قیمت مناسب داره ولی کیفیت صفحه نمایش برام اولویت اوله
چون این لپ تاپ که الان دارم dell vostro 3300 صفحش واقعا عزیت میکنه .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام رفقا...خوبید؟یه مدت نبودم،حالا با یه سوال میخوام شروع کنم...من کابل D-SUB رو از کیس پی سیم به لپ تاپم وصل میکنم تا تصویر پی سیم بیفته رو لپ تاپم و باهاش کار کنم ولی وقتی وصل میکنم صفحه سیاه میمونه و چیزی نمیاد...شما تا حالا با این مشکل بر خوردین؟چی کار کردین درست شد؟
خیلیا به کیفیت صفحه نمایش این لپ تاپ شک دارن...من که شخصا از کیفیتش راضیم و فک نمیکنم کسی اینجا باشه که از کیفیتش ناراضی باشه...در کل تا حالا من هر لپ تاپی دیدم نوع LED شون یکی بوده...اصل رزولوشنه که الان 95 درصد لپ تاپ ها 1366x768 هستن...مثل Z500...پس نگران صفحه نمایش نباشید...نقل قول:
HDMI رو که وصل میکنی،F10 رو بزن و Second screen only رو انتخاب کن....نقل قول:
دوست عزیز شما نمیتونی تصویر بگیری چون اون پورت VGA خروجی تصویره نه ورودی. این پورت فقط روی نمایشگرها ورودی میشه نه لپتاپ.نقل قول:
چرا لازمه....بنظر من این نسخه ی آخر بیت دیفندر رو بگیر بنصب،برا وین8 بهینه شده:به جای------ بذار s oft98http://----------/security/anti-virus/1185-bitdefender-total-security.htmlنقل قول:
جالبه! چطور اینقدر کمیابه ؟! فرق خاصی با بقیه می کنه ؟نقل قول:
تعداد کمی از این رنگ وارد بازار شده احتمالا فروش این رنگ هم پایین بوده دیگه نیوردن از اون رنگنقل قول:
نه رنگ تاثیری نداره مثله بقیه است
مشکلم حل شد از شانس .....ما کابل hdmi خراب بوده ..دوستم تستش کرد گفت کابلت خرابه.... عجب دور وزمونه ای شده کابلم به آدم میندازن ..شنبه میرم میزنم توصورت فروشنده اشنقل قول:
دوست عزیز بستگی به خودت داره که کجا میخوای استفاده کنی اگه تو محیط باز میخوای استفاده کنی اذیت میشی و اینو نگیری بهتره..ولی واسه محیط های بسته کیفیت صفحه در حد لپ تاپ های دیگه است ....کلا صفحه نمایش براق رو نمیشه بیرون زیاد باهاش کارکرد....ولی واقعالپ تاپ خوبیهنقل قول:
سلام دوستان
دارم دیوونه میشم از دست این لپتاپ
مشکل اینه که من کارت گرافیک دوم رو نصب کردم ( ۷۴۰ )
اما فکر میکنم ورژنی که دانلود کردم مشکل داره و نمیتونه سوویچ کنه
این تصویر کنترل پنلشه که فقط تنظسمات ۳بعدی رو نشون میشده و تنظیمات دیگه ای هم نداره
اینم تصویر دوم
ورژنش هم از سایت \یسی دی دانلود کردم که فکر میکنم۳۲۷ بود
توی بازی GTA IV بنچ مارک گرفتم که دیدم هر دوی گرافیک هایی که سوییچ میکنم intel 4000 میزنه در صورتی که من روی nvidia هم کلیک میکنم
چیکار کنم ؟
نقل قول:
اقارنگش مهم نیس یه برجسب میجسبونی باهررنگی که خواستی وهرطرحییی
ماله همه فقط تنظیمات 3d رو داره !! ماله منم فقط 3d رو دارهنقل قول:
شما از سایت انودیا دانلود کردی ببینی درست میشه یا خیر؟
نرم افزار Nvidia Experience رو نصب کردی ؟؟
روی manage 3d setting کلیک کن و تنظمیات را انجام بده.نقل قول:
الان شما تو بازی از لحاظ گرافیک مشکل داری؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نه مشکلی نیست
الان ۴۷ fps میده با اون کارت گرافیک و با روزلیشن ۷۲۰p روی led TV
۱۰۸۰p هم حدود ۳۶fps
میخواستم ببینم با کارت گرافیک nvidia چقدر میتونم بهترش کنم .
