بنده جلفا هستم و با آنتن معمولی هم شبکه هاشونو میشه گرفت.گلستان رو هم فکر نکنم بتونی بگیری.یه جایی خوندم یه نوع آنتن اکتیو وجود داره که داده ها رو از 450 کیلومتری میتونه بگیره.الله و اعلم
Printable View
بنده جلفا هستم و با آنتن معمولی هم شبکه هاشونو میشه گرفت.گلستان رو هم فکر نکنم بتونی بگیری.یه جایی خوندم یه نوع آنتن اکتیو وجود داره که داده ها رو از 450 کیلومتری میتونه بگیره.الله و اعلم
با سلام. میشه بفرماین چه آنتنیه؟نقل قول:
آدرس مطلبی رو که خوندین میذارین؟
فکر کنم به جز افغانستان و ترکمنستان و پاکستان بقیه کشور ها دیجیتال داشته باشه. باید دستگاه را روی کشور مربوطه بزاریم؟
من خودم از این آنتن برقیا استفاده میکنم.اسم اون آنتن هم اکتیو هستش یه سرچی تو اینترنت بزنی پیداش میکنی آخه دقیق یادم نیست کجا بود.ولی انگار قراره ماهواره جم شه و دول بیگانه دکلهای قوی دوروبر مرزا بزنن تا ما هم استفاده کنیمنقل قول:
یه همچین چیزیه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قیمت هم زده 35 یورو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیه؟
کسی اطلاعات دیگه ای نداره؟
کی گفته میخوان ماهواره ها جمع بشه؟
ما که داریم مثل هلو داریم حالشو میبریم:8:
اینم فایل PDF ش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما تو جلفا چند تا شبکه از هر کدوم میگیری فرکانس هاشو هم بی زحمت بگو.
فکر نمی کنم تو تبریز بشه شبکه های دیجیتال آذربایجان یا ترکیه رو گرفت؟
منظورم این بود که با یه dvd-t کوچیک و یه آنتن معمولی وقتی بشه کیفیت HD رو گرفت دیگه کی میره دنبال ... و دردسراش.
من اینجا 22 تا کانل رو میگیرم ولی تبریز که اصلا نمیتونه بگیره.چون منطقه ما با یه رشته کوه 2000-3000 متری قطع شده
بی زحمت فرکانس هاش رو هم اگه میدونی بگو؟
پهنای باندش که رو 8MHZ هستش بقیشو نگاه میکنم برات میفرستم
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
پهنای باندش که رو 8MHZ هستش بقیش رو هم نگاه میکنم برات میفرستم
من انتن دیجیتال گرفتم واسه تلوزیون ولی فقط 8 تا شبکه رو میگیره . (کانالهای 1 تا 4 و اموزش و خبر و تهران و قران)
ولی باقی شبکه ها رو نمیگیره ! چیکار باید بکنم؟
انتن دیجیتال : zenex z-1
انتن خونه : از این انتن های برقی (هانی)
مکان : قم
از کجا میتونم اپذیت انتن رو پیدا کنم؟
ZENEX Z-1 چند گرفتی؟ تصویر درتصویرم داره؟نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
یه تلویزیون led سامسونگ گرفتیم
ولی فقط 8 تا شبکه داخلی و چند تا رادیو رو میگیره
نمیدونم مشکلش چیه؟ :23:
دوستان عزیز جهت انتن خیلی مهمه و اینکه جلو آنتن شما ساختمانی قرار نگرفته باشه .
سعی کنید جهت انتن رو عوض کنید و جایی آنتن رو قرار بدید که هیچ جسمی جلوش قرار نگرفته باشه مشکلتون برطرف میشه .
110 تومننقل قول:
فکرنکنم داشته باشه
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
میگن باید از این انتن های شاخه ای استفاده کرد . تاثیری داره یا نه؟نقل قول:
والا من که هانی دارم.نقل قول:
فکر کنم به این دلیل میگن چون داخل ست اپ باک ها خودش تقویت کننده سیگنال داره دیگه نیازی به اینگونه آنتن ها نیست.
ولی به نظر من یک آنتن گردان خیلی بهتر هست چون میتونی قسمت سیگنال دستگاه رو بیاری و بزنی آنتن بچرخه هر کجا سیگنال خوب بود همون جا آنتن رو نگه داری .
درود
میخواستم یه پرسشی از اساتید بپرسم در باره خرید همین دستگاه ها
راستش من با لپ تاپ سروکار دارم گفتم وسیله همراهم باشه یه برندی رو دیدم که مثل فلش یو اس بی بود به همراه یه آنتن, فکر میکنید اینا هم مثل دستگاه دیجیتال که تو بازار تا 100 تومان هم رسیده کار میکنند؟
قیمتش رو در فروشگاه های اینترنتی 37 تومان گفتن, به نظرتون اینا بهترن؟
لینک یکی از همین دستگاه ها اینه
در این باره نظرتون رو بگید
سپاس:11:
سلامنقل قول:
اگه یه مارک خوبش رو بگیری حتی میتونن از گیرنده های 100 هزار تومانی هم بهتر کار کنن، چون قسمت زیادی از هزینه ی گیرنده ی دیجیتال رو پردازنده و چیپ های داخلیش در بر میگیرن، که گیرنده های قابل اتصال به کامپیوتر چون برای پردازش تصاویر از پردازنده ی کامپیوتر استفاده میکنن، درونشون پردازنده ندارن و قیمتشون خیلی پایین میاد.(برای همینه که اینقدر کوچیکن)
بهتره اگه میخوای بخری از یه مارک معروف بخری که گارانتی هم داشته باشه. مثلا یه مدل گیگابایت رو دیدم که کیفیت تصویرش فول اچ دی بود و قیمتش هم حدود 30 هزار تومان بود. حتما هم فول اچ دی بگیر تا آینده بهترین کیفیت رو بتونی دریافت کنی.
اونی هم که لینک دادی ظاهرا از این چینی های بی نام و نشان هست و بهتره از اون نگیری. یه چیزی بگیر که گارانتی داشته باشه تا خیالت از لحاظ اصل بودن راحت بشه.
دوست عزیز کلا این مدل دستگها ه ها بدون انتن هوایی به هیچ دردی نمیخورن .
پس شما نمیتونی به همراه لب تاپت هر جایی که خواستی از این دستگاه استفاده کنی.
ضمنا مدل بهتر از این زیاده تو بازار.
اپدیت zenex z -1 رو از کجا گیر بیام؟
من که نیافتم !
جهت آنتن رو باید عوض کنی. سیم آنتن نباید هیچ تا خوردگی یا خم خوردگی شدید یا دو تکه شدنی داشته باشه.نقل قول:
من انتن دیجیتال گرفتم واسه تلوزیون ولی فقط 8 تا شبکه رو میگیره . (کانالهای 1 تا 4 و اموزش و خبر و تهران و قران)
ولی باقی شبکه ها رو نمیگیره ! چیکار باید بکنم؟
سلام.
آنتن خیلی مهم نیست.
ما در همدان زندگی میکنیم و جایی که خونه ما هست کمی در گودی قرار داره. و دور تا دور مونم هم ساختمونهای بلند. یه آنتن معمولی 1500 تومنی گرفتیم. از اینا که شبیه به لوله پولیکاست! (لوله فاضلاب) با بهترین کیفیت داره شبکه هارو پخش میکنه. حتی سیم کواکسیال هم دو تیکه هستش!
گیرنده X.Vision هم داریم. ضمنا تلویزونمون هم LCD الجی هست.
قدت و کیفیت همیشه بالای 80 یا 90 هست. ضمنا باد و توفان که توی منطقه ما زیاده هیچ مشکلی برای آنتن به وجود نمیاره و چون باد گیر نیست، خیلی تکون نمی خوره.
یکی هم واسه کامپوتر گرفیتم بستیم کنارش.
مارک تبریز و مشهد هم داره. تبریزه 1500 تومنه و مشهدیه (آنتن ایران) 4000 تومنه.