در هر صورت مشکلی ندارم و بازی به خوبی اجرا میشه بدون کوچکترین لگ .
نرم افزار Nvidia Experience هم نصبه ولی gta رو شناسایی نمیکنه .
درضمن دوستان من یه کول پد دارم که هوا رو میکشه داخل یعنی برعکس کار میکنه
باید هوا رو بده زیر لپتاپ یا هوای زیر لپتاپ رو مکش کنه ؟
منم منظورم همینهنقل قول:
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن
ببنید فن لپ تاپ هوا رو از زیر میکشه تو و از قسمت چپ میده بیرون .پس کول پد باید هوا رو همینجوری انتقال بده یعنی از زیر بکشه و بده بالا که میشه زیر لپ تاپ .نقل قول:
ممنوننقل قول:
فکر میکنم فن رو برعکس نصب کردم اخه فنش سوخته بود و تعویضش کردم
الان به جای اینکه بادو به لپتاپ بزنه هوای زیر لپتاپو هم مکش میکنه :D
دوستان من حداکثر تا فردا صبح میرم که یدونه z500 بگیرم.فقط چند تا سوال:
1-یه ویندوز 7 و یه ویندوز 8 خوب و بدون دستکاری معرفی کنید(برا خرید)
2-من کارهایی که انجام میدم autocad و 3d max و نرم افزارهای مهندسی عمران و گاهی اوقات هم بازی.به خاطر همین آیا لازمه که رم 6 رو به 8 ارتقا بدم یا همون 6 کافیه؟
بقیه سوالات هم تو این 400 صفحه توضیح داده شده دیگه
سلام دوست عزیز
شما اول روی آیکون بازی مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه ran with graphics .... رفته که صفحه ای کشوئی باز میشود و بعد روی گزینه high - perfomance NVIDIA کلیک کنید تا باری با گرافیک اصلی اجرا شود
سلامنقل قول:
تمام این کارا رو انجام دادم ولی توی توضیحات بنچمارک بازی نوع گرافیک رو میزنه intel 4000
شاید مشکل از بازی باشه
سلام.
یه سوال دارم
ویندوز ریت 7 یا 8 واسه z500 i5 برای cpu چه امتیازی میده؟
سلام اساتید
دوستان من در نظرم هست که این لب تاب رو بخرم .
مشکلی که من دارم اینه من روزی حد اقل 10 ساعت با این لب تاب کار میکنم . و ممکنه حتی تا 2 روز هم خاموش نشه لب تاب
از کول پد هم استفاده خواهم کرد .
توی مطالب دیدم که دوستان گفتن میشه با نرم افزار عمر باتری رو وقتی به برق وصل هست افزایش داد و مسئله گرم شدن هم مشکل غیر عادی نداره .
من سوالم این هست که با این حجم و مدت مصرف من مشکلی برای لب تاب ایجاد نمیشه ؟ و جوابگو خواهد بود ؟
با تشکر
سلام راستش من که مشکلی ندارم اولیل سال خریدم (i7 3632QM) و روزا 12 ساعت باهاش کار میکنم و شبا 5 ساعت دانلود میزنمنقل قول:
خدا رو شکر مشکلی نداشتم
واسه ناهار هم خاموش نمیکنمش
و مدام با برق مصرف میکنم و حتی گاهی اوقات یادم میره وقتی خاموشه از برق جداش کنم
باطری من حدود 3:15 دقیقه هم جواب میده(وب گردی با نور 90 درصد)
مشکلی نداره