نقل قول:والا من خودم پارسال یه دونه ProVision مدل MemoTV خریدم 32 تومن. تا الان که خوب کار کرده. البته با آنتن هوایی میگیره. به نظر من اینا همه سیستمشون یکیه و تقریبا همگی چینی هستن به خاطر همین احتیاج نیست پول زیادی خرج کنید. تو همین رنج 27 تا 35 تومن بگیرید کافیه از نظر من.نقل قول:
یه خوبی که این گیرنده های کامپیوتر دارن اینه که چون بار پردازششون روی کامپیوتره از لحاظ نرم افزاری هم محدودیتی ندارن. مثلا خودم از برنامه فوق العاده DVBViewer استفاده میکنم و میتونم بدون محدودیت کانال های هم فرکانس رو ضبط کنم. مثلا یه بار امتحان کردم همزمان کانال های یک تا پنج رو ضبط کردم. البته این بستگی به قدرت سخت افزاری کامپیوتر هم داره.
دوستان آیا گیرنده هایی که به شکل فلش هستن نیاز به آنتن دارن ؟ یعنی باید مثل گیرنده های تلویزیون ، بهشون آنتن وصل بشه ؟
در ضمن آیا میشه باهاش کانال های HD که احتمالا افتتاح بشن رو هم دید ؟
دقیقا همینطورهنقل قول:
من هم قبلا فقط 8 تا کانال رو میگرفتم اما با کوتاه کردن طول و سیم و چرخش آنتن الان 16 تا شبکه رو میگیرم :20:
سیم ما 8 9 متره تا خوردگی شدید هم توش مشهوده ولی هر 16 تا کانال رو میگیره . بیشتر به انتن و گیرنده ربط داره
بله آنتن میخواننقل قول:
پس سیگنال رو میخوان از کجاشون بیارن؟
2- بله اگر ناحیه شما اونو پوشش بده و قدرت بالا باشه میشه چرا که نه؟
گرچه این هنوز SD هستش:11:
این شبکه جدید فول HD الان میشه گرفت این LED که خودشون گیرنده دارن یعنی اواج HD نمی تونن دریافت کنن ؟! خود LED فول هست ؟!
عجیبه ها! این گیرنده کامپیوتر داشت میکشید یعنی آنتن بهش وصل کردم و بیرون پنجره گذاشتم وقتی به طرف فرستنده میزاشتم میکشید ولی الان هر کاری کردم نمیشه! پشت بام که نبردم شاید ببرم یه چیزی بشه که نمیخوام ببرم چون داشت بیرون پنجره می کشید وقتی به طرف فرستنده ببرم.
تازه دیشب درستش کردما یعنی آنتن بهش وصل کردم داشت میکشید که نمیدونم چیکار کردم که اصلا فرکانسش هیچی نمیاد!
به نظرتون چشه؟!
ویرایش:
الانم یه دستی به فیش آنتن کشیدم یه جوری اومد ولی بعدا مثلا من از یه سوراخی رد میکنم میبرم بیرون بعد اینکارو کردم یه لحظه صدا اومد وقتی داشتم آنتن رو به سمت فرستنده میبردم که بعد از اون صدا دیگه کلا فرکانس مثل قبل نمیاد. از اون سوراخ هم بیرون کشیدم ولی بازم نمیاد. نمیدونم یا مشکل از سیمه یا فیشه یا ؟!!
چند ساعته منو علافیده ! :31:
دیشب هم چند ساعت الانم چند ساعت.
اینم بگم وصل میکنم به تلویزیون آنالوگ رو میگیره مشکلی نداره!
سلام من یه marshal me-885 دارم :
می خواستم ببینم چه طوری میتونم باهاش طوری ضبط کنم که کامپیوتر باز کنه فایل های ضبطی رو؟
در ضمن من سیم قرمز رنگ رو اتصال ندادم!
با فرمت DVR ضبط میکنه که هی چی بازش نمیکنه!:41:
تو دفترچش نوشته اگه نوع ضبط (record type) رو از TS به PS تغییر بدم درست می شه ولی تغییر نمی کنه! رو همون TS ضبط میکنه البته من تغییر دادما ولی تغییری تو ضبط ایجاد نمیشه!
لطفا" کمکم کنید !:41:
لطفا" سریع جواب بدین واجبه!:11:
دوستان گیرنده من چشه؟!! بردم اون اتاق که قبلاً هم برده بودمش انتن هوایی داره مال تلویزیون هست هر کاری کردم سیگنال نمیاد!!! الان همسایمون ال سی دی داره که مال اون میکشه یعنی مطمئنم که قطع که نیست مال دستگاه من که pcdvb-2100 هست اصلا سیگنال نمیاره امروز صبح یه جوری اومد اون موقع که داشتم بهش آنتن وصل میکردم تو پست قبلیم هم گفتم بعد نکشید بعدشم بردم اون اتاق انتن هوایی وصل کردم اصلا هیچ سیگنالی نمیاد!!!! فکر کنم خراب هم نیست چون وقتی دستگاه وصل باشه به کیس و برنامه رو باز کنی برنامش میاد ولی وقتی برداری برنامه رو باز کنی یه پنجره باز میکنه که میگه دستگاه وصل نیست. الان چرا سیگنال دستگاه من نمیاد؟!!!!!!!!!!! :41:چیکار کنم آخه. اه خواستیم تی وی دیجیتال ببینیما !
دوستان چرا شبکه جهانی جام جم روی گیرنده دیجیتال نیست؟
جام جم 1 هستنقل قول:
الان ورزش 90 هم داره پخش میکنه
دوستان به داد منم برسین من هیچی نمی تونم ضبط کنم!:41:نقل قول:
نرم افزار DVR- TO TS رو از لینک خودم بگیر و توی کامپیوتر مشاهده کن و الا امکانش نیست کارشم یکی دو دقیقه هستشنقل قول:
[PHP]https://skydrive.live.com/?cid=6ba3f6665d82d26c&id=6BA3F6665D82D26C%21140[/PHP]
دوستان شبکه ورزش راه اندازی شد؟
بصورت آزمایشی فقط در تهران.نقل قول:
اکبر جون نمیذونم با چه زبونی ازت تشکر کنم !:43:نقل قول:
فقط بدون که دارم از خوشحالی میترکم چون قبلا" فک میکردم هرچی ضبط کرده بودم دیگه به دردم نمی خورن!
واقعا" کیف کردم!:33:
ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11:
تو تبریز کی افتتاح میشه؟نقل قول:
توش از صبح تا شب فقط ورزش نشون میده؟
کاش که همه ی بازی های فوتبال رو به صورت مستقیم نشون بده!
کاش کلپ های حرکات نمایشی با توپ و دریبل رو هم نشون بده
کاش مسابقات رالی رو هم نشون بده:40:
تو سایت ostaniha.com برو بپرس.نقل قول:
حالا شاید همشو نشون بده تا کیف کنی! :31:
توجه مینمویی؟ : دی
لطفا دوستان تو صفحه قبل سوال منو اگه میدونن جواب بدن.
خواهش می کنم از اینکه یه هم وطن و یه جورایی همشهریم رو خوشحال کردم، خوشحالم اولین دستگاه دیجیتال من همین مدل شما بود که کلی سر همین قضیه سرچ کردم الانم بلوسنس دارم اما هر چند از وقتی یکی از کاربران انجمن همین مساله رو مطرح می کنه و من هم همیشه کمک کردم اما پست من به خاطر این حرفها نبود بلکه به خاطر اینه که بگم اف بر شرکت مارشال و بعضی از شرکتهای دیگه ایرانی ( مثل پرویژن و ..) که هیچ خدمات اینترنتی و آنلاینی برای کالای خودشون نمیدن واقعا از نظر هزینه ای چقدر می تونه هزینه داشته باشه خیر سرشون یه سایت که چه عرض کنم وبلاگ درست و حسابی ندارن همین شرکت معروف مارشال می تونه رایگان یدونه وبلاگ درست کنه و از لایو . کام 25 گیگ فضا بگیره و هر چی می خواد بزاره و حتی پول هاستم هم نده اما امان از یه جو مسئولیت پذیری فقط به اسم خودشون کالا به چین سفارش می دن حالا هر چه بادا باد به جای ارتقای نرم افزاری کلا دستگاه جدید سفارش می دن. امیدوارم که خدمات پس از فروش توی ایران یه روزی معنا پیدا کنهنقل قول: